Epilog

465 21 2
                                    

"Požuri Lou, još malo i treba da uzmemo Laru iz vrtića.", Harry je glasno viknuo.

"Dolazim.", Louis je uzvratio od drugog sprata. Harry je iznervirano prošao sa ruku niz njegovu dugu smeđu kosu. Kada je Louis sišao dole, brzo je izašao napolje. Nije rekao ni reč. Harry nije znao što se desilo. Otišao je po njega, a Louis je već bio u automobilu.

"Šta se desilo?", upitao je. Louis je pogledao u Harrya.

"Ništa, samo sam žurio. Izvini.", nasmešio se, te je krenuo.

"Nedostajala mi je Lara.", priznao je Harry. Lara je bila njihova kčer. Tačnije posvojili su je, a nazvali su je Lara za da ih potseća na načina na kojeg su se upoznali. 

"I meni. Ali videćemo je sada.", nasmešio se Louis. "Znam da je sada čudno, ali oboje moram da idemo na poslu, a Lara mora da ide u vrtiću."

Harry je kimnuo glavom kao da se slaže. Pogledao je kroz prozor i prisetio se na sve. Nakon dve godine od kad su započeli vezu, oni su se venčali. Bili su presretni zajedno, ćak su posvojili i dete. Imalo je ljudi koju su ih osuđivali, ali oni su uspeli. 

"Stigli smo.", Louisev glas je trgnuo Harrya od njegove misli. Tako brzo su stigli? Izašli su od automobila i čekali su Laru zajedno. 

Devojčica sa smeđu kosu izašla je iz vrtića. Smešila se i trčila zajedno sa njene prijatelje. Kada je videla Louisa i Harrya još se jaće nasmešila i došla je do njima. Zagrlila ih je oboje. Pogledala ih je sa njenim sinim očima. "Idemo negde?", slatko je upitala. Ona je jako ličila na oboje iako nije bila njihova kčer.

"Kako si pogodila?", upitao je Louis, te je krenuo obrve.

"Ja sam jako pametna, shvatila sam to.", nasmešila se opet, što je nateralo i Louisa i Harrya da urade isto. "Gdje idemo?", Harry je otvorio vrata automobila, te je Lara ušla u njega. 

"Iznenađenje.", Harry i Louis su rekli u isto vreme. 

"Mrzim iznenađenja."

"Svi vole iznenađenja.", rekao je Harry, te je pogledao u Laru.

"Ja nisam svi. Ja sam posebna.", rekla je. Louis se nasmešio. Produžio je da vozi dok je u automobilu vladala tišina. Jedino se slušala muzika od radija. 

Nakon duge vožnje, Louis je parkirao automobil u blizini jednog ezera. Harry je shvatio gdje je to. Ovo je mesto gdje ga je Louis zaprosio. Nasmešio se kad je shvatio to.

"Ovde je prelepo!", uzbuđeno je viknula Lara, te je počela da trči. Harry i Louis su seli na jednu klupu i pogledali su se. Još uvjek je njihova ljubav bila snažna kao pre. 

Lara je trčala na malu livadu, bacala kamenje u ezeru. Mesto je bilo mirno i tiho, jedino se čuo Larin smjeh. Harry je izvadio nož iz ranca kojeg su nosili i izgravirao je njihove inicijale na klupu u srce. 

"Volim te Lou.", rekao je Harry.

"I ja tebe Harry."

__________________________________

Neću napisati Author's Note, jer ne znam šta bi napisala hah. Hvala vam što čitate ovu priču i što nalazite vreme da ostavite komentare i voteove. Volim vas sve. Još na početku sam isplanirala da priča bude kratka i da je ovako završim, pa nadam se da vas nisam razočarala. Pogledajte moju priču "Love you goodbye", sada sam postavila uvod. Produziću priću kad napišem još nekoliko nastavka. 

Hvala što ste čitali ovu priču. Volim vas. ♥

Can't Keep My Hands To Myself || Larry StylinsonOnde as histórias ganham vida. Descobre agora