Louis|Harry

387 22 6
                                    

Louis' P.O.V.

Napokon je došao dan kad će Louis videti Laru. Nije mogao više da čeka. Samo je želeo da vidi nju. Dogovorili su se da ću se videti pozadi škole kad započne prvi čas. Da, ovo je bio treči dan da Louis ne ide u školu, ali ovo je stvarno bitno.

Brzo je ustao sa kreveta i otišao je u toaleta. Izgledao je umorno. Nije spavao dobro nedeljama.

Oprao je zube, te ušao pod tuša da se istušira. Vrela voda je gorila njegovu kožu, ali on je voleo to. Louis nije mogao da shvati ljude koje se tuširaju sa hladnu vodu. Probao je nekoliko puta, ali bilo mu je previše hladno.

Kad je završio, pogledao se u ogledalo, te je namestio kosu. Kosa mu je bila malo mokra, ali isušiće se. Izgledao je malo bolje. Ostalo mu je samo da se obuće.

Otvorio je ormar i od njega izvadio crne farmerke i majicu. Obukao se jako brzo, te je uzeo ranac sa njegovog radnog stola. Sišao je niz stepenice. U kuhinji bila je njegova majka.

"Dobro jutro.", poljubio ju je u obraz.

"Dobro jutro, Lou. Napravila sam palačinke, hajde jedi i onda idi u školi.", Louis je sjeo na stol i počeo je polako da jede. Kad je pojeo sve, ustao je, uzeo ranac, poljubio je njegovu majku, te je izašao iz kuće.

Još malo i biće tu. Još nekoliko metara i videće Laru. Devojku zbog koju je on ostavio sve.

Harry's P.O.V.

Harry je izašao pola sata ranije. Želeo je da bude tu prv. Nije želeo da ga Louis čeka. Napokon je došao ovaj dan. Ovaj dan promeniće sve.

Čekao je dugo vreme, ali Louisa nije bilo. Šta ako se on otkazao?

@thelarasmith: Gdje si?

@louist91: dolazim

@thelarasmith: U redu.

@louist91: ovo nam je verovatno zadnji razgovor

Harry je pomislio da ga je Louis video i zato je napisao to. Pogledao je okolo, ali nije bilo nikoga.

@thelarasmith: Kako misliš?

@louist91: odkad se vidimo više nema da ima potrebe da se dopisujemo

@louist91: od danas pričat ćemo svaki dan

@thelarasmith: I do sad smo pričali svaki dan.

@louist91: ali sada biće drugčije

Harry se slagao sa njega, ali postojala je mogućnost da više neću ni pričati kad Louis vidi da Lara nije Lara, već Harry.

@thelarasmith: Slažem se.

@louist91: još malo i tu sam

Kad je pročitao ovo, u Harryevog stomaku pojavile su se leptiriče. Bio je uplašen, ali i uzbuđen u isto vreme. Tada ga je ugledao. Gledao je u njegov telefon.

Louis' P.O.V.

Gledao je okolo, ali nije mogao da bidi Laru. Ugledao je jednog momka sa dugu smeđu kosu, pa je mislio da pita njega. Ali setio se da piše Lari.

@louist91: lars gdje si?

@thelarasmith: Upravo sada si gledao u mene.

_______________________________

Još oko 3 nastavka i kraj. Kako sam brzo napisala ovu priču. Kad završim ovu priču napraviću malu pauzu i trebalo bi da započnem novu priču. Obavestiću vas.

Can't Keep My Hands To Myself || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now