Louis

392 23 3
                                    

@louist91: lars gdje si?

@thelarasmith: Upravo sada si gledao u mene.

Louis je opet pogledao okolo i tada je video tog dečka kako se približava do njega. Bio je zbunjen. 'Verovatno samo prolazi odavde', pomislio je Louis.

"Zdravo Lou.", dečko se nasmešio i pokazao je njegove biserno bele zubi. Louis je počeo da proučava njegovo lice. Imao je predivne zelene oči, dugu smeđu kosu, rupice na obrazima i preljep osmjeh. Proučio ga je jako dobro i definitivno je pomislio da je zgodan.

"Ko si ti?", napokon se vratio u realnosti i shvatio je šta se desilo.

"Ja sam Lara."

"Molim?", zbunjeno je upitao Louis. 'Ne nije moguće, ovo nije moguće'.

"Taćnije Harry.", nasmešio se. "Ne sjećaš se na mene?"

"Ne.", iskreno je odgovorio. Bio je preplašen. Zašto je verovao Lari?

"Bolje je da se ne sjećaš.", rekao je Harry i izraz lica mu se promenio. Sada ja izgledao tažno i nervozno.

"Šta želiš od mene Harry?"

"Želim tebe!", glasno je viknuo Harry. "Jebeno želim da me primetiš, jer te ja volim."

"Harry, vidi...", tiho je zapoćeo Louis.

"Znam. Ti nisi gej. Rekao si mi to jednom. Ali nije me briga. Želim da budem sa tobom. I nije me briga za ostalo."

"Ti to mene prisiljavaš da budemo zajedno? Rekao sam da nisam gej i da neću biti sa tobom.", Louis je krenuo da ide, ali Harryev glas ga je sprečio u tu nameru.

"Ako odeš uradiću jako lošu stvar Louis."

"Uradi šta hočeš, nije me briga. Izgubio sam sve zbog tebe, šta još mogu?", Louis je bio na rubu suzama. Raskinuo je sa Eleanor zbog Laru, devojka koja ne postoji.

"Šta si izgubio? Sve?! Izgubio si samo tvoju devojku! Ti ne znaš šta sam ja sve uradio za tebe! Izgubio sam sve prijatelje, odalećio sam se od moju sestru, ocene su mi grozne! Ti si izgubio samo tu kučku i ništa više!", Harry je uradio sa nogom u kantu za smeče koja je bila do njega, a Louis se malo isplašio.

"Nisam ja kriv što si se ti zaljubio u mene.", tiho je rekao Louis. Da, on nije bio kriv za to, ali Harry je bio jako ljut nakon ove Louiseve reči.

"Ti si kriv za sve. Volim te Louis."

"Žao mi je Harry. Ja i ti ne možemo da budemo zajedno.", sada je bio siguran u nameru da ide odavde. Zavrio se i želeo da krene, ali Harry je opet glasno viknuo.

"Zato što si ti jako popularan u školi i ako budeš sa mnom svi će te ismejavati zar ne? Želiš da bude tako ili da ja svima kažem da si sa Eleanor raskinuo zbog devojku koju si upoznao na Instagramu i to preko poruke?", Louis se okrenuo kon Harrya, opet. Nije više mogao da istrpi ova njegova sranja.

"Znaš šta? Radi šta hoćeš, nije me više briga. Ali znaj, ovo niko ne radi ljudima koje voli. Ako nekoga voliš treba da ga ostaviš da bude sretan."

"Zašto ti se sviđala Lara?", odjednom je upitao Harry. "Zbog izgleda jer tako?"

"Iskreno da, ali bila je dobra i pažljiva. Uvjek je želela da mi isluša.", nasmešio se na pomisao Lare. Iako Lara nije postojala, ona je imala poseban deo u Louisevo srce.

"Lou, ja sam bio Lara. Ja sam bio dobar i pažljiv prema tebi. Ja sam želeo uvjek da te islušam. Uvjek sam bio ti da ti dam neki savjet.", Harryeve oči su se napunile sa suzama. Nije mogao više ovo da podnese.

"Nije isto."

"Sve je isto! Samo sam muško koje te voli previše. Uradio bi sve za da budeš srećan."

"Baš sve?", upitao je Louis.

"Baš sve."

"Onda ostavi me na miru. Želim samo da počnem ispočetka bez nikoga.", nakon ove reči okrenuo se i počeo je da trči prema šumu. Nije ga bila briga za to što je Harry rekao. Nije ga bila briga za ništa. Želeo je samo svoj život nazad. Želeo je Eleanor, da bude dečko za kojeg devojke lude, ali više neće biti ništa isto. Harry je uništio njegov život. Ali duboko u sebi znao je da nešto osjeća prema Harrya i da ne želi da ga ostavi samo tako.
________________________________

Žao mi je ako ima neke greške, sada sam napisala ovo i nemam vremena da proverim.
Hvala vam na skoro 400 pregleda. ❤

Can't Keep My Hands To Myself || Larry StylinsonDonde viven las historias. Descúbrelo ahora