Bölüm 11

263 17 8
                                    

BU BÖLÜMÜ ÇOK YAKIN ARKADAŞIM OLAN GAMZE'ME İTHAF EDİYORUM :)

BATIKAN DAN


Aramadığım yer kalmamıştı tüm şehri talan etmiştim ama yoktu. En son arabamla şehir dışına yaklaşmıştım.

Karşımda Melis in arabasını görmem ile arabayı ani frenle durdurdum.Uykusuzluk ve yorgunluğu umursamadan arabaya koştum arabanın içinin boş olmasıyla omuzlarım çöktü ve sevincim kursağımda kaldı ama arabası buradaysa kendisi de çok uzakta olamazdı değil mi?.

Hemen yan tarafımda bulunan ormanlık alana girdim ve aramaya başladım.

"Meeeliiiissss NERDEESİNNNN!"

"MELİSSSS!"

Ormanda bağırarak onu arıyordum ama yoktu.

Pes etmeyip aramaya devam ettim ve bir süre sonra amacıma ulaştım küçük mafyamızı çoktan sönmüş olan kamp ateşinin yanında uyurken buldum. 2 gecedir uykusuz olduğunu varsayarsak o da yorulmuş olmalıydı. Salak kız madem kayboldun ne diye birde ormana girip kayboluyorsun.

Uyanmasın diye dikkatli bir şekilde eğilip kucağıma aldım. Yorgun olmama rağmen onu taşırken hiç zorluk çekmedim.Bu kız neden bu kadar hafifti?.

Arabaya kadar onu taşıyıp arka koltuğa yatırdım. Arabadan çıkıp telefonum la bir kaç adamımı arayıp Melis in arabasını almaları için emir verdim.Arabaya tekrar binip eve doğru sürmeye başladım.

Arabayı hızlı sürsem de eve varmamız 1 saatimizi almıştı.Bu kızın da ne ağır uykusu varmış böyle 1 saattir yoldayız hala uyanmadı.

Arabadan inip Melis i kucağıma aldım ve eve doğru taşımaya başladım.Kucağımda Melis olduğu için kapıyı tekmeliyerek çaldım.Kapıyı tekmelemem sonucunda kucağımdaki Melis sıçrayarak uyandı nerede olduğunu anlamak istercesine etrafına baktı kucağımda olduğunu farkedince kendini yere atmaya çalıştı fakat başarısız oldu.

"Noluyo lan sen naptığını sanıyosun indirsene beni" diye kulakları sağır edebilecek bir seste bağırdı.

İsteğini kırmamak için,

"Tamam" dedim ve yere attım .Sonuçta yere indirmemi kendisi istemişti surat ifadesi çok komik olduğundan gülmemek için kendimi sıkıyordum. Bu sırada kapıyı açan Mercan Şaşırdığı için kekeliyerek konuştu

"H-hoş-g-geldiniz E-efendim" kafamla bir baş selamı verip Melisin düştüğü yerin yanından içeri girdim. Bütün gece onu aramamın vermiş olduğu yorgunlukla kısa bir duş aldım ve uyumak için yatağıma girdim. Böyle gitmesinin hesabını kalktıktan sonra soracaktım.

MELİS DEN

Gözlerimi bir gürültüyle açtığımda etrafımda ağaçları beklerken bir bahçede olduğumu gördüm.Nerede olduğumu anlayamazken Batıkan ın kucağında olduğumu farketmiştim. Peki ya Emre nerdeydi? beni Batıkan mı bulmuştu ben böyle düşünürken hala Batıkanın kucağında olduğumu hatırladım.Hiçbir rahatsızlık duymadığım için kendime kızdım ve Batıkan a bağırdım

"Noluyo lan sen naptığını sanıyosun indirsene beni" diye bağırdım gözlerinde eğlendiğini belli eden bir ifade vardı

"Tamam" diyip beni yere attı canımın acısıyla yüzümü buruşturdum tam ona bağıracağım da kapıyı Mercan açtı bende bir şey demedim bunun hesabını ona sonra sorucaktım . Mercan şaşırarak bakıp kekeliyerek "H-hoş-g-geldiniz E-efendim" dedi Batıkanda ona başıyla selam verip beni hiç görmeyerek yanımdan geçip gitti. Bunun hesabını ona ağır ödeticeğime dair kendime söz verip hızla ayağa kalktım dün gece ormanda uyuduğum için üzerim berbat haldeydi.

GÜZEL MAFYA (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin