Bölüm 2

419 30 3
                                    


Multimedyada Melis var bu arada yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum lütfen destek olun

Arabama binip gaza bastım bir kaç mekanımı gezip hem kafa dağıtmak hemde mekanları kontrol etmek için en yakındaki barıma doğru yol aldım.

Bara vardığımda korumalar başları ile selam verdiler bende selamlarına karşılık verdim. İçeri girdiğimde bir sandalye çekip hafif bir şeyler söyledim garson bir kaç şeyi karıştırıp önüme koydu tek dikişte bitirdim ve odama çıkıp kamera kayıtlarını izlemeye başladım son günlerde burala fazla boşlamıştım. kameraları izlerken her şey normal görünüyordu ama dün gecenin kayıtlarında bir şey ilgimi çekti bir adam etrafa mal mal bakıp sırıtıyordu ardından kimsenin onu izlemedi bir anda sandalyelerden birinin altına gizlice bir şey sıkıştırdı sora kameranın olduğu yöne bakıl sırıttı. Allah kahretsin kimse farketmedi mi yani? oraya her ne koyduysa bizim için zararlı bir şey olduğu kesin ya bomba falan sa? hemen oda dan bilgisayarımı alıp koşar adım dışarı çıktım mekanın avlusuna ulaştığımda barda ben yok iken ilgilenen Semih i arayıp avluya çağırdım bilgisayarımdaki kayıtları izletip ona bağırmaya başladım

-Ben seni neden burasının başına getirdim Semih?

-Bar ile ilgilenip işleri yürütmem için Melis Hanım

-Peki niçin görevini yapmıyorsun!? adamın biri elini kolunu sallaya sallaya içeri giriyor sorgusuz sualsiz alıyorsunuz buda yetmezmiş gibi ne yaptığını falan kontrol etmeyip kendi haline bırakıp rahatlıkla eğlene biliyorsun Semih.
Demek ki birisi buraya girip gizlice dinleme cihazı kamera bomba vb. bir şey koysa kolaylıkla bizi bitrebilir. Buraya işleri kontrol etmek için gelmesem kimbilir daha neler olacaktı bende sana güvenip mekanımı emanet ediyorum senin yaptığın sorumsuzluğa bak! bir daha senin bir hatanı görürsem işine veda edebilirsin umarım söylediklerimi net bir şekilde aklına kazmışsındır.

-Evet efendim çok özür dilerim böyle bir hatayla tekrar karşılaşmayacağınıza emin olabilirsiniz.

-şimdi derhal işinin başına dön ve o sadalyenin altına saklamış olduğu şeyi bana getir

-Hemen Melis Hanım. diyerek içeriye girdi 5 dakika sonra elindeki kağıtla geri döndü kağıtta yazan "kağıdı bulduğuna göre mekana gelip kamera kayıtlarını izlemiş olmalısın gerçek şuki senin beyinsiz çalışanların hiç bir şey farkedemediler cık cık cık senin gibi zeki birine aptal çalışnlar yakışmaz öyle değilmi? demekki bu aptal çalışanların yanında kendini güvende hissetmen doğru değilmiş Melis Akay oyun başladı"

Arkadaşlar bu arada fikirlerinizi de belirtirseniz beni çok mutlu edesiniz kesinlikle fikirlerinizi değerlendireceğim

GÜZEL MAFYA (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin