Bölüm 8

233 28 2
                                    

MELİS den

Hastahane den çıkalı 6 gün olmuştu yaralarım hızla iyileşiyordu fakat dikiş yerleri biraz sızlıyordu ama ben önemsemiyordum ve işlerime kaldığım yerden devam ediyorum.Her ne kadar Emre ve Azra dan gizli çalışmaya çalışsam da yakalandığımda yine kızıyorlardı iyiyim dedikçe beni dinlemiyorlar.

Ama bugün gerçekten önemli işlerim vardı bu nedenle ne Azra nın nede Emre nin söylenmeleri umurum da değildi.

Bugün şirkette Özgün holding ile toplantım vardı ve toplantı iyi geçerse her iki taraf için de karlar meydana gelecekti.

Şirkete vardığımda girişteki danışmaya Özgün holdingin sahibi Melih Özgün nün gelip gelmediğini sordum. Danışmadaki kız ise 5 dk önce geldiğini söyledi bende tamam diyip hızla odama gitmek üzere asansöre bindim ve 17. kata tuşladım odama geldiğimde içeri girdim toplantı üyelerine başımla selam verip benim için ayrılmış olan masanın baş köşesindeki koltuğuma kuruldum. Benim gelmem ile birlikte toplantı da başlamış oldu.

2 saat süren sıkıcı bir toplantının ardından imzaları attık.Tabi Özgün holdingin sahibi de mir mafya olduğu için bu ortaklık sonucu her iki tarafında hem dostları hemde düşmanları artmış bulunmaktaydı.Bu nedenle güvenlik önlemlerini iki katına çıkarmıştık.Günün sonunda kendimi yorgun hissediyordum yorgunluğumun sebebiyle dikiş yerlerimdeki ağrılar daha hissedilir olmuşlardı.

Bende daha fazla oyalanmayıp arabama atladığım gibi evin yolunu tuttum.Eve vardığımda anahtarımı evde unuttuğum aklıma gelince zile bastım nasıl olsa Azra evdeydi hastahaneden çıktığımdan beri benim ile beraber kalıyordu.

Kapıyı Azra nın açmasını beklerken kapıyı yurt dışındaki kuzenim Uras açmıştı onu görmenin şaşkınlığı ve mutluluğu ile ağrılarımı bir an için unutup üzerine atladım ama ne yazıkki üzerine atladığım gibi ağrılarım olağanca şiddeti ile kendilerini hatırlattılar her nekadar ses çıkarmamış olsamda yüzümü buruşturmaktan kendimi alıkoyamamıştım Uras hemen benden ayrılıp suratına kızgın olmaya çalışan bir ifade takındı fakat başarılı olamadı.

"Kızım hastahaneden daha yeni çıkmışsın ne diye kendini zorluyorsun hem Azra haber vermese olanlardan haberim bile olmayacak!" diye bana çıkıştı.

"Ya ne yeni çıkması neredeyse bir hafta oldu ben iyiyim hem sana haber verseydim boşuna telaş yapacaktın merak etme ben sizin peşinizi kolay kolay bırakmam" dedim ve sırıttım.

"neyse hadi geç bakalım içeri" dedi içeri girince arkamdan kapıyı kapattı ve peşimden geldi.Salona oturduğumda Azrayı göremedim ve Uras a sordum

"Azra nerede?"

"Bavullarını hazırlıyor senin"

"Ne bavulu?

"Taşınacaksın ya o yüzden eşyalarını topluyor"

"Uras iyimisin sen? ne taşınması ya ne diyosun sen?"

"İtiraz istemiyorum Melis zaten yeterince düşmanların yokmuş gibi gitmiş bide Melih Özgün ile anlaşma imzalayıp düşmanlarını arttırmışsın bu yüzden çok güvendiğim bir arkadaşımın yanına gideceksin oda bir mafya seni okoruyacak tek başına güvende değilsin"

"Ne demek tek başına güvende değilsin ya? Azra varya hem ben kendimi koruyabilirim"

"olmaz Melis Azra nereye kadar senin ile kalacak hem böylesi daha iyi"

"of Uras of! tamam kim peki bu arkadaşın?"

"ismi Batıkan mutlaka yeraltında ismini duymuşsundur"

"Ne Batıkan mı o adam bir numaralı sadistlerden değilmi ya oğlum ben bile çekiniyorum ondan sen beni ölüme mi yollıcan canı sıkıldıkça artık en yakınında ben varım diye beni keser!" dedim

"Abartma Melis dışarıdanöyle görünür ama aslında iyi biridir merak etme"

"offf peki ne zaman gidicem?"

"Hemen yarın şimdi git ve dinlen zaten yeterince yormuşsun kendini"

"Tamam" odama doğru çıkarken merdivenlerden inen Azra ile karşılaştım ve ona doğrudan bakmayarak yanından geçip gittim Azraya da kızgın neden benim haberim olmadan Uras a haber veriyorsa.Odama geçip üzerimi değiştirdim ve kendimi yatağıma bıraktım off yarın yeraltının en sadist mafyası Batıkan ın evine taşınıyorum umarım her şey yolunda gider.

GÜZEL MAFYA (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin