9 dalis.

3.8K 230 4
                                    

- Sky! - atsidusau išgirdusi Cloes balsą už nugaros

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.


- Sky! - atsidusau išgirdusi Cloes balsą už nugaros.

- Kiek kartų Tau galiu sakyti, kad neitum pas mane į darbą. - atsisukusi, piktai deptelėjau į ją.

Ji pavarčiusi akis stipriai mane apsikabino. Atsidususi apsikabinau ją taip pat. Merginos plaukai kvepėjo šokoladu.

- Ir kaip Tau iš po vakar? - ji atšlijusi nuo manęs pakilnojo antakius ir aš susiraukiau.
- Ką turi galvoje?

- Na, Zayn ir Tu. Naktį. - ji prikando apatinę lūpą ir aš išpūčiau akis.

- Cloe! - tyliai šūktelėjau. - ten nieko nebuvo. Mes nesimylėjom. - tariau pro sukąstus dantis ir apsisukusi toliau su skudurėliu valiau staliuką

- Bet Tu buvai nuoga. - ji apėjusi staliuką, atsistojo priešais mane ir sukryžiavo rankas sau ant krūtinės.

Žvilgtelėjusi į ją sučiaupiau lūpas ir papurčiau galvą. Dieve, ta mergina tokia erzinanti.

- Mano drabužiai buvo šlapi ir aš juos pasikabinau ant radiatoriaus. - tariau atsitiesdama. - tada naktį atėjo Zayn. Jis maldavo, kad jį įsileisčiau. Tai aš ir įsileidau. - trūktelėjau pečiais ir apsisukusi žvilgtelėjau į laikrodį kabantį virš kavinės laukujų durų.

Mano darbo diena jau baigėsi. Neatsisukdama į draugę patraukiau link persirengimo kambariuko.

- Vadinasi Tu jam patinki. - netrukus mergina pribėgo prie manęs iš šono.

- Klausyk. Nebekalbėkim apie jį, gerai? - neiškentusi piktai deptelėjau į draugę ir ji vėl kilstelėjo antakius.

- Kodėl? Jis Tau kažką padarė, pasakė? - prisimerkė ir aš susiraukiau.

- Ne. Tiesiog aš ne jam. Jis vertas turtingos, gražios, su kuria jam nebūtų gėda. Na žinai... - sumurmėjau ir susiraukiau, kai pamačiau Cloe žiūrint man per petį.

Susiraukusi atsigrežiau pasižiūrėti į ką ji čia žiūri ir sustingau. Už manęs stovėjo Zayn.

- Bet Tu labai graži. - jis tarė, kol aš sustingusi žiūrėjau į jį.

Ką jis čia veikia po velnių? Sunkiai nurijusi seiles atsisukau į išsišiepusę Cloe. Jos mėlynos akys žibėjo žiūrėdamos į mane. Ir ką ši kvailė sumanė dabar?

- Nesuprantu, ko jūs čia abu atėjot. Bet kokiu atvėju galite eiti, nes aš jau trauksiu namo. - dirbtinai nusišypsojau draugei ir ji susiraukė.

- Norėjau paprašyti, kad važiuotum pas mane. - ji staiga vėl meiliai man nusišypsojo ir žvilgtelėjo į už manęs stovintį graikų dievą.

- Ne. Noriu būti su mama. - sumurmėjau ir apsisukusi jau norėjau eiti link kambariuko, tačiau blondinė sugriebė mano riešą ir aš atsidususi pažvelgiau į ją.

- Mes su Zayn važiuosim pasiimti Liam. Paskui Zayn turės būti pas mane ir laukti, kol reikės namo parvežti Liam. Nagi, Sky, palaikyk vaikinui draugiją. Žinok, jis vienas būti negali. Jam pasilikus vienam jis pajaučia vienatvės jausmą ir pradeda verkti. - ji sučiaupė lūpas ir aš sukikenau, kad ir kokia rimta stengiausi būti.

- Dėja, bet tai tiesa. - Zayn atsistojęs šalia Cloes trūktelėjo pečiais.

- Pasiimkit Louis ar Harry. Nežinau. Aš negaliu. - papurčiau galvą ir ištraukusi ranką iš blondinės rankos, nuėjau.

- Aš ne gėjus, kad būčiau su vaikinais. - Zayn piktai tarė ir aš sukikenau neatsisukdama į jį.

- Klausyk, kol Cloe ir Liam bus kartu mes nuvažiuosim į kiną. - staiga Zayn atsistojo priešais ir aš atsitrenkiau į jo kietą krutinę.

Suinkštusi atsitraukiau nuo jo ir susiėmiau už nosies murmėdama kokia aš žioplė.

- Atleisk. - jis sumurmėjo švelniai paimdamas mano ranką, su kuria laikiau nosį, į savąją. - leisk pažiūrėsiu. - švelniai tarė prieidamas dar arčiau ir su kita ranka kilstelėdamas mano smakrą, kadangi jis buvo už mane aukštesnis visa galva.

Susiraukiau. Jis žiūrės į mano nosį? Greitai atšlijusi nuo jo dar stipriau susiraukiau ir papurčiau galvą piktai deptelėdama į jį.

- Klausyk, Tu. Kad ir koks Tu profesionalas merginų kabintojas, bet su manimi Tau nepavyks. Atstok nuo manęs. Tokių, kaip Tu aš va tiek. - su pirštu parodžiau į kaklą. - prisižiūrėjau.

Vaikinas stovėjo ir žiūrėjo į mane su atvipusiu žandikauliu, kai tuo tarpu aš į jį žiūrėjau piktai. Nenoriu aš su juo prasidėti. Nereikia man jo. Aš nenoriu prisirišti prie jo. NENORIU.

- Tokių, kaip aš? - jis prunkštelėjo žengdamas žingsnį atatupstas. - klausyk. Nežinau, kiek čia Tu tokių, ' Kaip aš '. - jis parodė kabutes. - esi regėjusi, bet aš ne toks, mažute. Patikėk. - jis man mirktelėjo ir atsisuko į už manęs stovinčią Cloe. - važiuojam. Su šita ožka nieko nebus. Matai, kad jai jau per gerklę lenda tokie, kaip aš. - pašaipiai tarė žvilgtelėdamas į mane.

Va ir parodė savo tikrąjį veidelį. Tik atstūmiau iškart šaiposi. Matosi, kad žmogus neturi proto ir, net nežinodamas mano istorijos, šaiposi. Žudančiu žvilgsniu pažvelgiau į jį ir nieko nesakiusi nuėjau į kambariuką.

Aš noriu važiuoti, bet negaliu. Nenoriu prisirišti prie jo ir kažką jam pradėti jausti ir dar noriu būti su mama. Po tos iškylos, kai grįžau namo, aš noriu būti tik su ja.

***

Išėjusi iš kambariuko atsisveikinau su Leise ir patraukiau laukųjų durų link. Išėjusi iš kavinės giliai įkvėpiau ir patraukiau link miesto centro. Reikia nusipirkti maisto ir panašiai. Turiu paskubėti, kad spėčiau ant vėliausio autobuso į namus.

- Sky! - pažįstamas balsas privertė sustoti ir apsižvalgyti.

Pavarčiau akis, kai pamačiau priešais stovintį Zayn. Šalia jo stovėjo dar du vaikinai. Jie visi 3 rūkė. Gal jis rimtai pradeda verkti, kai lieka vienas?

Apsimesdama, kad jo negirdėjau toliau ėjau savo keliais, kai staiga atsitrenkiau į kietą krutinę. Pakėlusi akis nustėrau. Į mane buvo įsmeigtos dvi juodos akys.

- Negirdėjai, kad Tave šaukė, mergiūkšte? - jis tarė kirgždančiu balsu.

Sustingau. Tas balsas. Jis toks panašus į... ne. Papurčiusi galvą pradėjau eiti atatupsta.

- Viskas gerai, Gregori. - Zayn priėjęs piktai tarė ir įsistebeilijo į mane su pašaipia šypsenėle veide. - išsigandai? - jo veide sustingo šypsena, o akys žybėjo. Lygiai, kaip ir Trishos, kai ji šypsosi.

- N-ne. - sumikčiau ir viduje norėjau trenkti sau dėl to prakeikto mikčiojimo.

Zayn kilstelėjęs antakį kažką ranka parodė tam vyrui ir jis piktai deptelėjęs į mane nuėjo. Lydėjau jį akimis, kol jis neįlipo į juodą 'BMW'. Atsisukusi į vaikiną kilstelėjau antakį.

- Ko? - kuo pikčiau paklausiau ir jis nusijuokė.

- Cloe prašė, kad Tave parvežčiau. Pamaniau, parvešiu. - jis trūktelėjo pečiais.

- Nereikia. Man dar į miestą. Grįšiu su autobusu. - sumurmėjau ir norėjau praeiti pro jį, tačiau jis ištiesė ranką ir su ja apsivijo mano liemenį ir man nespėjus mirktelėti prisitraukė prie savo kietos krutinės.

- Manęs paprašė, o aš pažadėjau. - jis šaltai tarė žiūrėdamas man į akis. - pažadus aš vykdau, mažute. - jis sušnabždėjo ir pasilenkęs pakštelėjo man į lūpas.

Užsimerkiau, kai viduje pradėjo skraidyti drugeliai. Rankomis apsivijau vaikino kaklą, kai jo lūpos vėl susijungė su manosiomis, tik šį kartą ilgesniam bučiniui.

Paradise || z.m-ltu || ✔Där berättelser lever. Upptäck nu