prolog

206 15 3
                                    

Zrovna se nacházíme v klubu Dance & Shine.

Malá skupinka holek - tedy dospívajících dívek do sebe zrovna nalévají litry alkoholu, támhle na dámských toaletách se cosi děje v kabince, na parketu tančí polonahé dívky, které se nechávají osahavat a nakonec končí někde v kabince či s neznámým klukem v posteli a někde v zadní části klubu sedí někdo s jointem a hulí trávu a nebo si do žil pícha tvrdší drogy. Ach ta mládež... Málokomu tu bylo osmnáct a už vedou tento život, ale nebudeme se jim do toho motat ne?

Všichni se dobře baví. Ehm, téměř všichni, protože Azuma musela zůstat doma. Ne opravdu to není tím, že má tak blbé jméno, ale její hloupí otec jí k sedmnáctým narozeninám daroval domácí domácí vězení. Stejně jako každý rok.

Nenáviděla svůj život (hlavně otce)... Bala se chodit domu - otec by jí bezdůvodně zmlátil,a proto  trávila čas v klubech, kde nic kromě hulení trávy a občas pití nějakého toho drinku neděla. Není to sice úplně nevinná duše, ale k teto holce prostě tento život patří. Má za to, že s nikym ještě nikdy nespala, ale ne každou noc strávenou na onom místě si pamatuje.
Jen jedno si pamatuje... Ať už je v tom klubu kdykoliv, tak potká jeho. Podivného ač hezkého kluka, který jí padl do oka.
Znala ho ze školy, do které moc často nechodil a podle všeho jí bohužel on padl do oka.

Jenže byl tu problém... On o nikoho nestál, s někým nemluvil a když už, tak to byl kluk.

A ona se zase nebavila s nikým jiným, než je nějaká divka.

Ale co když mají stejné hobby?

Holka s bongemWhere stories live. Discover now