Five Ways Harry Styles Proved That Men Can Be Feminists Too

524 61 8
                                    

Anne Dünya Kadınlar Günü'nde Harry ile ilgili olan bu makaleyi retweetledi. Makaleyi okumuştum ama çevirip yazmaya daha yeni zaman bulabildim, kusuruma bakmayın. Makalede yazanlar;

Harry Styles'ın Erkeklerin De Feminist Olabileceklerini Kanıtladığı Beş Yol

"Kendileri hakkında gerektiği kadar harika hissetmeme potansiyeline sahip olan insanların kendileri hakkında daha iyi hissetmelerini sağlayabilirsiniz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kendileri hakkında gerektiği kadar harika hissetmeme potansiyeline sahip olan insanların kendileri hakkında daha iyi hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Bence bu her zaman için pozitif bir şey."

Harry Styles sadece sevgi, şefkat ve kibarlık/iyilik taraftarı değil, aynı zamanda dünyanın kesinlikle daha fazla ihtiyaç duyduğu bir şeyin de taraftarı; eşitlik. Harry sesini özellikle neslimizin bu ihtiyacını kabullenmeye dikkat çekmek için her şekilde sıkça kullanıyor. Dünyadaki her bir insana saygı ile davranıldığından emin olmak isteyip umursaması gerçekten onun en iyi özelliklerinden biri - feminizmin ne kadar önemli olduğunu ve erkeklerin de feminist olabileceğini gösterdiği yollardan biri.

Feminizim, tanımlamasıyla: "kadınların sosyal, politik ve diğer bütün haklarda erkeklere eşit oldukları prensibini savunmaktır."Kadın hakları için mücadele eden birçok kadın ve kadın grupları varken, bir erkeğin kalkıp kadınlara cinsiyetleri yüzünden farklı davranılmaması gerektiğini söylemesi oldukça önemli. Harry'nin eşitlik için mücadelesini birçok farklı şekilde gördük; basit bir örnek olarak hayatında kadınlara olan saygısı, kadınlara adalet için konuşması. O herkese karşı eşit davranmanın bu dünyayı daha iyi bir yer yapmakta önemli bir kısım olduğunu kanıtlıyor.

Bugün Dünya Kadınlar Günü olduğundan, size Harry'nin kadın haklarını savunmak için kalbini ve sesini nasıl ortaya koyduğu beş yolu göstermek istedik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bugün Dünya Kadınlar Günü olduğundan, size Harry'nin kadın haklarını savunmak için kalbini ve sesini nasıl ortaya koyduğu beş yolu göstermek istedik. Sahip olduğu altından kalp asla bir ritim kaçırmıyor değil mi?

5. Kelimelerin Gücünü Onaylıyor

Harry kelimelerin bir insanı sadece güçlendirmeye değil kırmaya da neden olabileceğini biliyor ve ikincisini asla yapmamak için her zaman dikkat ediyor. Harry zamanını sosyal medyada, hayran buluşmalarında, One Direction konserlerinde hayranlarına güzel olduklarını, sevildiklerini ve saygı duyulduklarını hatırlatarak geçiriyor. Bu, yaşlı veya genç, hem kız hem erkek hayranları kapsıyor. Feminizmin yapı taşı olan eşitlik; bütün insanların daha iyiye, temel insan haklarına inanmalarını gerektirir. Harry sevecen One Direction hayranlarıyla her pozitif buluşmasında, daha saygı dolu bir dünya için zemin hazırlıyor.

Harry Styles Daily [2]Where stories live. Discover now