WMYB

500 47 7
                                    

One Direction'ın What Makes You Beautiful klibi an itibariyle 737 milyon izlenim aldı. Çocuklar aradayken onlara süpriz yapmak ve mutlu olmalarını sağlamak için klibin 1 milyar izlenim almasını sağlamak istiyoruz. Bunun için öncelikle twitterda #WMYBTo1Billion taginin dünya gündemine girmesini sağlayacağız ki proje bütün hayranlara yayılsın. Daha sonra youtube'a girip klibi izleyebildiğimiz kadar çok izleyeceğiz. Klibi izlerken yapmanız gerekenler;
- Öncelikle youtube kanalınıza girip klibi beğenin ki beğenileri de artsın.
- Daha sonra youtube kanalınızdan (hesabınızdan) çıkış yapmanız gerekiyor. Eğer çıkış yapmazsanız ne kadar çok izlerseniz izleyin sadece bir kez izlemiş sayılacaksınız.
- Videoyu kesinlikle tekrar oynat yaparak izlemeyin, o şekilde de sadece bir kez izlemiş sayılıyorsunuz. Videoyu sonuna kadar izleyip her izlemede sayfayı yenilemeniz gerekiyor.
- Bunu ne kadar tekrarlayabilirseniz tekrarlayın.

Proje 1 Mart'ta olacak ve Türk hayranların başlattığı bir proje olduğu için yabancı hayranlara duyurmak için ek olarak uğraşmamız gerekecek. Bu yüzden tage bol bol tweet atmayı ve tagdeki tweetleri retweetlemeyi unutmayın. Eğer twitter hesabınız yoksa bir günlüğüne bir tane açıp tage yardım edebilirseniz çok yararlı olur.

Klibi hemen o gün 1 milyar izlenmeye ulaştıramasak da yaklaştırmamız bile yararımıza olur.

Harry Styles Daily [2]Where stories live. Discover now