Mission Completed

345 11 4
                                    

"10.. 9.. 8.. 7.. 6.. 5.. 4... 3.. 2.. 1.. Og Værsgo!" råbte scene medhjælperen til os.

Med et sus i maven løb jeg ud på scenen og stillede mig på min position, forrest og i midten. Melodierne til Something Big begyndte og mit hjerte bankede derudaf med 180 km i timen.

Det var en helt sindsyg følelse. Sommerfuglene i maven voksede sig kun større da vi begyndte på vores dansetrin.

Jeg forsøgte at holde hovedet koldt, og kun tænke på den fantastiske mulighed det var at kunne danse foran disse 7000 mennesker.

7000 mennesker? Shit!

Jeg fik kort en følelse af tvivl, men sank hurtigt den kæmpe klump i min hals, der havde sat sig meget ubehageligt.

Jeg fulgte koreografien som vi havde lavet, og helt naturligt begyndte jeg at slappe af i hele kroppen, og give alt hvad jeg havde inden i mig.

I omkvædet skulle jeg op og stå ved siden af Shawn, et par meter fra ham, og han smilede kort til mig da jeg indtog min plads ved siden af ham.

Jeg fik en mærkelig følelse af ro i kroppen og mit energiniveau steg meget højt.

Det gjorde også at jeg kunne gøre mine bevægelser mere præcise og kraftfulde.

Da dansen var slut, stillede vi fem dansere os på en række, ved siden af Shawn. Jeg stod i midten.

Han præsenterede os kort, "Helena Jackson! Gina Hart! Veronica Ziesta! Sofia O'Nial! Jenny Todd! Giv lige en klapsalve! I får meget mere af se til dem senere!" råbte han ind i mikrofonen. Vi smilede og vinkede da vores navn blev råbt op.

Koncerten var færdig, og vi var nu alle blevet placeret i en bus, som skulle føre os videre til det næste stadion, hvor Shawn skulle spille tre dage efter første koncert.

Første koncert var gået strygende! Man kunne da i hvert fald sige, at vi gav den helt igennem gas og var hele tiden på. Det var super godt, og Shawn var meget glad.

Senere næste dag skulle vi til et intro-foredrag, om selve Shawns tour. Det var rigtig spændende, for det var her man skulle beslutte om man stadigvæk var interreseret i at komme med på tour. Jeg var sikker på at jeg stadig vil med, men jeg var i tvivl om Jenny og Helena stadig var på.

Jeg håbede lidt at nogle vil springe fra, så jeg havde bedre mulighed for at komme med.

Jeg satte mig ned ved siden af Gina og Shawn og rakte ud efter en flaske vand. Jeg smilede kort til dem begge og satte derefter mit fokus på tour manageren, som stod foran en stor hvid tavle.

Da vi alle var stille, præsenterede han sig selv. Han bad også os om at præsentere os, så det gjorde vi.

".. Og det er egentlig den plan som vi har lagt for Shawns world-tour! Er der nogle spørgsmål"? Vi rystede alle på hovedet og kiggede igen på manageren "Godt! I vil nu få uddelt et papir, hvor der vil stå nogle basic ting om touren. Hvis i stadig ønsker at komme med, skal i underskrive,"

Der blev lagt en konvolut foran mig, som jeg ikke var længe om at åbne.

" Kære Veronica Sophia Gart Ziesta,

Vi er glade for at meddele Dem at De har muligheden for at komme med på Shawn Mendes World-Tour 2016 ; Handwritten.

For at kunne komme med på tour et der nogle basale ting, som er vigtige at vide før at De underskriver dette dokument.

• På Shawn Mendes World-Tour 2016 ; Handwritten er der ikke mulighed for at gå i normal skole, men på vores regning, gå på online-skole.

This Is What It Takes ~ Shawn MendesWo Geschichten leben. Entdecke jetzt