ÖZEL BÖLÜM

54 10 2
                                    

~ FATİH ' TEN ~

《 4YIL ÖNCE 》

Sarp sayesinde bir yıllık koşumu yapmıştım sag olsun onla ve arkamizda2 bizi kovalayan teyze ile baya koşmuştuk . Beyfendinin ne yaptığına gelirsek haftaya ehliyet sınavı vardı yaşlı bir teyzenin yanına yaklaşıp "okunmuş şekerin var mı canım teyzem "

Tabi kadın bizi sapık sandı elinde ki çantayı indirdi kafamıza çanta da ne var merak etmekteyim maşallah vurduğu yerler hala ağrıyor .

Kadın bir türü peşimizi bırakmıyor ve arkadan 'sapık herifler ' diye bağımayı da ihmal etmiyor "Lan sarp şu teyzeden kurtulayım seni kemerim ile dövücem başımıza sardın çatlak teyzeyi " diye söyleniyordu m

Ses gelmeyince dönüp arkama baktım ama kimse yoktu . Şimdi nereye gitti ki bu çocuk

Ben çevreme bakınırken başımdan aşağı soğuk bir şu döküldü "Ne oluyor lan hay ben böyle isin ebesine ... "

"Terbiyeli konuş ve çekil kapımın önünden " kafamı kaldırdığımda saçları hafif dağınık bir şekilde ev topuzu yapmış doğal haliyle bana bakan kıza çevirdim . Güzel kızdı ha ben böyle ne saçmalıyorum kafamı iki yana sallayıp saçma düşünceleri yok ettim .

"Asıl sen ne yapıyorsun aklından zorun var ise git tımar haneye kafamdan aşağı su niye döküyorsün çatlak kız " kaslarını çatıp bana baktı "Benim kapımın önünde durma az önce teyzede arkandan sapık diye bağırıyordu o yüzden kapımın önünde sapık bir adam istemem "

Bu kız fazla cesurdu sanırım sinsice sırıtıp "Yoksa yatağında mi istersin " dediğimde ilk kızardı sonra eline aldığı şeyi kafama attı ama Allah tan yere düşmüştü attı şey saksıydı bu kız kafayı yemiş sanırım "Defol kapımın önünden sapık herif ! "

Sinirlenince daha da bir güzel oluyordu. Ben ona sırıtarak bakıyordum fazla sinirlenmiş olacak ki bir şeyler söylerek sinirle penceresini kapattı ben hala sırıtıyordu m bu kız fazla güzel ve fazla cesurdu kime laf söylediğini , kimin başından aşağı şu döktüğünü bilmiyordu ...

#Fatin in Büşra yi nasıl go

ÖFKELİ AŞKWhere stories live. Discover now