1. Bölüm

503 103 41
                                    

Soğuk havada kaldırımda yavaşça ilerliyordum. Ayaklarımın beni nereye götürdüğünden habersizdim,sadece kalbimin acısını hissediyordum. Bu hayatta yalnız kalmıştım her zaman olduğu gibi tek başımaydım .Annemi 8 yıl önce kaybetmiştim babamı ise şimdi kalp krizi nedeniyle ölmüştü . Daha 19 yaşındaydım belli hedeflerim vardı . Babamlar gibi bir evlilik asla istemezdim hep kavga ederlerdi annem de bu yüzden artık bünyesi dayanmadığından kanserden ölmüştü. Son nefesini verirken gözlerimin içine bakarak 'Kızım sen böyle bir evlilik yapma , benim gibi hata yapma ' demesini asla unutmam . Bu yüzden aşka inanırdım çünkü annem babamı sevmiyordu başkasına aşıktı .

Babam bunu biliyordu ama annemi çok sevdiği için onunla zorla evlenmişti .Bu yüzden de hiç anlaşamazlardı .
Sokaklarda dolaşıyordum ama nereye gittiğimden habersizdim . Sanırım kaybolmuştum . Köşede içen insanlar vardi .Bu sokaktan bir an once uzaklaşsam iyi olacaktı . Sokağın sonuna gelmiştim ki biri kolumu tutu "hey bebek nereye gel biraz eylenelim " "git başımdan dokunma bana ! " "Ama bu kadar asi olunmaz ki ahahaha" yanında ki arkadaşlarıda güldü adam kolumu daha çok sıkmaya başladı canım yanıyordu yüzümü buruşturup "Bırak beni "diye bağırdım tenim hassastı ve bir süre sonra kolumun moraracağından adım gibi emindim. "Bırakın lan kızı " diye kalın bir erkek ses sokakta yankılandı kafamı çevirdiğimde benden en fazla 4 santim uzun , kahverengi gözlü , siyah saçlı esmer bir erkek vardı . Bakışları çok sertti ben bile kortuysam şu adamları bilemiyorum . " Bırakmazsam ne olur ha ahahaha " adamın içkili iğrenç sesi sokakta yankılandı ismini bilmediğim çocuk bize doğru gelip kolumu tutan adama yumruk attı ben çığlık atarken o "Al lan bu olur " sokakta bulunan diğer adamlar zaten kaçmışlardı . Çocuk bana yaklaşıp "İyi misin ? "diye sordu gözlerinde endişe vardı veya bana öyle geliyordu . "Evet iyiyim,ben artık gitsem iyi olucak " diyip tam yanında geçiyordum ki kolumdan tutup "Daha az önce neler oldu gördün bu sokaklar tehlikelidir hele de gecenin bu saatinde bir kız bu sokakta geziyorsa " anlamamış gözlerle ona baktım.Tamam tehlikeli olabilir ama eve gitmem gerekiyordu burada duramazdım .
Çocuk kafasını gökyüzüne kaldırıp "offff" dedi daha sonra sessizce bir şeyler mırıldanıp tebessüm etti . Ben ise hala ona bakıyordum ."Yürü seni evine ben bırakıcam " kolumdan tutup sürüklemeye başıladı çok yorgundum , şikayet edip kavga edebilecek gücüm yoktu ona ayak uydurup peşinden gittim.Gerçi kolumdan tutmuş beni sürüklüyordu pek yürüdüm denilemezdi fazla güçlüydü ve beni tek koluyla hareket ettirebiliryordu .

Arabasının yanına geldiğimizde şaşkınlıkla ağzım açıldı bir bmw vay be . Anam şu zenginliğe bak . Arabaya hemen bindim valla fazla rahattı kızabileceğiden korkmasam ayaklarımıda torpidoya uzatırdım ama bmw de attılmak işlemedim için sessizce oturup yolla bakmaya basladım. Ben bu çocuğa adresi vermedim bu nereye gidiyor böyle ya "ımmm adresi vermedim ben sana " "gerek yok eve gitmiyoruz " "Nasıl ya beni hemen evime götür !" Arabayı kullanırken yan gözle bana bakıp "Evde seni bekleyen kim var ki aileni kaybettiğini annenin 8 yıl once öldüğünü babanı da 2 saat önce kaybettiğini biliyorum kardeşinde yok bu yüzden sus ve otur yerinde seni kendi evime götürücem simdi uyu bir daha da bana bağırma ikinci bağırışında bu kadar sakin olmam " "Ama ..." "aması yok sus ve uyu " bu çocukla kavga edemiycek kadar yorgundum ve sert yapısından dolayı da tırsmıştım . Ama su da vardı ki gerçekleri yüzüme tokat gibi vurmuştu . "Bana niye bakıyorsun " "ha ben şey " " tamam hadi uyu " o seslenene kadar onu izlediğimi bilmiyordum halbuki aklımda başka şeyler vardı . Oturduğum koltuğa daha çok yaslanıp dizlerimi karnıma çektim. Gözlerimi kapattım bugünü düşünmemeye çalışıp kendimi uykunun kollarına bıraktım . Belimde soğuk bir el hissedince hemen irkildim "hişt korkma " bu o çocuktu .Beni kucağına alıp arabadan çıkardı. Dışarısı çok soğuktu hemen kollarımı boynuna doladım .İçeri girdiğimizde dışarıdan daha sıcaktı .Merdivenleri çıkmaya başladık beni yumuşak bir yere bıraktı . Yatak olduğunu anlamıştım sonra kapı kapandı su sesi gelmeye başladı demek duş alıyordu . Arkamı dönüp uykunun kollarına kendimi tekrar teslim ettim .

Gözlerimi açtığımda gözüme güneş ışığı vurmaya başladı. Ayağımla üstümdeki yorganı köşeye ittim . Odada kimse yoktu aşağıdan sesler geliyordu banyoya girip elimi yüzümü yıkadım . Elimle kabarmış şaçlarımı düzeltim aşağıya indim . Dünkü çocuk masada oturumuş kahvaltı yapıyordu beni görünce kafasını kaldırıp baktı "Gel kahvaltını yap , sonra yapacak işlerimiz var " ses çıkarmadan masaya oturdum kahvaltı yapmaya başladım . "Adın ne " birden çocuğun sesiyle irkildim "Büşra senin " " Fatih " bu isim tanıdık geliyordu yoksa bu çocuk O mu ?

####
Merhaba ilk bölüm bitti nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum. Daha önce çok kitap yazdim ama burada ilk defa yayınlıyorum inşallah beğenirsiniz 😊☺ öpüldünüz 😘

ÖFKELİ AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin