8.Bölüm

90 40 3
                                    


Ben tam evime girerken biri kolumu tutu kafamı çevirince .....

Karşımda 40 lı yaşlarında bir adam vardı "Kızım merhaba ben Sinan Peker seninle biraz konuşabilir miyiz ?" bu o adamdı canın bahsettiği adam "Peki konuşalım" birkikte bir kafeye girdik. Bir kahve söyledik "Evet sizi dinkiyorum" "Aslında söze nerden başlasam bilmiyorum. Ben banu yu çok sevmiştim hani insan onun ismini bile duyunca kalbi sanki kulaklarında atıyordur. Gülüşünü seversin herkezden kıskanırsın gülüşünü kimsenin görmesini istemezsin. Kokusuna aşıktırsın içine çekince o kokuyu huzur bulursun , sevdiğin insanın yanında çocuk gibi olursun ona sarılınca o an hiç bitmesin dersin, korurusun kendi canından bile daha çok seversin onu işte ben böyle sevdim anneni.

Mehmet o zamanlar askerdeydi. Birbirimizi sevdiğimizi biliyordu bunu bildiği halde banu ya yaklaştı. Banu hiç bir zaman istemedi ters tepki verdi hep ama bir gün yanıma geldi tam ona sarılacaktım sert bir şekilde 'bana dokunma' dedi 'Ne oldu ' dedim bir şey demedi sadece yüzüme baktı 'Ben mehmet ile evlendim ' dedi o an keşke ölsem dedim çekti gitti çok yalvardım, dön, boşan ondan diye ama beni hic dinlemedi. Mehmet in tehdit ettiğine adım gibi emindim yoksa banu öyle bir şey asla yapmazdı. Banu nun ölüm haberini aldığım zaman seni de öğrendim bana hiç bir zaman göstermedi seni çocuğu olduğunu bile bilmiyordum. Sürekli nerede oturuduğunu arayıp , bulduktan sonra boşanması için konuşuyordum ama sadece bakıp gidiyordu tek kelime etmiyordu .

Sen benim kızımsın canımsın , banum ile benden bir parçasın seni asla bırakmam. Banu dan sonra evlendim ama sevgi evliliği değildi sırf camia içindi tanınmış biriyim bu yüzden bir evliliğimin olması gerekiyordu . 1 tane kızım oldu o evlilikten istemeyerek ama çok sevecendir iyi anlaşırsınız.
Eşim öleli 5 yıl oldu Bengisu ise 15 yaşında senden 4 yaş küçük ona bala olursun hatta istersen bizimle yaşarsın olur mu ? Bu olaylar senin için çok zor biliyorum senin olduğu kadar benim içinde zor ama bunu kabul eder misin ? "

"Ben bilmiyorum , biraz düşünmem gerekiyor" "Peki nasıl istersen seni zorlamıyıcam " "Teşekkür ederim ben izninizle kalksam artık " "Tabi ki nasıl istesen" masadan kalkıp kafeden çıktım . Hesabı öndemedim ne de olsa zengin ödesin yani :)

Sahile benim huzuru bulduğum yere geldim kafam karışıktı ne karar vermem gerektiğini bilmiyordum dedikleri doğru muydu onu da bilmiyordum . "Dalgınsın " kafamı cevirdiğimde fatih oturuyordu . " Git buradan " "Büşra hiç bir şey bilmiyorsun " "Hayir fatih akisine çok sey biliyorum canın kardesinin ölümüne sebep olduğunu , senelerce baba dediğim insanın öz babam olmadığını , öz babamın Sinan Peker olduğunu biliyorum yetmez mi ?" "Yetmez çünkü meltem in ölmesine ben sebep olmadım bunu bilmiyorsun " " Anlatsaydın bilirdim "

"Dinle o zaman ...
Biz meltemle çok iyiydik birlikte kardeş gibi büyüdük. Her zorluk ta birlikte hallettik, o zamanlar meltem , kemal diye birini seviyordu. Kemal inde onu sevdiğini düşünüyordu ama öyle değildi çok uğraştım ona gerçekleri görmemek içi ama inanmak istemedi. Bir akşam odasına girdim ağlıyordu yanına yaklaşıp 'Ne oldu canım' dedim kafasını kaldırım yüzme baktı. Yanıma yaklaşıp kollarını boynuma doladı, sıkıca sarılıp ağlamaya başladı .' Fatih ben hamileyim' kimden olduğunu tahmin etmek zor değildi tabi ki Kemal den di 'Nasıl oldu bu peki ' 'Kemal bana ... ' gerisini söyleyemedi anlamıştım ne neden istediğini . O günder sonra daha sık görüştük meltem ile kemal i bulup dönmüştüm ama yine de meltem in göze yaşları dinmiyordu. Bir gün akşam dışarı çıkmak için izin aldık. Meltem e küçük bir süpriz yapacaktım. Atları çok severdi onu bizim at çiftliğine götürecektim. Ailesi izin verdi birlikte yola çıktı o sırada Kemal önümüzü kesti meltemin yanına gelip 'Bak kızım bana sürekli mesaj atıyorsun. Bırak yakamı anladın mı seni sevmiyorum düş yakamdan' bunu söyledikten sonra meltem ağlamaya başladı bende kemal i dövmeye. Bayıltana kadar dövdüm, bakıldığında arkamı dönüp meltem e baktım ama yoktu arabaya bindim her yerde aradım yer yarılmış içine girmişti sanki tek çare evlerine gitmek diye düşündüm kapılarına geldiğimde meltem in odasının gece lambası yanıyordu . Karanlık ta yatamazdı, uyuması için onu rahatsız etmek istemdim evime gittim sabaha da intihar ettiği haberi geldi . "

"Ben bunları bilmiyordum neden anlatmadın bana " "Daha yeni birbirimize ısınıyorduk anlatıp ta seni de sıkmak istemedim" "Bundan sonra anlat dinlerim " "Peki anlatırım bugün biz çocuklarla bir karaoke gidicez sen ve yeni tanıştığın arkadaşlarınla gelsenize " "İyı fikir ben bizimkilere mesaj attıyım" telefonumu çıkartıp whatsapp tan bizim gruba mesaj attım 'Hey beyler fatih lerin grup ile karaokeye gidelim mi'
*Caner 'Fatih kimmmm :( büşra aşkım beni aldatıyor musun?'
*Cansu 'Caner sus bir ya olur gidelim ama ilk bize geliyorsun ve fatih konusunu anlatıyorsun canım :) '
*Selen'Cansu Hemen bize gel elbise seçelim büşra orada yakışıklı erkeklerde olucak mı kızzzz '
*Ben'Evet olacak :-D '
*Selen 'Tamam sende hemen bize gel hazırlanalım '
Mesajlaşma böyle devam ediyordu çok seviyordum bunları yaaaaa :)

"Tamam fatih biz geliyoruz şimdi selen lere gitmem gerek görüşürüz " "Seni bırakayım öyle tek başına olmaz" "Ben giderim " "Hayır ben bırakırım hadi gel" faha fazla ısrar etmedim arabaya bindim . Cansu ların apartmana gelince zile bastım fatih ben içeri girene kadar bekledi sonra gitti ...

&&&&&
Yeni bölüm geldi nasıl olmuş canlarım 😊😍
Yorum ve beğenirlerinizi bekliyorum ...

ÖFKELİ AŞKWhere stories live. Discover now