eight

1.2K 74 7
                                    

**Louis**

Näin Harryn seisovan kauempana. Sydämeni sykähti. Hän näytti uskomattoman kauniilta. Rennosti laineilevat kiharat kiilsivät auringossa ja hän nojaili rennosti seinään ystäviensä piirittämänä. Jostain syystä en uskaltanut mennä hänen luokseen. Älä ole hölmö, patistin itseäni. Harry rakastaa sinua.

Lähdin kävelemään heitä kohti. Harryn ilme oli huoleton ja hän katseli pitkästyneenä taivaalle. "Hei Hazza", sanoin epävarmasti, kun hän ei vastannut hymyyni. Liam otti askeleen minua kohti. Ennen kuin tajusinkaan nyrkinisku osui kasvoihini. Yllätyin niin pahasti, että kaaduin maahan nenääni pidellen. Tunsin, kuinka siitä alkoi valua verta kädelleni.
"Mikä hemmetin Hazza? Painu homo vittuun täältä", Liam ärähti. Katsoin järkyttyneenä Harryä. Miten hän saattoi antaa kaverinsa kohdella minua tuolla tavalla puuttumatta siihen? Nousin haparoiden ylös.
"Harry..." sanoin mutta sanani murtui ja aloin itkeä. Zayn astui eteenpäin.
"Eikö sana kuulu?", hän sanoi ja tönäisi minua rinnasta. Hän ei ollut niin voimakas kuten Liam, mutta horjahdin silti taaksepäin. Harry antoi Zaynille yhden käden halauksen ja taputti häntä selkään. Mikä ihme häntä vaivaa?
Harry sytytti Zaynin antaman tupakan ja asetti sen huulilleen. Hän ei katsonut minua pahoittelevasti. Vaan kysyi, miksi hemmetissä joku oli tuonut ämpärillisen paskaa hänen eteensä. En tosiaan tiennyt, miksi enää seisoin siinä. Hän nöyryytti minua taas.

Lähdin kohti koulun vessoja. Nenäni saattoi olla jopa murtunut, mutta terveydenhoitajalle en menisi. Päästyäni vessaan katsoin sitä kunnolla. Verta oli hirveästi ja se oli levinnyt pitkin naamaa, mutta muuten ei näyttänyt kovin pahalta. Pientä turvotusta. Pesin kasvoni. Vaikka olisin voinut tehdä sen kyynelillä. Niitä ainakin riittäisi. En voinut uskoa, että Harry oli vain katsonut vierestä kaiken sen jälkeen mitä olimme yhdessä kokeneet. Eikö se merkinnyt hänelle mitään? No, ilmeisesti minä en merkinnyt hänelle yhtään mitään.
Liuin pitkin vessan seinää lattialle ja purskahdin uudestaan itkuun.

Ensimmäinen tunti kului siinä, kun yritin vältellä muiden katseita. Tuntui kuin minuun olisi kiinnitetty mainoskyltti valoilla.
"Louis", opettajan ääni kutsui minua. Teeskentelin, etten kuullut ja lähdin luokasta ripeästi ensimmäisten joukossa.

Toinen tunti oli äidinkieltä. Se minulla ja Harrylla oli yhteinen. Toivoin syvästi, ettei hän vaivautuisi tunnille. Valitettavasti hän oli kerrankin paikalla ja ajoissa. Välttelin hänen katsettaan niin tehokkaasti kuin pystyin, muiden oppilaiden tuijottaessa minua jälleen kerran.



Uus luku taas😊 Kärsin tällä hetkellä stressistä aivan älyttömästi. Pitäis lukee kokeisiin ja mopon teoriakokeeseenkin, mutta njääh mä vaan kirjottelen tääl uutta lukuu😂🙈

All I Want Is You || L.S suomeksiWhere stories live. Discover now