one

2.4K 97 8
                                    

**Harry**
Kävelin taas kohti tuttua ränsistynyttä koulurakennusta. Näin vihdoin tutun mustahiuksisen pojan koulun nurkalla.
"Zayn, oisko sulla tulta?" Kysyin ja kaivoin tupakka-askin taskustani.
"Joo", Zayn vastasi ja heitti sytkärin minulle. Nappasin sen kiinni ja asetin savukkeen huulieni väliin ja sytytin sen. Heitin sytkärin takaisin Zaynille. Tästä tavasta pitäisi päästä eroon, mutta mitäs sille voi.
Pian näin Nialin kävelemässä meitä kohti. Minä, Zayn ja Niall. Koulun suosituimmat. Jokaisen tytön joskus jopa pojan unelma.
"Mitäs illalla?" Zayn kysyi ja puhalsi savua suustaan. Kohautin olkiani. Tiputin tupakkani maahan ja tumppasin sen kengänkärjelläni.
"Kato", Niall sanoi ja tönäisi minua olkapäästä. Vilkaisin hänen osoittamaan suuntaan.
Louis Tomlinson. Kauniit kasvot omaava ruskea hiuksinen poika. Hän pukeutui adidaksen paitoihin ja mustiin liian tiukkiin farkkuihin, joissa hänen perseensä näytti todella hyvältä. Ja vaikka hän näytti tavallaan ihan hyvältä, hän ei kuulunut suosituimpien porukkaan. Se taisi johtua vähän meistä ja siitä että Louis oli säälittävä homo.
"Lyödäänkö vetoa, että hän punastuu", sanoin ja katsoin, kuinka Louis lähestyi ohittamaan porukkaamme, johon oli tullut muutama muukin.
"Huomenta, Lewis", sanoin. Harry vilkaisi minua ja vei katseensa alas. Aivan punaisena.
"Huomenta", hän sanoi käheästi ja jatkoi matkaansa melkein puoliksi juosten. Zayn päästi suustaan ilvallisen naurahduksen.
"Lewis taitaa olla ihastunut", hän huusi vielä Louisin perään ennen kuin Louis ehti sisälle.
"Niin taitaa, iljettävää", sanoin. Kellot soivat ja jäimme ulos hengailemaan. Meitä ei kiinnostanut vaikka myöhästyisimme tunnilta.


Helloo! Aloitin uuden tarinan ja ööh täs ois alku. Kuulostaako tää pahalta ettei tätä ees kannata jatkaa🙈. Jatkan jos joku ees sitä kannattaa...

All I Want Is You || L.S suomeksiWhere stories live. Discover now