Capitolul 4

164 15 8
                                    

    În dimineața următoare, mă trezesc mai devreme ca de obicei. E abia 6:30... Ce o fi cu mine de sunt așa matinală? Merg la baie să îmi fac rutina de dimineață și mă îndrept spre bucătărie cu gândul de a face niște sandwitch-uri gustoase.
    "Neața scumpo!" salută tata, apoi mă sărută părintește pe frunte, în timp ce eu mă luptam cu mâncarea. "Ce-i cu tine gata așa dimineață?"
    "Și eu am fost surprinsă când am văzut cât era ceasul când m-am trezit!" răspund și râd, luând o gură din paharul cu suc.
    "Scumpo, în seara asta, familia Bower ne-a invitat la cină la restaurantul Clouds." continuă tata schimbând subiectul.
    "Așa și?"
    "Păi voiam să te anunț, ca să nu dai vina pe mine după că nu ai avut timp să te pregătești!" râde el.
    "Ok." afirm și mă alătur lui râzând. "Dar am nevoie de niște bani. După școală merg la mall și poate găsesc și ceva drăguț pentru cină."
    "100 îți ajung?" mă întreabă tata, scotând portofelul de la spatele blugilor săi.
    "Am zis ceva drăguț, tata..."
    "Of, bine. Poftim 300. Să nu întârzi mult! La 19:30 trebuie să ne vedem cu familia Bower!"
    "Mersi, tati! Nu o să întârzi! Te iubesc!" îl pup pe obraz apoi ies din casă, îndreptându-mă spre stația de autobuz.
    Era o dimineață destul de răcoroasă, frigul reușind să se strecoare pe sub geaca mea subțire, neagră de piele. În speranța că voi reuși să uit de vântul rece care se spargea pe fața mea, am început să mă gândesc la tot felul de porcării. Mie chiar îmi place de Jamie? Doamne... E imposibil. E așa de bipolar și mă enervează când se comportă ca un nesimțit! Dar uneori e drăguț... Stai! Ce tot spun aici? Jamie nu e drăguț! Mă rog, poate că arată ca un model desprins de pe paginile unei reviste, dar nu e drăguț! Comportamentul îl strică.
    Adâncită în gânduri, nici măcar nu observasem că ajunsesem deja în stația de autobuz. De ce Dumnezeului e așa de frig tocmai azi?! Însfârșit! Îmi spun când autobuzul oprește în fața mea.
    Ca de obicei, nu mai e niciun loc liber... Încercând să evit ocheadele curioase, care mă analizau în detaliu, ale celorlalți elevi, mi-au îndreptat privirea înainte, spre geamul din dreapta a autobuzului.
    La următoarea stație, un băiat superb, înalt, cu ochii negri și un păr minunat, urcă și se apropie de mine, făcându-le loc si celorlați pasageri să urce. Fără să îmi dau seama că mă holbam, băiatul uimitor se uită în ochii mei și îmi zâmbește. Și-a dat seama că mă holbam! Fuck! Puteam să fiu și eu mai subtilă...
    "S-a eliberat un loc. Nu vrei să stai jos?" mă întreabă el. Dumnezeule, ce voce încântătoare!
    "Ba da." spun și îi zâmbesc, încercând să par stăpână pe mine. "Vrei să îți țin ghiozdanul?" îl întreb după ce mă așez.
    "Dacă te oferi tu..." răspunde chicotind.
    Tot restul drumului a fost tăcut, eu fiind prea ocupată să trimit mesaje.
    "Am ajuns." zice el zâmbind și ia ghiozdanul pe care i-l înmânasem. "Haide!" continuă și îmi lasă loc să mă ridic și să trec în fața lui.
    După ce am coborât din autobuz, băiatul misterios a venit lângă mine.
    "Nu am făcut cunoștiință. Eu sunt Michael." Ce zâmbet dulce are!
    "Mă bucur să te cunosc, Michael. Eu sunt Darcy." răspund și dau mâna cu el.
    "Încântat! La ce școală ești, Darcy?"
    "Messa Highschool. Tu?"
    "Și eu. M-am transferat anul ăsta de la Westwood Highschool"
    "Wow, ce tare! De ce te-ai mutat?" întreb, făcând conexiune cu ochii săi.
    "Părinții mei au găsit niște job-uri mult mai bune aici, așa că ne-am mutat." îmi răspunde chicotind. "Tu cum ești? Mai ai frați sau surori?"
    "Din păcate, nu... Dar mereu mi-am dorit un frate mai mare cu care să pot vorbi deschis și care să îmi dea cele mai bune sfaturi de fiecare dată." spun melancolică. "Tu mai ai vreun frate sau vreo soră?"
    "Nu. Și e mai bine așa! Nu vreau să împart atenția alor mei cu nimeni!" râde el.

    "Ştiu ce zici." Râd

    "Mike! Frate! Suntem aici!" În raza mea vizuală, apar doi băieţi bine făcuţi, cu o statură menită să impună respect.

    "Ne mai vedem, Darcy!" Spune şi scoate la iveală un zâmbet fermecător.

    "Desigur. Pa, Michael." Îi răspund politicos imbratisandu-l.

    ****

    După ore, am decis să merg pe jos până la mall, fără să mai comand un taxi, astfel având timp să mă gândesc la un model drăguţ de rochie. Într-un moment de neatenţie, un claxon se aude în dreapta mea. Speriată, mă întorc spre sursa zgomotului şi îl văd pe unul din băieţii care l-au strigat pe Mike azi dimineaţă, într-o maşină sport neagră.

    "Te duc undeva?" Mă întreabă într-un mod arogant.

    "Ne cunoaştem?"

    "Amândoi îl ştim pe Michael, din câte se pare. E cel mai bun prieten al meu. Împărţim tot. Inclusiv fetele." Continuă făcându-mi cu ochiul.

    "Uite ce e: nu-mi pasă ce ţi-a zis ţie Michael, dar abia în dimineaţa asta ne-am cunoscut. Şi dacă tu crezi că o să accept să fiu vreodată cu unul dintre voi, te înşeli amarnic. Poţi continua să visezi. Pentru că doar acolo va putea fi posibil aşa ceva."

    "Drăguţo, doar te-am avertizat. Nu-i nevoie să te aprinzi aşa." Râde batjocoritor.

    "Nu îmi trebuie niciun avertisment din partea ta. Data viitoare, ia-ţi părerile şi sugestiile şi bagăţi-le în fund." Spun hotărâtă. În următorul moment, coboară nervos din maşină şi mă apucă de antebraţ, strângând tare.

    "Îmi cam placi. Eşti tare în clonţ." Zice mangaindu-mi încet obrazul stâng şi zâmbind ştrengăreşte. "Ascultă la mine!" Continuă şi mă apucă de păr brusc, eu nereuşind să mă apar. "Nu te pune cu mine! Atât îţi zic!"

    "Că dacă nu, ce?" Zic conştientă că se va enerva şi mai rău.

    "Mă provoci deci... Eu zic să îţi ţi guriţa închisă, pisi. Sau dacă nu vrei să taci, măcar să o foloseşti în scopuri mai bune." Îmi face semn spre pantalonii săi, iar eu îl privesc speriată. "Deci se poate să fii şi tăcută, pisicu-"

    "Ia mâna de pe ea! Acum!" Îl aud pe Jamie zicând. 

    Cred că e prima dată în care prezenţa lui mă bucură cu adevărat. Dacă nu ar fi apărut el, cine ştie ce mi-ar fi făcut psihopatul ăsta. 

    "Ne mai vedem." Spune şi demarează în tormbă.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Bunăăăă! ❤ Îmi pare extrem de rău că nu am mai postat, dar sunt a8a şi sunt destul de ocupată. Sper că v-a plăcut!❤ voi încerca să îmi fac timp să postez un nou capitol curând. Ly ❤

Dear Darcy (Jamie Campbell Bower ff)Where stories live. Discover now