Gaafste concert ooit!!

109 4 0
                                    

"Hey. Evi was het toch?" Ik schrik en draai me om. Achter me staat Demi met Batman naast zich. 'Ja klopt.' Ik zet Buddy op de grond die meteen kennis gaat maken met Batman. "Wat een schatje." Nu valt mij haar ketting op, een half hartje. Het viel mij ook wel op bij de poolparty, maar toen was ik er niet mee bezig. 'Thanks. Batman is ook super cute.' Demi lacht en samen kijken we naar de twee spelende honden. "Zullen we anders naar mijn kleedkamer." 'Uhh. Ja is goed.' Ik loop achter Demi aan naar haar kleedkamer. Ik kijk na een tijdje achter me en zie de twee honden al spelend achter ons aan rennen. "Hier is het." Demi opend de deur en laat mij naar binnen lopen. Ik draai me midden in de kamer om en fluit even kort op mijn vingers. 'Buddy!' Meteen komt Buddy aan gerend en hij gaat voor mij zitten en kijkt me met puppy oogjes aan. 'Brave hond.' Ik geef hem een snoepje dat in mijn zak zit. Meteen gaat Batman naast Buddy zitten. 'Mag hij er ook één?' vraag ik voor de zekerheid aan Demi. "Tuurlijk." Ik geef Batman ook een snoepje en ga op één van de stoelen in Demi's kleedkamer zitten. "Wil je wat drinken?" 'Doe maar water.' antwoord ik. "Vangen!" Ik draai me half om en zie een flesje water op me afvliegen. Uit een reflex vang ik het flesje op en draai ik het open. 'Thanks.' Demi glimlacht naar me, pakt zelf ook een flesje water en gaat zitten. "Heb je er zin in?" 'Ja heel erg. Ik ben Joe super dankbaar voor het backstage kaartje.' "Owh dat was jou kaartje." Niet begrijpend kijk ik Demi aan. "Joe belde mij of ik nog een backstage kaartje kon regelen voor een vriendin van hem. Ik wist niet dat jij dat was." 'Joe is mijn taxi voor de aankomende maanden. Ik mag zelf namelijk nog geen auto rijden en ik moet toch elke keer naar mijn stage komen.' Demi lacht kort. "Nu we het daar toch over hebben. Ik heb ook iemand die stage komt lopen vanuit Nederland. Van het Regius college in Schagen geloof ik." Mijn hoofd komt met een schok omhoog. 'Ik zit op het Regius college. Wat toevallig.' "Wat is jouw volledige naam?" 'Evi Sevenster.' antwoord ik meteen. 'Denk ik.' mompel ik erachter aan. "Hoezo, denk ik?" 'Mijn ouders, tenminste de mensen die aanzag als ouders blijken mij te hebben geadopteerd vanuit Amerika. Ik heb alleen nog dit kettinkje, die ik van mijn 8 jaar oudere zus heb gekregen.' Ik haal het kettinkje onder mijn shirt vandaan en laat het aan Demi zien. Ze lijkt even te schrikken, maar voordat ze iets kan zeggen gaat de deur open. "Demi, je moet over twee minuten op. Oh, sorry ik wist niet dat je bezoek had." 'Het geeft niet.' glimlach ik naar de man. Demi staat tegelijkertijd met mij op. Samen lopen we naar de opening die naar het podium leid. 'Succes Demi.' "Thanks." en ze geeft me een knuffel. Ik knuffel haar terug en beloof dat ik op Batman en Buddy zal letten als zij aan het optreden is. 

Het hele optreden sta ik te genieten. "Thank you, LA!!" roept Demi als laatste en ze rent richting ons. Ze zwaait nog één keer naar haar Lovatics en dan gaat het fout. Ze zet haar voet neer op een kabel die weg glijdt en ze gaat neer. Meteen schiet ik naar voren om haar overeind te helpen. 'Demi, gaat het?' vraag ik mijn lach proberend te verbergen. Als Demi hard lachend gaat zitten, begin ik ook te lachen. Ik help haar lachen overeind, ze zwaait nog één keer naar iedereen en loopt dan samen met mij het podium af. "Dit moet mij ook weer gebeuren." lacht ze. 'Je moet ook niet tijdens het rennen achter je gaan kijken.' lach ik. Meteen worden we begroet door twee kleine honden en een hard lachende Joe. "Lekker bezig weer, Deems." lacht hij. Demi geeft hem een knuffel. "Ik moet gaan, Eef. Hier heb je mijn nummer dan kunnen we contact houden." Ik geef haar een knuffel en laat haar, haar nummer in mijn telefoon zetten. 'We spreken elkaar snel.' Ze geeft Buddy nog een knuffel en loopt dan samen met Batman naar haar kleedkamer. "Zullen wij ook maar gaan?" Ik knik naar Joe, pak Buddy op en loop samen met Joe naar de auto.


Demi's pov

In gedachte loop ik naar mijn kleedkamer. Het kan toch niet dat Evi het kettinkje dat ik 16 jaar geleden aan mijn zusje heb gegeven om heeft? Ik voel aan het hartje om mijn hals. Dan voel ik iets wat ik nooit eerder heb gevoeld of gezien. In de punt staan heel klein twee namen gegrafeerd. Demi & Evi staat er. Ik voel mijn ademhaling versnellen en concentreer me op mijn hartslag, iets wat altijd helpt om te kalmeren. 'Straks is het een andere Evi, Deem. Rustig doen.' Ik ga zitten en pak een flesje water. Maar wat als Evi mijn zusje is? Wat veranderd er dan tussen ons? Of blijven we gewoon als vrienden met elkaar om gaan?

My sister? (Demi Lovato fan-fictie)Where stories live. Discover now