Sweet 16

173 6 0
                                    

"Happy birthday!!!" Ik vlieg overeind en zie mijn twee beste vriendinnen aan mijn voeteneind staan. "Gefeliciteerd Eef. 16 alweer." doet Mitchie alsof ik veel ouder ben dan hun. 'Ha ha. Jij bent ook al 16 hoor Mitch.' "Maar ik nog niet." roept Rosalinda meteen. Ze springen naast me op mijn bed en geven mij een aantal cadeautjes. "Er zijn er twee van ons en de rest is van je ouders." Ik pak eerst de cadeautjes van Mitchie en Rosalinda open. Van Mitchie heb ik een cd gekregen met alle nummers van Demi Lovato en van Rosalinda een dvd van een concert van Demi. 'Super bedankt, girls.' Ik pak snel een cadeautje van mijn ouders en schud er zachtjes mee. Ik hoor niks, dus ik trek snel het papier van het kleine pakje af. Er zit een ketting in met het Infinity teken. "Kijk eens goed, Eef." Ik kijk goed naar het teken en zie dan in de rechterhoek iets aparts, er staat iets geschreven. Lovatic staat er. 'Omg! Zo cool!' Ik pak de ketting er voorzichtig uit en doe hem om. 'En staat hij mooi?' "Prachtig." overdrijft Rosalinda. Ik pak het volgende pakje. Het is langwerpig en niet zwaar. Ik maak het voorzichtig open. Als het papier eraf is valt er een ketting met een half hartje uit. Sis staat erin gegraveerd. 'Raar.' Er zit ook een brief in. Ik pak hem op en begin met lezen.

Lieve Evi,

hartelijk gefeliciteerd met jouw 16e verjaardag liefje. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet zeggen, dus schrijf ik het maar op. Ik ben niet jouw echte moeder. Papa en ik hebben jou geadopteerd toen je nog geen jaar was. Het halfje hartje wat bij deze brief zit is het enige wat wij hebben van jou moeder en je zus. Het enige wat we nog over jou weten is dat je uit Amerika komt en dat jou zus 8 jaar ouder is dan jij.

Lieve Eef, ik hoop dat je het ons kan vergeten, maar we hebben jou moeder belooft het je pas te vertellen als je 16 bent. Wij houden jou niet tegen als je op onderzoek uitwilt of weg wilt van ons. We zullen je natuurlijk heel erg missen en hopen dat je ons nooit zult vergeten. Fijne verjaardag nog liefje.

XX Pap en Mam.

Met tranen in mijn ogen leg ik de brief terug. "Wat staat erin, Evi?" 'Ze zijn mijn ouders niet.' is het enige wat ik uit kan brengen. "Wat?" vraagt Mitchie mij niet begrijpend. 'Mijn ouders zijn mijn ouders niet. Ik ben door hun geadopteerd.' "Wat!? Wie zijn je echte ouders dan?" 'Dat weten ze niet. Alleen dat ik een zus heb die 8 jaar ouder is en dat zij de andere helft heeft van dit kettinkje.' zeg ik bijna huilend. "Oh."


Die avond

Mijn ouders hebben mij alles uitgelegd en verteld over mijn ouders. Nu sta ik voor de spiegel in mijn kamer. Mijn ouders hadden nog een soort van verrassing voor mij. Ze hadden ergens geregeld dat ik op mijn laptop een boodschap van Demi Lovato zou krijgen. Ik flipte hem helemaal, maar heb uiteindelijk toch de hele boodschap af kunnen kijken. Ik was helemaal blij en toen ging de bel. Ik dus helemaal hyper naar de deur, was het de postbode. Hij had een pakje voor me en ging toen weer weg. Ik liep met het pakket de kamer in en maakt het daar open. Er kwam een jurk uit. Precies dezelfde als Demi had aangehad tijdens X-factor. Toen ik de jurk eruit pakte viel er een briefje uit. Ik legde de jurk op tafel en pakte het briefje op. For my biggest fan XX Demi Lovato stond erop geschreven. En nu sta ik dus in die jurk voor de spiegel. Ik had mijn eigen leren jack erover aan getrokken en een knot in mijn blonde haar gedaan. Rosalinda heeft mijn make-up gedaan en ik zie er super uit. "Kunnen we?" 'Ja.' Ik loop achter Mitchie en Rosalinda naar beneden, waar mijn ouders staan. 'Heel erg bedankt.' "We gunnen het je lieverd." Ik loop onze tuin in en word begroet door al mijn vrienden. "Gefeliciteerd, Evi!!"


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My sister? (Demi Lovato fan-fictie)Where stories live. Discover now