Mai ai secrete?

4.2K 218 1
                                    

Trantesc pe banca caietele ce tocmai le-am luat din dulap si ma asez pe scaun. Oare ce ora avem? Habar n-am, Oly e racita iar ea era orarul meu. Il vad pe Jay asezandu-se langa mine si oftez zgomotos. El e de ceva timp in scoala noastra insa abia daca am schimbat doua vorbe cu el.

Jay:Pot sa stau cu tine?
Eu:Oh, sigur. Nu ma deranjeaza. Apropo, ce ora avem?
Jay:Dirigentie.
Eu:Dirigentie? -spun aproape tipand-
Jay:Da, ce e rau in asta?
Eu:Nimic...nimic.

Scot castile din ghiozdan si le conectez la telefon, bagandu-le in urechi si dand muzica la maxim. Imi e asa rusine! Nu de el, ci de colegii mei care m-au vazut calarindu-l pe 'dirigintele nostru' cand eram beata criţă si in toate caldurile posibile. Si mai imi e si somn acum, David m-a tinut treaza toata noaptea: odata din placerea amandurora iar a doua oara fiindca a baut prea multa cafea si nu putea sa doarma asa ca s-a gadit sa ma tina treaza si pe mine. Uneori e atat de tampit si nebun, dar il iubesc oricum. Nu stiu ce m-as face fara el. Pun capul pe peretele de langa mine si inchid ochii, atipind pentru moment.

Aproape ca sar de pe scaun cand sunt inghiontita si simt cum castile mele imi parasesc urechile. Ma uit in toate partile dar cand imi indrept privirea in fata dau nas in nas, la propriu vorbind, cu David. Imi musc buza de jos constientizand ca am adormit tocmai la ora sotului meu si zambesc in coltul gurii cand observ ce bine arata imbracat in negru.

David: E destul de comod peretele sau ai nevoie de o perna moale? Ce ai facut noaptea trecuta?

Toti radeau iar mie parca imi venea sa il bat. Mai si intreaba, am stat sa ii cant lui sa adoarma! Da din spranceana subtil si se aseaza la catedra, incepand sa ne faca morala pe baza notelor. Tresar cand simt ceva miscandu-se pe piciorul meu si fac ochii mari uitandu-ma sub masa. Mana lui Jay se plimba pe piciorul meu iar inima mea batea ca nebuna. Ii dau un ghiont insa el ma strange de picior, iar eu ma abtin din greu sa nu tip la el. Ma prefac ca tusesc, isr David isi muta privirea spre mine, uitandu-se sub banca mea. Ii spun din priviri sa ma ajute iar el se ridica, venind in fata noastra si punandu-si ambele maini pe banca lui Jay, aplecandu-se deasupra lui.

David:Ia-ti mana de pe ea. -ii spune aproape soptind-

Jay isi retrage mana iar eu oftez usurata, sperand sa nu se mai intample.

*

Deschid penarul vrand sa scot un pix insa gasesc un biletel:
'Iubito, vino cat poti de repede in baia profesorilor. Oh, stiu ca iti dau intalnire intr-o baie dar e urgent. Te iubesc!'

Ies din banca, alergand pe hol si intru brusc in baia profesorilor, facandu-mi rugaciuni ca nu cumva vreun profesor sa fie inauntru.

David:Ce mult iti ia sa citesti un amarat de biletel. Stau aici de 10 minute intregi.
Eu:Ih, oricum, trebuie sa iti zic ceva.
David: Si eu. Dar zi tu prima.
Eu:Ok. Cred ca stiu cine e unul din cei 3. In pauza treceam pe langa vestiare si l-am auzit pe Jay vorbind cu cineva si spunand ca s-a apropiat de mine insa tu l-ai observat si nu a putut continua. Imi e frica, iubitule! Daca o sa imi faca rau?
David:Nu o sa iti faca nimic, zana.

Zambesc in coltul gurii si ma ridic pe varfuri sa ajung la buzele sale. Il prind de gat, adancind sarutul insa usa se aude iar eu ma desprind rapid de David, observandu-l pe directorul scolii. Acum am dat de belea amandoi.

Eu:Domnule director...
Directorul: Ce bine ca sunteti amandoi aici, va cautam.
Eu:Hă? -spun stramband din nas-
David:Iubito...
Eu:Taci.
David:Stai linistita. Smith stie ca suntem casatoriti!
Eu:Stai, explica-mi si mie. Eu sunt total pe langa subiect.
Directorul:Inca nu i-ai spus?
Eu:Ce sa-mi spuna?
David:Smith a fost...in mafie.
Eu:Esti nebun? De ce nu mi-ai spus pana acum?
David:Nu credeam ca e asa important.
Eu: Nu e important? Cum adica nu e important? -tipand-
David:Mai usor, nu vreau sa te auda cineva si sa zica dupa ca te violez sau mai stiu eu ce.
Eu:Cum poti sa fi asa incompetent?
David:De ce sunt incompentent?
Eu:FIINDCA ESTI...-tip, iesind din baie-

Dragoste din obligatieWhere stories live. Discover now