Hoofdstuk 21

1.3K 28 1
                                    

Lilly pov

Ik word uit m'n gedachte getrokken door m'n vaders stem die achter me verschijnt, ik draai me om en zie pap staan die de jongens aanspoort sneller om te kleden. De jongens schieten nu op en lopen langs me heen de kleedkamer uit, ik voel een hand langs m'n arm glijden en kijk direct naar de persoon die langs loopt. M'n ogen worden lichtelijk groot als ik merk dat Viktor de persoon is, zou hij? nee dat zal wel niet ik schud zuchtend de gedachte uit m'n hoofd. "Lieverd je kan naar de skybox gaan" "oké pap succes" ik druk een kus op z'n wang en loopt de kleedkamer uit, loop naar de einde van de gang en loop een paar trappen op en wandel de skybox binnen. Ik pak een flesje water uit de mini koelkast, en loop naar een stoel en plof erop neer en staar uit het raam en heb uitzicht over het hele veld.

Ik neem een slok water en pak m'n telefoon erbij en open snapchat, maak een foto van 't uitzicht en zet hem op m'n verhaal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik neem een slok water en pak m'n telefoon erbij en open snapchat, maak een foto van 't uitzicht en zet hem op m'n verhaal. Ik sluit snap en open instagram en scrol door alle foto's en like er een paar van vrienden, "Hey" ik kijk om en zie ome Ronald naast me komen zitten. "Ome Ronald" zegt ik vrolijk maar verbaasd en geef hem een knuffel "ik wist niet dat je kwam kijken" zeg ik nog steeds verbaasd, "ja ik dacht laat ik weer eens naar je vaders ploeg komen kijken" ik glimlach "leuk" "ik had jou hier ook niet verwacht ben je van geworden" lacht hij "nou fan zou ik niet zeggen maar ik vind het wel leuk" glimlach ik hij knikt en neemt een slok van z'n koffie. "nou laten we hopen dat ze winnen" ik knikt instemmend en kijk weer terug naar het veld, Excelsior en Ajax doen hun warming up en het stadion stroomt langzaam vol met fans van beide teams. "wat denk je dat het word?" "ik denk wel dat Ajax wint ze zijn nog steeds erg sterk en moeten gewoon de juiste positie aannemen" "ja indd pap moet gewoon de beste combinaties vinden en die gebruiken" "ja hij doet z'n best tijdens de trainingen" ik knikt en kijkt naar m'n telefoon als hij begint te trillen, en zie een appje van Mia en open hem met een klein lachje ze is vast jaloers.
Mia: Hey! hoe is het daar? ik ben echt jaloers kon je me niet meenemen?
Lilly: Miaa'tje het is hier gezellig zit samen met ome Ronald in de skybox te wachten op de wedstrijd en ja had gekund maar was vergeten en jij vroeg het ook niet
Mia: ik wist niet dat je zou gaan Lil je houd niet eens van voetbal.. of is het toch iets anders waardoor je ging 😉😏
Lilly: nou nee ik heb geen speciale reden hiervoor, en de volgende match mag je mee Mia beloofd 😏
Mia: hou ik je aan nu moet ik het volgen met m'n vader en broer op de tv 😑
Lilly: ah arme jij 😝 maar ik ga m'n telefoon wegleggen is niet zo leuk voor m'n oom en de match begint zo 😘
Mia: bye girl ❤️😘
Ik leg m'n telefoon op 't tafeltje voor me en praat veder met m'n oom, als we na een half uurtje gejuich horen kijken we beide naar het veld waar iedereen is klaar gaan staan. Nou laten we maar hopen op een overwinning, en de 3 punten in onze zak en houden we de 1 punt verschil tussen ons en PSV.

De dochter van... -VOLTOOIDWhere stories live. Discover now