Hoofdstuk 6

1.4K 34 0
                                    

Lilly pov
Na een tijdje stil naast elkaar gestaan te hebben, besluit ik even naar pap te lopen. "Ik uh ga even naar m'n vader" Viktor knikt en glimlacht naar me, ik glimlach terug en loop richting pap die wat aan 't doornemen is met Amin.
Viktor pov
Ik kijk Lilly na en haal zuchtend een hand door m'n haar, waarom spookt ze sinds gister zo door m'n hoofd. Ze is mooi nouja eerder prachtig die twinkeling in de ogen, die lieve glimlach- ik word uit m'n gedachte gehaald door Anwar die me een schouderklopje geeft. "Niet verkeerd he" lacht hij ik kijk hem verward aan, hij wijst richting Lilly "oh" zeg ik zacht en kijk weer naar Lilly die aan 't lachen is met Amin. "Je vind haar leuk he?" lacht Anwar ik haal m'n schouders op, "ze is knap ja" zeg ik relaxt "Je vind haar wel meer dan knap Viktor" ik kijk betrap naar beneden. "Ik ken haar pas sinds gister en toen hadden we al niet echt gepraat" Anwar knikt en geeft me een bidon die ik aanneem, en een slok water uitneem "Frank zal het alleen niet toestaan" mompel ik en geef de bidon terug. Anwar neemt ook een slok water en zet de bidon op de grond, "geheime relatie dan" ik kijk hem lachend aan "geheime relatie" herhaal ik z'n woorden Anwar knikt lachend. "Ja waarom niet" "nou ten eerst misschien is het niet wederzijds en ten tweede dat word erg lastig Anwar" "ja oké" geeft hij lachend toe, ik geef hem een duw tegen z'n schouder en ren het veld weer op. Anwar volgt me en we pakken weer een bal en gaan op doel schieten, af en toe kijk ik terug richting Lilly die met Frank aan het praten is.
Lilly pov
"Pap hoelaat zijn jullie klaar?" vraag ik als Amin weer wegloopt, "ik denk rond 4 uur half 5" ik knik en kijk richting het veld waarom iedereen wat kloot met elkaar. "Kleine kinderen he" lacht pap als hij ook naar 't veld kijkt, ik knik lachend "ja je hebt 't er vast druk mee" pap knikt en schrijft nog wat dingetjes op.   Mijn ogen blijven weer hangen bij Viktor, hij staat vrolijk met Anwar en Davy op doel te schieten. Ik lach zacht als Jasper de helft gewoon doorlaat, dat moet natuurlijk niet en die commentaar zal hij nog wel krijgen gok ik.

De dochter van... -VOLTOOIDNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ