Del 21; Do I miss him?

115 7 17
                                    

Ryan's Pov

Desi og jeg satt i sofaen og slappet av. Hulkingen hennes hadde roet seg og men min skyldfølelse var fortsatt på topp. Jeg følte meg så dum.. Liksom? Henne er min kjærest. Og det føles som jeg lar alle disse folka disse på henne. Men alt er Justin's feil. Det var han som fikk alle på hans side, og de er enda det.

"Desi, jeg tror du trenger en rolig dusj.. for å slappe av litt. Alt dette stresset er forferdelig,"

"Kan du være med meg?" Hun snudde hodet og så på meg. Sugemerkene er enda der.

"Såklart babe, alt for deg," Jeg kysset henne svakt på hodet og klemte hun.

Alltid min, og vil forbli det.

Jeg sto opp og tok hånda hennes så hun skulle reise seg. Da hun sto opp holdt jeg rundt henne. Vi sto der en stund og jeg bare klemte henne godt.

"Jeg vil bare at du skal vite Desireé," Jeg klemte henne tettere. ".. At jeg elsker deg. Jeg vil ikke at du skal ha det vondt mens jeg ser på. Jeg vet vi kanskje ikke er sammen enda, men en dag skjer det. Det å se det ha det vondt akkurat nå, knuser hjertet mitt i mer enn uendelige biter - plus at det er på grunn av meg! Kan du noen gang tilgi meg? Jeg vil ikke miste deg."

"Ryan, jeg hater deg ikke, jeg liker deg enda... Det er ikke din feil." Sa hun og tok armene rundt meg. "Jeg elsker deg også,"

Jeg smilte og slapp grepet men holdt fortsatt rundt hun mens vi gikk mot toalettet. Vi tok av oss klærne og vi begge hadde håndklærne på. Jeg gikk først i badekaret og satte meg ned. Desi kom etter og la seg forann meg og jeg lot henne hvile på meg mens jeg holdt rundt henne.

**Afternoon - 6pm**

Justin's Pov

Jeg og de andre holdt på å vente på Ryan, Chaz, Michael og Desireé. Jeg savner henne litt... Snakke med henne, være med henne, tulle med henne.. Det var gode tider. Men siden jeg "ødela livet hennes"en stund, har jeg fått nesten alle på min side, vis jeg forlater den siden nå - er jeg ferdig.

Chaz og Ryna kom gående ned sammen. Vi skulle ut å spise. Alle hadde tatt sin tid til å pynte seg. Ryan hadde på seg en finbukse og en polo genser med skjorte under så kragen kom utover. Han så nå finere ut enn meg.

"Du er bra ut, Ryan!"

Han så meg, hørte meg, men ga ingen reaksjon, han bare gikk videre. 'Han hater meg sikkert' tenkte jeg. Før jeg fikk tenkt mer kom Michael og Desireé ned. Michael hadde samme stil som Ryan, bare ikke Polo. Desireé derimot. Hun så best ut! Hun hadde en lang kjole, passe stram og svart. Til det hadde hun grå strømper og svarte heels. Hun var nydelig. Hun gikk mot Ryan og kysset han. Vi var to grupper. Meg og crewet - mot Ryan, Chaz og Michael. Alt dette handler om Desireé, og vi er enda ikke ferdig.

"Da går vi da!" Sa Stepen og vi gikk ut av hotellet. Dette blir morsomt.

*

Vi hadde kommet oss til restauranten vi hadde booket plass til og satt allerede ved langbordet. Maten var bestil - drikken var kommet - alle pratet. Hva galt kunne skje?

Jeg så Desi hviske noe i Ryan's øre, han nikket mens hun sto opp, ga han et kyss på kinnet og gikk. Jeg sto sakte opp jeg også å gikk etter henne. Hun gikk videre til gangen til toalettene. Hun gikk inn på dametoalettet og jeg bestemte meg for å vente utenfor. Hun brukte sin tid før hum kom ut igjen.

"Du ser bra ut Desireé," Hun snudde seg, skjekket meg ut og så opp på meg.
"Ditto."

Hun skulle til å gå igjen, men jeg tok armen hennes og dro henne tilbake. Ansiktene våre var farlig nerme. Hun la merke til deg å trakk seg tilbake å sendte meg et rart blikk.

"Okey Desi, hør nå.." Hun tok armene i kryss å var klar til å lytte. Kom med smarte ord, det hjelper. "Jeg vet jeg ødela, for deg, Ryan, Chaz og alle andre rundt deg. Jeg fikk så mange på min side, uten at jeg visste det selv. Jeg kalte deg for hore.. fordi jeg trodde du gikk rundt på både Michael og Ryan, og j-"

"Jeg må nesten stoppe deg der!" Hun ga meg et wtf-blikk. Om jeg i det hele tatt hadde holdt på med både Ryan, Michael og kanskje deg - hva gir deg retten til å kalle meg hore for? Fyfaen så barnslig når du ikke engang vet hva som hadde skjedd."

"Jeg vet! Det er derfor jeg skammer meg. Hele denne allianse greiene med jeg mot de rundt deg er bare tull. Jeg vil ikke at det skal være sånn. Jeg vil at alle skal være venner. Kan du bare ta en liten tid, å bare tenke på det jeg sier og kanskje tilgi meg?" Jeg så nervøst på henne. "Jeg kalte deg hore, fordi jeg var sjalu. På Ryan, på Chaz, på deg! Jeg vet ikke hva som gikk av meg,"

Hun roet ned blikket sitt for hver setning jeg sa, og så tilslutt helt normalt på meg.

"Jeg kan tilgi deg, men jeg stoler bare litt på deg," Smilet mitt ble større. "Hele null komma null null en prosent." Smilet mitt synket, mens hun sendte meg et smirk.

"Takker," sukket jeg usikker. Hun vvar god. "Men kan ikke du ta med noen over til oss, kanskje.. Michael, Chaz.." Jeg så ned. "Og Ryan?"

Hun trakk på skuldrene, det var lite sjans for at Ryan sikkert ville komme. Men vis Desi overtaler han så kommer han - 100%.

"Kan prøve bare. Men jeg går nå, de venter sikkert på deg også.." Jeg nikket. Jeg starte å gå først, men stoppet smilende. "Du ser hot ut i undertøy," smirket jeg lurt. Jeg kunne høre henne sukke å le samtidig.

"Stikk." sa hun bare før jeg gikk videre mot bordet.

Ryan's Pov

Desireé kom rett etter at Justin kom. Jeg så på hun mens hun gikk mot meg. Hun så nydelig ut. Hun skulle til å sette seg ned før jeg tok hånden min på stoler og grabbet rumpa hennes.

"Ryan!" Hvisket hun og dyttet vekk hånda mi for å sette seg ned. Jeg lo og tok hånden hennes og holdt den.

"Du har rar latter, Ryan. Jeg blir redd nesten,"

"Du er så slem, Desiiiii. Sårende ass," Jeg flikket på håret mitt og ga henne bitchblikk og snudde meg med ryggen mot ansktet hennes. Hun lo bare og klemte meg bakfra og kysset meg på kinnet. "Vi ksn holde på sånn hær senere, Ryan," hvisket hun i øret mitt mens hun lot hendene hennes gli over magen min utenpå shortsen.

Å, hun vet virkelig hvordan hun skal tease.

Hun vet nesten for mye?

Sakte men sikkert snudde jeg meg mot henne igjen og stirret i øynene hennes. "Kan ikke vi bare gå nå da?"

"Du er morsom du." Hun klappet meg på kinnet og satte seg ordentlig. Maten kom og vi startet sakte å spise.

"Men du?" Hun så på meg. "Snakket du med Justin mens du gikk.. Kanskje. Han gikk liksom rett etter deg..?"

Det tok litt tid før Desireé svarte. Hun skjuler noe.

"Neida, han bare, beklaget til meg.."

Skeptisk. Men kanskje sant.

"Ojaa.."
Lenge siden jeg har snakket med Justin egentlig. Savner måten vi pratet på, tullet på, i det hele tatt måten vi spise på.

Savner jeg han, kanskje?

***************

SKRIVESPERRE AF

Har ikke skrevet på en stund så, ja. Denne delen ga ingen mening.

Kan noen plis sende inn forslag hahah. Hadde satt pris på det babes!

Elsker dere mye :**

Snx, Hélen 😈

Desireé ↛ j.bTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang