Del 13; My baby boy

306 19 12
                                    

Let us have an serious moment..

***************

U r e t t e t

Desireé's Pov

Hmm! Finn på noe å si da, Desi!

"Bøkene er ikke til meg," Han sa rart på meg. "Og nei jeg har ikke anoreksi!" Jeg merket at jeg nesten ropte mot Justin. Jeg hvisket flaut et lite unnskyld før jeg dro dynen lenger over meg. Justin vare helt stille der han lo. Noen som var litt for merkelig. Den gutten bruker å prate i ett! - og jeg har aldri møtt en gutt som Justin før.

"Hvorfor kjøpte du de da?"

Han satte seg opp i sengen og så rart på meg. Jeg satte opp selv og så på han med øyne som ikke hadde noe peiling på hva æ gjøre.

"Søskenbarnet mitt - Louise - har anoreksi, og jeg tenkte jeg kunne hjelpe henne ved å kjøpe disse bøkene. Jeg skal ta de med til hun da vi har konsert i Toronto eller Ottawa,"

Han begynne å riste litt sakte på hodet mens han så mot taket. "Hvorfor gjemte de det for oss da? Hvorfor?"

Helvete for hvor masse 'hvorfor?!' han skal si da.

"Jeg ville ikke at dere skulle misfortså meg. Jeg har allerede nok av dere som sier og tenker at jeg er syltynn - at skjellettet ditt kommer til å syne snart. Plis stopp! Bare plis, jeg vil ikke høre mer," Justin så på meg et trist blikk som visste ordet unnskyld.

"Bonne nuit, Justin,"

"Bonne nuit,"

Vi la oss begge ned igjen og jeg lukket øynene. Jeg kunne jo ikke fortelle han at bøkene var mine. Alt ville rast sammen for meg. Bøkene. Ha-ha. Lousie?! Hvem faen er hun? Det er bare morsomt.

Anoreksi.

Bøkene.

Bøkene...

"Justin?"

"Oui?"

"Hvordan i helvete vet du om bøkene?!" Jeg satte meg raskt opp av sengen og glodde på Justin som visste om bøkene - som jeg hadde gjemt! Han hvisket et lavt faen og satte seg opp i sengen. "Jeg forklarer deg i morgen, Desibae. Nå vil jeg bare sove," Sakste la han seg tilbake ned i sengen med ryggen mot meg.

"Faen ta deg,"

"Love you too,"

Det kan ikke være Justin som har funnet det ut først. Han var hjemme med Alf og Ryan. Men Chaz! - han var med meg. Det må ha vert han! Han sa meg kanskje da han var på do. Den luringen spurte meg ikke engang, han holdt dt hemmelig. Bare vent, han skal få høre fra meg i morgen. Justin. Chaz. Og Alf kan hvertfall få høre at jeg kjefter på dem. Bieber burde vertfall stoppe å kalle med Desibae også, selv om det er.. søtt? Nei! Hva er det du tenker på?! Han har kjærest. Det kommer aldri til å bli Desi + Justin. Like never.

**Morgen - 11pm**

"Auu! Ikke hold så hardt da!"

"Bare sitt her og vent! Jeg skal hente Chaz," Jeg så Alf som smilte mens han drakk et glass med melk. "Alfred, plis sitt deg ned ved Justin," sa jeg og smilte. Ham smilte søtt tilbake og satte seg ned. Han hevet glasset mot Justin, og lo før han drakk av glaset selv. Jeg lo selv før jeg ble serriøs igjen og stormet ut av bussen og rett til Chaz'. Jeg banket lett på før Michael åpnet døren.

"Michael! My baby boy!"

"Shut it, babe,"

Jeg lo før jeg ga han en klem og gikk forbi ham. Jeg lot jo han selvfølgelig kalle meg babe. Vi er bare venner. Jeg vet selvfølgelig hvorfor han kaller meg babe. Meldingene vi sendte til hverandre.

Desireé ↛ j.bWhere stories live. Discover now