epilogue

430 34 10
                                    

DÖRT YIL SONRA

Sanırım, kötü düşüncelerini aklından tamamen silememiştin. Sildiğini düşünmekle aptallık ettim. Ama çok iyi sakladığını söylemeliyim; her zaman gülüyordun ve gülümsemen dudaklarını asla terk etmiyordu. Gerçekten mutlu olduğunu zannediyordum. Düştüğüm zamanlarda elimi tutup beni kaldırdın, mutsuzken beni güldürmeyi başardın ve aynısını sana yapamamış olmam canımı acıtıyor.

Seni dairemizde, etrafındaki kan ve haplarla bulduğumda gerçekten mahvolmuştum. Birlikte bunu aşabileceğimizi sanıyordum.

Geçtiğimiz iki yıl benim için gerçekten çok zordu. Ancak ne zaman bana güçlü kalmamı söylemek için yanımda olmadığında vazgeçmek istesem, ikimiz için, pes etmememi isteyeceğini düşündüm.

Geçen yıl, Min Yoongi adında biriyle tanıştım. Bazen huysuz olabiliyor ama o gerçekten iyi biri ve ondan hoşlanıyorum. Tıpki senin yaptığın gibi, beni mutlu ediyor ve gülümsememi sağlıyor.

Senin yerine ona öpüp sarılmam suçlu hissettiriyor ama, bana dediğin şu sözler aklıma geliyor; "Biz birlikte olamasak bile, arkanı kollayacağım ve yaptığın seçimler ne kadar aptalca olursa olsun seni her zaman destekleyeceğim."

Bu iki kelimeyi sana söylediğimi hiç duyamayacak olmana rağmen sonsuza dek kalbimde yaşayacaksın. Seni seviyorum, Jeon Jungkook ve bir gün tekrar buluşacağız." -Park Jimin







AMAN TANRIM AMAN TANRIM AMAN TANRIM. 7183367 gün önce, bir kaç bölüm daha atarım demiştim ama babam internet paylaşımını kapattığı için -thx dad- mal gibi kalmıştım. Ve taslaklara baktığımda, %20'si çevirilmiş tek bir bölüm gördüm.

FİNALMİŞ YA LA.

Tek bir bölüm kalmıştı ve çevrilmek için bekliyordu. Ama hiç bir zaman çevirmek için vaktim olmadı. Olsa bile paylaşmak için internetim yoktu. Ben de bugün baktım, hem vaktim hem de internetim var; oturdum başına çevirdim. Bu hikayeyi seven, JiKook shipleyen herkese teşekkür ederim. Bu hikayeyi çevirmeme izin verdiği için yazara da teşekkür ederim.

İyi okumalar, başka hikayelerde görüşmek üzere!

notes | jikook Där berättelser lever. Upptäck nu