Tanıtım

6.2K 182 11
                                    

  Bir kapı var, kapının ardındaki odada, odanın derinliklerindeyse bir çocuk. Dağınık, biraz uzamış saçları ve kişiliğinin aksine daima capcanlı olan mavi gözleriyle odaya girmeye çalışan herkesi kovuyor. Ancak iki kişi daha var odada.

Biri bir kadın. Belli, çocuk gözlerini bu kadından almış. Kadın odadaki daracık pencereden dışarıyı izliyor, arada da başını pencereden dışarı uzatıp ferahlıyor. Aslında kadın çocuğa benziyor, o da seviyor bu boğucu odayı. Ama bazen dışarıdakilere özenmiyor değil.

Diğeri ise genç bir kız. Doğal kırmızı saçları, ela gözleri ve hafif çilleriyle gerçekten şirin. O, ne çocuk gibi derinlere ilerlemiş, ne de kadın gibi içeri tam anlamıyla girebilmiş. Kapıda duruyor o. Hem dışarıyla, hem de içerideki çocukla iletişim kuruyor.

Ve çocuk hala fark etmese de kapıda içeri girmek için bekleyen ve içerideki çocuğu gözleyen biri var. Odaya girmeyi istiyor fakat davetli değil. Ancak böyle giderse odaya zorla girecek ve kendini çocuğa kabul ettirecek gibi görünüyor.

  Selam! Elif ben, nam-ı diğer Elf. Aslında birkaç gün önce çıkarmıştım bu kitabı, ama yanlışlıkla sildim ve ta-da! Okunma ve votelar da gitti *-* Çok fazla değillerdi gerçi, neyse ._. 

  Bu arada kitap LGBT içerikli olacak, iki erkeğin ilişkisini anlatacağından homofobiklerin okumaması hepimizin yararına olur. Tartışma falan çıksın istemiyorum çünkü, sinir krizine vesaire gerek yok sjdhfkjg

  Başka diyeceğim bir şey yok sanırım, diyecektim ki aklıma geldi. Kitabın sadece birkaç bölümü hazır, öyle günlük falan yayınlayamam yani bölüm *-* Zaman hepimiz için olduğu gibi benim için de büyük bir problem çünkü. Bunu da belirttiğime göre gidiyorum ben, bay!

Gri [BoyXBoy]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin