-Bölüm 5-

8.8K 197 41
                                    

Selinin ağzından..
Polis de nereden çıktı.Haluk,evet kesin o yaptı bunu.Yoksa..Öldümü allahım ben ne yapacağım.Eğer öldüyse hapisten çıkamam çok korkuyorum.Gözlerim dolmuştu.
A-Sakin ol Selin,birşey olmayacak herşeyi halledicez.Sıkma canını.
Karakola gelmiştik,Güneş hanım oradaydı beni görür görmez yanıma geldi.
G-Bana bak ufaklık,Haluk çok kan kaybetti şuan hastanede dua et iyileşsin yoksa seni süründürürüm anladın mı beni,ne diye bunu yaptın sevdiğim adama!! Nasıl yaparsın !!?
S-O orospu çocuğu bana tecavüz etmeye kalktı ne yapacaktım teslim mi olacaktım Güneş hanım,hoşunuza gidermiydi? Sikayetinizi geri alın bende buradan gideyim sizin de işinize gelmez mi hem ?
G-Gerçekten taciz mi etmeye kalktı,Selin dediğin olucak sen hemen git buradan ve sakın geri gelme.
O sırada Ali geldi yanıma elindeki suyu uzattı.
Güneşin ağzından..
Ali??!! O nasıl selinle bir bağı vardı.Anlam veremedim.Ali..O benim oğlum yıllardır içimde tuttuğum oğlum nasıl olur ben onu okadar çok aramıştım ve bulamamıştım.
Selin bana tanışıyor musunuz dedi.Yüzüm sararmıştı.
A-Merhaba Güneş hanım,şikayetinizi geri aldığınız için teşekkürler.
Diyerek elimi öptü zarifçe. Sarılasım geldi , o benim oğlumdu ne kadar yakışıklı olmuş benim güzel oğlum .. Şimdilik uzak durmak zorundayım hayatına böyle giremezdim,onu mahvedemezdim..
Selinin ağzından..
İfade verip oradan ayrılmıştık.Ali dağ evine gidicez demişti.
A-Sana bir sürprizim var güzel gözlüm. Sorma çünkü söylemiyicem canım benim sabrediceksin.
S-Yaa çok kötüsün şapşallll
Dağ evine geldik etraf okadar güzeldi ki doğa, temiz hava ,herkesten uzak daha ne istiyebilirdim ki ?
Eve girerken gözlerimi kapattı Aliş,gözlerimi açtığımda Nazlı ve Savaş buradaydı,Nazlı ilk kez böyle içten bi şekilde sarıldı bana,yüzüme baktı.
N-İyisin dimi Selin başına gelenleri duyduğumda kalbime indi be kızım, gıcık kuzenim benim gel buraya
Diyerek tekrar sarıldı. Şaşırdım doğrusu ondan bu hareketi beklemezdim.
S-Selin iyisin dimi baldızım,korkuttun bizi dedi ve omzuna elini koydu.
"İyiyim sağolun canlarım benim diyerek ekledim.
A-Sürprizi mi beğendin mi bitanem ?
S-Tabiki beğendim ya , yerim seni ben delii
Hep beraber oturduk Ali şömineyi yaktı , malum burası çok soğuktu. Geceye dek,oturduk sohbet ettik konuştuk. Savaş ve nazlı çok yakisiyorlar hep en çok yakıştırdığım çift olmuşturlar.Hepimizin uykusu geldiğinde odaya çıktık aliyle,tabi savaş ve nazlı da.
Nazlının ağzından..
Kocam ve ben yine yanlız kalmıştık her gece sabahlara kadar sevişmemizle meşhurdu aşkımız,Savaş bana gözleriyle gülümsüyordu öküzüm benim,bana yaklaştı ve " Dağ evi fantezisi karıcım?" beni köşeye yasladıktan sonra t-shirt ümü çıkardı dudaklarıyla dudaklarıma baskı yaparak öpüyor ve o sırada sütyenimden kurtuluyor.Giydiğim deri eteği fermuarını açar açmaz bir köşeye fırlattı bende onun kaslarını örtmeye yaramayan o t-shirtünden kurtuldum.Kemerini çözerek fermuarını açtım.İkimizde iç çamaşırlarımızlaydık.O benim kadınlığımı okşarken bende onun erkekliğiyle uğraşıyordum. Beni yatağa yatırıp ellerimi tuttu ve sıkı bi şekilde yatağın kenarına bağladı çıkardığı lastikli iç çamaşırımla , o böyle seviyordu , fantezilere bayılırdı benim kocam, kadınlığımı öpmeye başladığı sırada ara ara ufak ısırıklar bırakıyordu ve inlememe neden oluyordu,göğüslerimi emiyordu deli gibi hoşuma gidiyordu fazlasıyla,ve beklemediğim bi hamleyle içime girdi kasları çok hoşuma gidiyordu ellerimi çözmeyi başaracak kadar yetenekliydim içimde okadar hızlı gidip geliyordu ki zevkten bayılacagımı sandım sırtına tırnak izleri bırakmıştım , ben yırttıkca o daha çok hızlanıyordu dudaklarımı ısırıyordum o sırada dudaklarımı öperek daha az inlememi sağlıyordu.
Daha sonra ikimizde artık doruk noktasına ulaştığımızda burun buruna uyuya kaldık.
Selinin ağzından...
Ben çok yorgundum aslında ama Aliyi çok özlemiştim , sütyen ve iç çamaşırım ile yatağıma girdim.Ali yatağa girerken sadece baksırı ile kalmıştı uyuyor numarası yaptım Ali yatağın altına girerek bi anda iç çamaşırımı indirip kadınlığımı yalamaya başladı emiyor okşuyor ve zevk suyumu ellerine bulaştırıp kadınlığıma sürüyordu.Biliyordum kısık kısık daha sonra yukarı doğru geldi ve göğüslerime diliyle masaj yapar gibi çeviriyordu . Sonra düz bir şekilde yatıp oda uyuyor gibi yaptı, canı oynamak istiyordu üzerine çıktım ve içime aldım erkekliğini ilk yavaş yavaş kalçamı yukarı aşağı indirip kaldırıyordum gittikçe hızlanıyordum Ali elleriyle kalçalarıma elleyerek hareketime yardım ediyordu.Üzerindeyken bu hareketle göğüslerim adeta dans ediyordu . Ali etkilenmiş olmalı ki beni kaldırarak altına aldı boynum göğsüm heryerimi emmeye başladı sonra dudaklarımı öptü ve "hazır ol" dedikten sonra içime hızlıca girdi deli gibi gidip geliyordu içimde dans ediyordu ayni zamanda dillerimiz birbirine sarılmış gibi hareketler yapıyordu opusuyorduk sanki son kez öpüşür gibiii.Duş alıcak kadar yorulduk tabiki cenabet de gezemezdik ehehe.Duşa girdik ama Ali uslanmış gibi değildi küvete beraber uzandık öpüşürken beni ayağa kaldırıp kucağına aldı kucakta beni bi güzel becerdi,ve artık vücudumuz nasıl uyuştuysa birbirimize duş aldırdıktan sonra yatağa geçip sarılıp uyuduk.
Sabah olduğunda telefonun çalması ile uyandım Güneş hanım arıyordu açtım.
G-Selin hemen buraya gelmelisin seninle birşey konuşmam gerek Haluk hakkında ama sonra geri gidiceksin söz veriyorum..
EVET BİR BÖLÜMUN DAHA SONUNDAYİZ VOTELER VE YORUMLAR AZ ARKADAŞLAR BOL SAVNAZ VE ALSEL +18 YAZDIM EMEGE SAYGİ BİRAZ DAHA UZUN YORUMLAR BEKLİYORUM OPULDUNUZZ ❤😘

Takıntı "AlSel"(+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin