-Bölüm 1-

11.8K 246 15
                                    

Selin•
Yeni okuluma gitmek için sıcacık yatağımı terk ederken lanet olası evin buz gibi havası bedenimi üşüttü.Hazırlanıp okula Nazlı ile beraber gidicekdik.Çok üşüyen bir kız olduğum için sıkı fıkı giyindim ve Nazlıyı aradım.
Telefon Konuşması
S-Nerdesin hırçın kuzen hazırlandınmı ?
N-Evet sizin evin oraya yaklaştım geliyorum 5 dakikaya
S-Baay , bekliyorum
Nazlı•
Evet Selinin yanına gidiyordum fakat zorla gidiyorum ,Selini çoğu zaman çok havalı ve kendini düşünen biri olarak görüyorum.Kıskanıyorum,evet birazcık olabilir.Şimdi Selinin yanına vardım.
S-Dondum kızım nerde kaldın
N-Geldim işte hadi gidelim geç kalmayalım ilk günden
S-Tamam
Selin•
Okula vardık şuan çok değişik bi atmosfer burası güzel olucak gibi.
Nazlının yanından ayrılıp lavaboya çıkıyordum.Karşımdaki mavi gözlü çocuğa çarpmadan önce onu farketmemiştim sanırım bir göz doktoruna gitmeyelim.Bu ne!
Çarptığımızda göz göze geldik ve gerçekten çok yakışıklı.
S-Dikkat etsene be !
A-Asıl sen dikkat et kızım önüne bakmadan yürüyen sensin
S-Koridora hayvan çıkabilir yazsaydı bakardım canım.
Bir anda ne olduğunu anlamadan beni duvara yasladı sanırım içimde iki tren kaza yapmış vaziyette heyecandan.
A-Ben senin sandığın erkekler gibi değilim güzelim konuşmalarına dikkat et. Dedi dudaklarıma yaklaşırken o anda istemsizce gözlerimi kapattım öpecegini sanarak.Gülerek arkasına bakmadan gidiyordu.Sanırım ondan etkilendim.
Ali•
Selin,o gerçekten bizim okuldaydı.Tam 3 senedir her adımını takip ettiğim ve hiç vazgeçmeden gizlice sevdiğim kız.Ne büyük bir şans benimki.Onu öpmemek için zor tuttum kendimi.Okadar güzeldi ki,hiç bukadar yakından görmemiştim o kocaman gözlerini.Öyle sonsuza dek kalabilirdim sanırım.Benden etkileniyor gibi baktı. Bunun hayalini yıllardır kuruyorum ama gerçek olurmu bilmiyorum.O bana ait.3 yıldır bütün sevgililerinden ayrılmasının sebebinin ben olduğumu ve hepsini hastanelik ettiğimi bilseydi benden nefret edebilirdi.Şimdilik sadece akışına bırakıyorum.
Selin•
O çocuğun adını öğrenecektim kafaya koydum çünkü bir kere.İlk görüşte aşk saçma geliyor bana ama adını bilmediğim bu çocuk bana öyle hissettirdi.Ne kadar da güzel masmavi gökyüzü gibi gözleri vardı oysa.
Nazlıyı da alıp sınıfa doğru gidiyorum şuan tesadüfen aynı sınıfa düştük ve mutluyum çünkü tek sevilebilecek kız Nazlı benim gözümde.Kuzenlerin bir tanesi.Benden pek hoşlanmıyor bunu anlıyorum.Ama belli etmiyor.
Sınıfa vardık.İçeri adımımı attım ve karşımda onun olmasını ummuştum.Sanırım üst sınıflardan birinde.İlk ders bitti.İkinci ders...Derken okul çıkışına geldik ve ben onu hala göremedim Nazlı Savaş enisteyle geziceklerini söyledi ve okulun önünden motorla gittiler.Bende yürüyerek gitmeyi tercih ettim.Okulun ilerisindeki ilk aradan döndüm ve ilerlerken onu gördüm.Yanında bir kız vardı,o an ağlayasım gelmişti. Neden boyle hissettirdi bilmiyorum.Sevgilisi var diye düşündüm ve yanlarından geçerken beni farketti.Arkama bakmadan ilerliyordum dolu gözlerle ve ensemde bir nefes hissetmemle irkildim.
Tanıtım bölümüne yorum ve beğeni gelmedi ama ilk bölümü yayınlamak istedim.Umarım begenirsiniz ve yorumlarsiniz arkadaşlar.İyi geceler ❤💕

Takıntı "AlSel"(+18)Where stories live. Discover now