-Bölüm 7-

3.8K 56 10
                                    

Selin
Aliyle beraber Güneş Hanımın yanından ayrıldık Aliye konusmamız gerektiğini söyledim..Sahil kenarında iskelenin sonuna doğru yürürken Aliye;
S-Anlat bakalım ali bey herşeyin tüm geçmişini bana,seninle bunu konuşmak paylaşmak istiyorum..
A-Neden bu konuyu açma gereği duydun ki ? Dedi kaçamak bakışlarla..
İskelenin sonuna oturduk ve söze başladım;
S-Annen ve babanı neden hic anlatmadın bana ?
A-Selin,ikiside gözümde değeri olmayan insanlar söz açmaya gerek yok..
S-Başla ali,başla..
A-Annemden kısa olarak bahsedicem çünkü kendisi 7 yaşımdayken beni bırakıp siktir olup giden yüzünü bile hatırlamadığım bir kadın bir daha hic görmedim de zaten babam desen alkolik para babasının tekiydi kaç kez kadınlarla yakalamaktan usandığım bi adam ikisinide hayatımdan çıkardım..
S-Annen ? Ona neden bu kadar kinlisin,seni bıraktığını nerden biliyorsun ?
A-Ah selin babam kaç defa anlattı bana bunu yıllarca bekledim inanmak istedim ama gitti kendisi bunu isteyerek yaptı ve gitti..
S-Ali babanın pek denli biri olmadığını söylüyorsun ya peki neden her sözüne bu kadar inanıyosun ?
A-Selin anneme neden taktın konuyu ? Anlattığım gibi iste kapat konuyu..
S-Annen,zorla gönderilmiş olsa mesela baban yapmış olsa bunu aslında seni herşeyden çok sevip aradığını öğrensen ne yapardın ?
A-Selin böyle birşey olmayacak ve olsa da asla inanmam
S-Ali..Ben annenle tanıştım.. Bana babanın anneni zorla evden attığını sonra seni alıp çok uzaklara götürdüğünü tüm hayatını değiştirdiğini anlattı..Ali..Annen senelerdir seni arıyor..Bulamıyor kendini çok değiştirmiş ve zaten görsen de tanıyamazdın..
A-S..Selin sen ne diyorsun ? Nerede o kadın söyle hemen bana.. Selin söyle.
Diyerek kükredi gözleri resmen kan çanağına döndü bir anda.Sarıldım sımsıkı bu kadar sinirli olduğunu hic görmemiştim ben maviş gözlerinin yaşlarını siliyordum "Sakin olacaksın Ali seni annene götüreceğim kötü bir baba yerine hasretinle yanıp tutuşan annene götüreceğim sen sadece sakin olacaksın" dedim ve bir arama yapmaya gidiyorum diyerek azıcık ileri gittim,Güneş Hanımı aradım herşeyi anlattım kadın sevinçten ve boğulduğu gözyaşlarından kurtulamıyordu..Bir anda arkamdan gelen sesle oraya baktığımda ali yoktu telefonu yere düşürdüm ali diye bağırarak oraya koştum ali denize atlamıştı hemen yardim istedim sudan çıkardılar baygındı hemen hastaneye kaldırdılar,çok kötü olmuştum onu bu halde görmek bütün hücrelerimi öldürüyordu ya sanki acıdan kıvranıyordum hemen müdahale ettiler,o sırada güneş hanım ağlayarak geldi koşa koşa göz altları şişmişti zavallı kadının da benim gibi sarıldı bana "Oğlum iyimi,ona yeni kavuşmuşken kaybrdemem onu ben.." O sırada doktor çıktı ve durumunu açıkladı ;
"Ali Bey gayet iyi suya bilinçli atlamış ve sadece bir baygınlık birazda ateşi yükselmişti hastamızı gerekli evraklardan sonra çıkarabilirsiniz" diyerek sözlerini bitirdi.Biz hemen alinin yanına gittik uyuyordu mavi gözlü canavarım,Güneş hanım hic beklemediğim birşey yaptı,"Ali,oğlum,güzel gözlüm uyan bak annen geldi"diyerek sarıldı aliye..
Ali o sırada gözlerini açtı ve güneş hanıma baktı sadece uzun uzun baktı ağzından çıkan sözlerle ben bile hayretler içinde kalmıştım..
"Annemin kokusunu,hic unutmadım ki ben.."

EVET ARKADAŞLAR YB SİMDİLİK BUKADAR DAHA COK VOTE VE YORUM İSTİYORUM BU BOLUNDE +18 OLMADI KUSURA BAKMAYIN AMA BİR DAHAKİ BÖLÜMDE OLUCAK SİMDİLİK BUKADAR HEPİNİZİ SEVİYORUM YB VOTE VE YORUM ÇOĞALINCA GELİCEK 😍😍😍

Takıntı "AlSel"(+18)Where stories live. Discover now