-Bölüm 4-

8.3K 172 13
                                    

Konuşma
H- Neredeydin dün gece sen lan !
S- Arkadaşımdaydım ne bağırıyorsun?
H-Bana yalan konuşma küçük fahişe dilini koparırım senin!!
S-Haluk bey neler diyorsunuz siz ya benim hayatım bu size ne??
H-Selin kes sesini lan bak son kez diyorum dün gece bir erkekle beraber olduğunu biliyorum bir daha bu evden adımını atmayacaksın dışarı,hayatın bitti sen bana aitsin ulan.
O an gözlerimden akan yaşları tutamaz oldum neden bana bukadar çok karışıyordu odama gitmek için yol alırken Haluk bey kolumdan tuttu ve beni yatağına fırlattı.Allahım noluyor!! Çok korkuyorum! Ne yapacaktı bu adam bana ! Üzerime gelmeye başladı kıyafetlerimi çıkarmaya uğraşırken bir tokat attım iki yanağımı sıkarak "kes sesini" diyerek bağırdı o sıra yatağın kenarındaki komidinin üzerinde duran bir saksı gözüme çarptı . Elime aldığım gibi kafasına geçirdim kafası kanıyordu o an bu durum umrumda bile değildi evden nasıl bi halde çıktığımı bile bilmiyorum ağlayarak bir taksiye bindim ve Alinin evine geldim.Kapıya vurdum ve açan olmadı Arkadan dolanıp pencereye doğru baktım ve gerçekten evde yoktu.
3 Saat sonra..
Alinin ağzından
Sonunda alışveriş yapmaktan döndüm evin önüne geldim ve kapıyı açtım. "SELİN !!" kapının önünde yatıyordu ne olmuş lan burada neden burada böyle bekliyor bu kız "Selin uyan gece gözlüm" , hiçbir dediğimi duymuyordu kucağıma aldığım gibi hastaneye götürdüm onu sedyeye yatırdıklarında üzerindekilerin hırpalanmış olduğunu farkettim.Allahım umarım düşündüğüm şey değildir,birisi ona sahip olmaya çalışmamıştır.Yarım saat bekledim ve ardından bir doktorun çıkması ile telaşla ağzından çıkanları duymak istedim
-Nesi var doktor ?
D-Selin hanım çok kötü bir soğuk algınlığına yakalanmış ateşi 40 dereceden yükselmeye başlıyor durumu kötü eğer ateşi çok yükselirse..
-Ne lan ne olur yükselirse söylesene!!
D-Selin hanımı kaybedebiliriz
-HAYIR HAYIR ÖYLE BİŞEY YOK KURTARACAKSIN DOKTORRR BAŞKA ÇAREN YOK ELİNDEN GELENİN FAZLASINI YAP LANNN !
D-Elimden geleni yapacağım lütfen sakin olun diyerek uzaklaştı.Yere çöktüm sevdiğim kadını kaybedemezdim.Allahım yardım et nolursun.
Aradan saatler geçmişti Ali hala gözyaşları ile Selinin iyileşti haberini almak için sabırsızlanıyordu.
D- Ali bey iyimisiniz?
-Beni boşver lan Selin nasıl !!
D-İyi haberlerim var Selin hanım normale döndü normal odaya aldık görebilirsiniz.
O an nasıl mutlu olduğumu hiçbir dilde tarif edemezdim.Odaya girdim ve uyuyordu koca gözlüm.Yanına girdim.
"Selinim gece gözlüm, hayatımın anlamı.Ne kadar korktum bir bilsen deliye döndüm seni kaybedicem diye ölüp ölüp dirildim.Sen olmazsan ben ne yaparım be.Seni çok seviyorum şu hayattaki en değerli varlığımsın sen benim."
Selinin ağzından..
Ali baş ucumda konuşuyordu ne olmuştu bana bilmiyordum başım okadar ağrıyordu ki sanki içimde ikiz kuleler patlamış gibi diyordum.Gözlerimi açtım ve Aliye baktım,ağlamaktan o deniz gözleri kıpkırmızı olmuştu.
S-Ali götür beni buradan ne olduğunu bilmiyorum ama lütfen gidelim..
A-Selin,Allahım gözlerini açtın.İyi misin bitanem.
S-Ali, iyiyim nolur birşey sorma götür beni buradan
A-Tamam gidicez biraz daha dinlen saatlerdir ne kadar ağır birşey atlattın lütfen hatrım için biraz daha..
S-Peki,tamam ama bana ne oldu ?
A-Eve geldiğimde kapının önünde baygın bi şekilde yatıyordun,hastaneye geldiğimizde ateşin 40 dan fazlaydı çok kötü bir şekilde soğuk algınlığına yakalandın,saatlerdir iyileşmeni bekledim ve çok korktum.
Ağlamaya başladım Haluk aklıma geldi şerefsiz acaba şuan ne yapıyordu.
S-A-ali nolur konuşmayalım,gelmiştim iste seni beklerken de uyuya kalmıştım,şimdi iyiyim merak etme hadi çıkalım.
A-Tamam başımın tatlı belası , doktoru çağırıp geliyorum.
D-Selin hanım,ağır şekilde bir soğuk a yakalanmıştınız ve ateşiniz çok fazla olduğu için ölüm tehlikesi bile yaşadınız.Madem iyisiniz ilaçlarınızı verip sizi yollayacagım.Tabi son kez bir test yapalım bakalım düzelmismi degerleriniz.Birde ateşinizi ölçelim.
S-Tamam doktor bey herşey için teşekkürler.
Kontroller ve ölçümler bitti.Aliyle şimdi eve gidiyorduk.Kısa sürede eve geldik ve içeri girdik , Ali hemen üzerime rahat birşeyler verdi,ikimizede birer kahve alıp geldi.
Ciddi bir ses tonuyla yaklaştı.
A-Anlat Selin ne oldu ? Neden geldin demiyorum tabiki ama üzerindekilerden anladım birşeyler olmuş.
S-Ali,birşey olmadı.Senden tek isteğim var bu şehirden uzaklaşmak.
A-Selin anlat şunu bak çok ciddiyim en son Haluk beyin yanına gidiyorum dedin.Sana birşey mi yaptı lan cevap ver !
Ağlamaya başladım ve mecburen anlatacaktım çünkü pes etmeyecekti.
S-A-ali ilk önce sakin ol,Haluk dün gece burda olduğumu öğrenmiş bana küfürler yağdırdı daha sonra sen benimsin dedi elim ayağım titredi bana sahip olmaya çalıştı bende bir saksıyı kafasına geçirdim baya kanamaya başladı ama o an onu düşünmedim ve hemen sana geldim.Lütfen şimdi beni buradan söz ver Ali birşey yapma,çünkü tek isteğim seninle olmak ve ondan kuttulmak.
A-Selin,şimdi bir süreliğine seni dağ evine götüreceğim orada kalacağız fakat daha sonra geldiğim zaman bu şehire onun anasını belleyeceğim.
S-Tamam ali çok yorgunum,gidelim.
Hazırlanıp yola çıkmak için dışarı çıktık ve karşımda..
P-Selin Mertoğlu,hakkınızda cinayete teşebbüs suçu var.Emniyete gidiyoruz.
EVEET ARKADAŞLAR BU BÖLÜM +18 OLMADI AMA BİRDAHAKİ BÖLÜM DEVAM EDİCEM +18 E VOTE VE YORUMLARİNİZİ BEKLİYORUM UZUN UZUN YAZIN DAHA COK İLHAM GELİYOR ÖPÜLDÜNÜZZ :* 😍😍😍

Takıntı "AlSel"(+18)Where stories live. Discover now