7. Kidnap

313 33 6
                                    

Heeyy lieve mensjes! Dank jullie allemaal dat jullie door zijn gegaan met lezen! Love you so much. En de mensen die sws stemmen en reageren. Jullie zijn de best!!!!!
Maar deze verwaarlozer vraagt vriendelijk of jullie meer votes kunnen geven en promoten maybe :)

Oh en lees ook meteen Puinhoop van ninaa____
Echt een aanrader!
Thank you.

Ik rende maar en keek niet achterom. Totdat ik bij de blokkenhuizen achter de heuvel was beland. Het leek hier zo verlaten viel me op. Ik bleef staan en dacht na over wat ik net zag. Ladina werd gewoon geschoten en ze viel neer. Zou ze dood zijn? Ik heb niet gecheckt. Ik wil dat ook niet eigenlijk. Maar een gevoel in mij zegt wat anders.

Als ik dan toch terug loop naar de kant van het park waar Ladina ligt kan ik toch wel begrijpen wat er is gebeurd.
Als ze werkelijk dood is.... dan is dit voorbij hoop ik dan.
Voorzichtig loop ik steeds dichterbij de plek. Het is doodstil en ik ben helemaal alleen. Chinola is weg, mijn beste vriendinnen zijn weg... zelfs de mensen erom heen, gangs en bendeleden zijn weg.
Alleen ik loop als een holbewoner die op zoek is naar vuur ofzo.
Dan zie ik haar roerloze lichaam. Ze ligt in een moeilijke positie en er komt bloed uit haar. Ik zie niet goed waar, haar groene vest zit helemaal onder. Dan praat ik hardop. "Wel, je dacht dat je me te slim af was he? Maar weet je Ladina, karma heeft andere plannen met je."

Dan besluit ik om te draaien en ik zie een vent met een verontrustende zwarte muts. Ik krijg niet eens tijd om na te denken en ik word al meegenomen door deze enge persoon. Ik schreeuw brand en moord maar vruchteloos. Ik word gewoon gekidnapt!

Chemin 3Where stories live. Discover now