Capitolul 6: Da.

524 21 2
                                    

Când am ieșit pe usa hotelului, mama și tata ma așteptau zâmbind.
"Ești superba, Kayla!" zice tata, cuprinzându-ma între bratele lui mari. Îl stâng tare in semn de mulțumire și il iau de mâna pentru a ieși din hotel. Mama și Chris erau in spate, susotind ceva indescifrabil.

"Despre ce vorbiți, mamă?" intreb cand curiozitatea mea deja nu-mi mai dadea pace

"Despre Domnul Styles." spune Logan, cu o voce apăsată. Am simțit cum piciorul drept ma lasă si mai aveam foarte puțin pana sa ma împiedic, dar m-a prins tata imediat, nelăsându-ma sa cad.

"Ești bine, Kay?" ma întreabă tata, uitându-se atent la glezna mea. Am dat ușor in cap și mi-am ațintită privirea către Logan.

"Da, sunt bine tati!" zic repede, iar Logan începe sa râdă de mine. Mereu rade de mine când ma împiedic sau sunt pe cale sau pățesc ceva stânjenitor.

"Revenind..." accentuez cuvântul uitându-ma către mama "Despre ce era vorba?"

"Stii, scumpo... sper ca nu te deranjează, dar Domnul Styles, v-a lua masa cu noi, alături de prietenii lui. Nu ne putem permite sa nu îi invităm. Țin la locul meu de munca, plus ca m-as simți prost!" spune mama zâmbind stângaci. Se vede pe fata ei ca are impresia ca exista o parte din mine care ar putea rejecta ideea de a ii avea pe Zayn, Madison și Styles lângă mine de ziua mea. Uneori chiar îmi vine sa-i spun tot ce se intampla ca sa nu se mai simtă așa in momente de genul. Insa, imediat constientizez realitatea ciudata și puțin interzisă a situației și îmi țin gura. Zâmbesc către ea și ii spun cald:

"Nu ma deranjeaza, mama! Stai liniștita." pe fata ei apare un zâmbet real comparativ cu cel de dinainte și ma pupa pe frunte mulțumită de răspunsul meu. Își aseaza mâna pe spatele meu și continuam sa mergem către locație.
Când am ajuns in fata restaurantului, tata a intrat imediat in vorba cu o doamna de maxim 30 de ani. Parul ei lung și blond, ochii verzi, postura sa dreapta și rochia neagră, mulată, pana deasupra genunchiului, ma făceau sa ma simt cu mult mai puțin frumoasa decât ma simteam cu doar câteva minute mai înainte. Avea o voce calda, dar totuși puternica. Era perfecta pentru postul de prezentatoare de la Știrile orei 5. Ne-a spus numărul mesei la care au făcut ai mei rezervarea, conducându-ne pana in fata ei. Tata a multumit politicos si ne-am asezat imediat. Imi este extrem de foame si simt cum in burta mea este un intreg razboi daco-roman. Ma rog doar sa nu imi ghiortaie burta prea tare, incat sa deranjeze toti milionarii din incapere. Am deschis meniul asezat in fata fiecaruia dintre noi, privind fara sa vreau preturile. Am ajuns abia la omleta si preturile astea sunt extrem de mari. Refuz sa ajung la pagina cu vita. Nu vreau sa lesin de ziua mea. De unde are tata atatia bani ca sa plateasca consumatia de aici? Chiar nu vreau sa fiu motivul pentru care se consuma economiile familiei.

Capul mi se intoarce involuntar la auzul unei vocii cunoscute. O voce groasa si patrunzatoare care mi-a blocat orice gen de reactie inafara de aceea de a ma holba ca un copil mic in fata unui magazin plin de dulciuri. Styles. Statea drept in fata usii, cu parul aranjat intr-un mod nearanjat, cu o camasa neagra, bagata in pantalonii de acceasi culoare. Zambea catre femeia care ne-a condus adineauri si simt cum acel sentiment de gelozie si posesie reapare, incontrolabil si mult mai puternic decat atunci cand am vazut-o pentru prima oara pe Madison. Asta nu ar trebui sa se intample avand in vedere faptul ca stiu clar ce gen de legatura avem. Nu este al meu. In schimb, ceea ce ma sperie este ca ceva din mine ar vrea sa exprime contrariul. Se apropie de noi si abia acum ii observ pe Zayn si Madison in spatele sau. Zayn era imbrcata intr-o camasa visinie, de exact aceeasi nuanta ca si rochia lui Madison. Pantalonii semanau cu cei pe care ii avea Harry, dar erau putin mai stramti. Doamne cat de superba poate fi Madison! Doamne cat de bine arata Zayn! Doamne cat de bine aratau impreuna! Erau un cuplu atat de puternic si sudat incat se poate oberva asta de la posta distanta. Probabil gelozia mea nu m-a lasat sa vad asta de la inceput. 

Do it, DaddyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum