1. VS. Angel

105 6 0
                                    

Ahoj volám sa Taylor Hill , ale volajú ma Tay. Bývam v Londýne, mám 17 rokov a mojim snom je precestovať celý svet. Mám 1 dobrú kamarátku volá sa Jacklyn. Spolu chodíme do 2. Ročníka. Nerada to spomínam , ale som šikanovaná. Šikanujú ma tie paničky, čo si myslia že vládnu škole. Rada hrám hokej a florbal. Aj za to ma dosť odsudzuju.
* * * *
Cŕŕŕŕŕn.... Cŕŕŕŕŕŕrn
Aghhh neznášam pondelky. Vždy ráno (obzvlášť v pondelok) sa mi chce vracať.
Áno vracť z tych odpornývh ludí, ktorí mi zase budú robiť zle. Prečo to robia práve mňe.. Mamine povedať nič nemožem ihned by išla do školy a ja by som bola mŕtva.
7:39
Práve odchadzam z domu. Idem pešo lebo školu mam veľmi blízko. Prvú hodinu máme telesnú. Milujem cvicenie milujem športy milujem všetko v tomto smere. Podvečer ma čaka nejaká veľmi známa šou , na ktorú ma berie Jacklyn. Netuším čo to bude.
15;50
Všade zle , doma najlepšie. Pravdupovediac sa mi nechce nikam ísť. Najradšej by som cely život prespala. Má moj život vobec zmysel? Stredná škola... Mali by to byt najkrajšie roky mojho života. Ale pár ludil mi ich spravilo najhoršími. Mám ešte 1,5 hodiny tak sa pomaly začnem chystať. Spravila som si nechty, umyla hlavu a vysušila. Ja sa nelíčim vobec s ani nato nemam veci takže aj keby som sa chcela tak nemam s čím ..

Obliekla som so čierny crop top s legínmi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Obliekla som so čierny crop top s legínmi. O chvíľu má prísť Jacklyn.
* * * *
Ocitla som sa v nejakej aréne plnej ludí (preklavivo) volo tam nejaké pódium asi nejaký koncert alebo?
Prosím privítajte Taylor Swift a Harryho Stylesa...
Aha.. Harry Styles to je ten z One Direction .. A kde má tych jeho ostatnych ?..
Taylor a Harry začali spievat nejaký duet a zrazu .....
Dúfam že sa vám moj nový príbeh páči.. Budem raza za každý hlas a komentár 😊
-Natt

Victoria's Secret (h.s)Where stories live. Discover now