De Begaafden - MALEDICTUS

4.6K 211 144
                                    

V O O R W O O R D

Welkom, welkom! Ik heet jullie welkom bij het derde deel in De Begaafden-serie, genaamd MALEDICTUS en tevens mijn levenswerk. Dit verhaal speelt zich af na NOX en CLARA en zal geschreven worden vanuit het oogpunt van Genesis en Pax, zoals in CLARA. Geniet mee en ik hoop dat jullie dit verhaal net zo leuk zullen vinden als de vorige boeken!

K O R T E  I N H O U D

  Genesis en Duvall zijn meegenomen door heer Griffin en worden gevangen gehouden in zijn zwaarbewaakt fort. Maar er klopt iets niet. Griffins gedrag is vreemd en hij lijkt Genesis niet uitzonderlijk wreed te behandelen, terwijl hij dat wel met zijn broer doet. Duvall wordt gemarteld en balanceert op het randje van de dood, maar Genesis krijgt alles wat ze wil en wordt door de kille man behandeld met liefde en een verrassende tederheid. Ondertussen is Pax onderweg naar Terra met het grootste geheim dat hij ooit mee heeft moeten torsen op zijn schouders. En als iemand erachter komt, staat de toekomst van Terra voor altijd op het spel.  

O P D R A G I N G

Aan jullie allemaal. Om jullie eeuwige enthousiasme te bedanken en me altijd te steunen. Door jullie is het me gelukt om steeds meer ideeën te verwerven over Terra en haar inwoners. Daarom is dit boek voor jullie. En, heel stiekem, gewoon voor team Duvall.

Aan al mijn lezers, omdat jullie ieder, stuk voor stuk, ook Begaafd zijn.

C I T A A T


"Oh, monsters are scared," said Lettie. "That's why they're monsters."

― Neil Gaiman, The Ocean at the End of the Lane

C O V E R

@RachelS8766 Thank you! It's amazing! <3

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@RachelS8766 Thank you! It's amazing! <3

T R A I L E R

MALEDICTUS - De BegaafdenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu