2 days left

3.3K 409 29
                                    

"Měla bys někam pozvat Isaaca ( čti : Ajzeka) , před rokem tě chtěl, ale tys chodila s Colem" ušklíbla se Brianna zatímco si lakoval své nehty a já jen ležela na posteli a přemýšlela o tom, proč jsem tak nemožná.

To je vlastně docela dobrý nápad. Potěšeně se usměju a napíšu Isaacovi SMSku, jestli nezajdeme do kina. Hned se mi zvedne nálada, když odepíše, že se sejdeme v 7h před kinem, a že se těší. 

S pomocí Brianny, jsem už v 6:30 oblečena do krátkých modrých šatů, v obličeji už nevypadám tolik jako brambora, a na nohou mám metrové podpatky. S dobrým pocitem se tedy vydám do kina.

"Ahoj Maro, moc ti to sluší" zalichotí mi Isaac a nastaví mi rámě.

Poděkuju a udělám krok k němu, abych přijmula rámě. Jenže to bych nebyla já, kdybych neklopýtla a nespadla. No, samozřejmě jsem Isaaca stáhla sebou.

Po menší nehodě před kinem, si konečně koupíme popcorn a pití, a vcházíme do sálu. Když procházím sedačkami, uklouznu a Isaacovu nohu a přepadnu dolů přes sedačky, za což si vysloužím smích ostatních lidí v sále. Zastřelte mě, až si zase budu chtít vzít do kina šaty, dneska už vidělo moje spodní prádlo dost lidí.

Během filmu - hororu, jsem na sebe převrhla colu, protože jsem se šíleně lekla. Ale nic z mých trapasů zřejmě Isaacovi nevadilo, protože se mě chystal políbit, jenže já si zrovna kýchla. S traumatizovaným a poprskaným obličejem, se se mnou Isaac rozloučil a utíkal ode mě co nejdál. Ne, že bych se mu divila.

Tak to vypadá, že zítřek strávím v posteli a budu se cpát pizzou.

Edited✔✅

How to find boyfriend in 7 days✔Where stories live. Discover now