4 days left

3.3K 385 17
                                    

"Amaro! To s tebou snad ani není možný" zaúpí Brianna potom, co jí vylíčím mé  včerejší rande. Po půl hodině jejího nadávání, doprovázeného mou ultra super ignorací, se rozhodne dát ještě jeden pokus balení kluků v baru.

Po další hodině příprav, kdy konečně vypadám podle Brianniných představ - tedy jako šlapka, si sednu na gauč a Bri před nás postaví její slavnou tabuli. "Takže" začne s vážnou tváří "aby jsme předešli minulé barové katastrofě, mám tu pár pravidel" ukáže na tabuli.

"Tak za 1. Nebudeš s klukem mluvit o jídle!"

"Za 2. Slož mu kompliment"

"A za 3. pro tebe asi nejtěžší věc - zkus se neztrapnit"

"Uuu" zapiští Bri "Co támhleten?" ukáže na  kluka u baru, a já nejistě přikývnu. "A co mu mám říct?" znervozním. "Zkus kompliment, a teď už jdi" vyhodí mě. Tak jo, nádech výdech Amaro, to vyjde. Prostě mu řeknu kompliment, to není tak těžký ne?

"Ahoj" začnu "Ehm, kdyby jsi byl laser, byl bys oslepující"  vychrlím ze sebe nervozně.

"Ahoj" začnu "Ehm, kdyby jsi byl laser, byl bys oslepující"  vychrlím ze sebe nervozně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Brianna :

Myslím, že je zbytečné říkat, že to dopadlo tak, že mě radši Bri odvezla domů a slíbila mi, že do baru už NIKDY nepůjdeme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Myslím, že je zbytečné říkat, že to dopadlo tak, že mě radši Bri odvezla domů a slíbila mi, že do baru už NIKDY nepůjdeme.

Edited✔✅

How to find boyfriend in 7 days✔Where stories live. Discover now