H7

15 3 0
                                    

Pov Jade

'Die van mij zoende echt heel slap' klaag ik. Wat een slappe zoen was dat zeg.
'Ik kan wel een kusje gebruiken' Ik kijk hem verleidelijk aan. 'Ik ook wel' lacht hij en we springen in het zwembad. Hij pakt me voorzichtig vast. Alsof hij bang is dat hij me breekt. Eigenlijk wel stoer. Ik druk hem heel stevig tegen me aan. Nu wil ik ook wel eens een echte zoen. 'Oh, gaan we het zo spelen' lacht hij en hij voert me mee in de snelle stroming van het water. 'Waarom?' Vraag ik. 'Leek me wel spannend. Zoenen in het wildwaterbad' ik rol lachend met mijn ogen. Ook weer eens wat nieuws. Vol overgave druk ik mijn lippen op de zijne, maar hij zoent maar half terug. Ik laat los en kijk hem verbaasd aan. Dit had ik niet verwacht. Hier heb ik geen zin in.
Gelukkig was Blaire vlug klaar met het zoenen van de hare. Zij had niet zo'n zin.
'Die van mij was een beetje slap' fluister ik in het oor van de jongen. Hij knikt. 'Dus kom je maar naar mij?' Vraagt hij. 'Jij ziet er wel wat sterker uit. Laat maar zien' zeg ik en ik knipper verleidelijk. 'Makkie' zegt hij. Dat had hij gedacht. Ik zwem weg. Hij komt me achterna. Hij grijpt me vast en drukt me met het grootste gemak naar achteren. Net als zijn lippen de mijne willen raken, hoor ik Amber roepen. Pech arggg. Ik zwem weg en voel zijn ogen in mijn rug. 'Hé' hoor ik hem nog roepen. Ik negeer het en klim uit het zwembad.
'Tja, sorry van je kus maar ik was er klaar mee. Wat een klever' moppert Amber. 'De mijne hield ook maar niet op' zeurt Celeste terwijl we op de fiets stappen. Wat een klevers lijken me dat. En ik vond die slappe al erg. Zuchtend gaan we naar huis. Het is pas vier uur. Wat zouden we nu eens gaan doen? 'OUTFITS!' Roept Amber en ze duikt in onze inloopkast. Even later zijn we nog mooier.
Outfit Jade ( ikkuuuuh ):

Outfit Jade ( ikkuuuuh ):

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Blaire:

Outfit Celeste:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Celeste:

Outfit Celeste:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Amber:

 Wanneer we klaar zijn en er nog mooier fan normaal

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wanneer we klaar zijn en er nog mooier fan normaal. Dan bedenk ik me dat mama elk moment kan thuiskomen.

De deur gaat open. Mama heeft haar jas nog niet uit of Amber staat in de aanval.

'En nu ga je praten' ze slaat haar armen over elkaar. 'Meiden, wat zien jullie er mooi uit' mama praat er vrolijk overheen.

'MAM! Wij zien er altijd goed uit! Het punt is dat wij nu wel eens willen weten waar de rest van onze chocola is' bits ik.

'Sommige dingen zijn voor mama's beter bestemd dan voor kinderen' zegt mama. Jeetje wat een kinderachtig antwoord.

'Dat kun je niet menen!' Roept Blaire boos uit. Celestes wenkbrauwen schieten omhoog. Ambers mond valt open.

'Mam... We zijn geen kleuters meer. Als het over chocola gaat moet je het ons vertellen. Anders bellen we papa wel' zegt Blaire.

Dat is een goeie zet van haar. Papa is altijd eerlijk en kan absoluut niet liegen. Hij zou het ons meteen vertellen.

Mama irriteert zich soms daarom wel aan papa; hij vertelt ons echt alles. Mama houd gelukkig wel genoeg van papa om bij hem te blijven.

'De tijd dat jullie horen wat er is is nog niet aangebroken. Papa zal deze keer jullie echt niks vertellen' stottert mama. Ze ziet bleek waaraan ik kan zien dat ze niet zeker weet wat ze zegt.

'Oké, ik plotseling toch wel zin om hem te bellen' zegt Amber en ze pakt haar mobieltje.

Mama verschiet van kleur. 'Je vader zal het wel druk hebben. Laat hem maar even' zegt mama bars. 'Ik probeer het toch even' plaagt Amber.

'Zet hem maar op luidspreker' zegt Celeste, maar voordat Amber het nummer van papa heeft ingetoetst grist mama het mobieltje uit haar handen.

'MAM!' Roept Amber geschrokken. Dan houd ze haar hand op. 'Geef terug' zegt ze dreigend.

'Amber, stel je niet aan. Ik wil niet dat jij je zo brutaal gedraagt. Ik ben nog altijd je moeder. Hup, naar je kamer. Die telefoon houd ik nog even' zegt mama met een rood hoofd.

Vreemd, mama is nooit zo boos op ons. Amber stampt boos de trap op. 'Jullie ook. Ik wil niks meer horen. Telefoon inleveren en naar jullie kamer. Het eten is over een half uur klaar' zegt ze en ze wijs naar de trap.

Ik rol met mijn ogen. Ik geef haar mijn telefoon en stamp Amber achterna. Wat irritant is mama vandaag. Zou er iets gebeurd zijn op het werk?

Verboden voor de boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu