H4

32 3 0
                                    

Pov Amber

Voorstellen:

Hi, ik ben Amber. ( spreek je uit als Ember ).
Ik hou van het buitenleven en mijn bitchie zusjes die jullie nu waarschijnlijk al een beetje kennen. Ik ben een echte bitch. Ik ben 15 jaar oud net als Blaire ( tweeling! Duuuuuhhhh ). Ik vind Celeste niet zo'n erge bitch, wat haar uniek maakt. Ze moet alleen leren voor zichzelf op te komen. Jade en Blaire zijn wel echte Bitches.
Haarkleur: roze, net iets vrolijker dan Jade ( lekker puuuuuhhhh dat mijn kapper beter is ) heb ik een jaar geleden gedaan. Eerst was ik blond, dat was ook wel leuk maar ik was toe aan iets nieuws.
Kledingstijl: lange slobbertruien met hoge sokken ALWAYS!!! Maar ik hou ook van een strakke spijkerbroek met een kleurrijk shirt en een vestje.
Type bitch: de opperbitch. Ik loop voorop en zet mijn handen in mijn zij. Iedereen is bang voor me en aanbid me. Eigenlijk best gemeen, toch?
Irritaties: mensen die in de weg staan- mensen die iets op me knoeien- chocola is op- mama is bazig- zussen willen me uit bed halen- papa geeft geen geld om te gaan shoppen en ik ben blut... Enz enz enz...

Verboden voor de boysWhere stories live. Discover now