Bolum-58

1.3K 22 0
                                    

Yanıma oturdu, sende bir haller var anlat bana kardeşim bir sıkıntımı var dedi.Yok dedim ama kulağımda zzzz sesleri vardı sanki hatlara karışan ses gibi arkadaşımı duyamıyordum konuşurken, hasta olucam galiba vücüdum çok kırgın kardeşim sen yat edim yarın doktor gidelim dedi bende başımdan gitsin diye tamam sen yat dedim yatmaya gitti.

Dualar okudukça içim rahatlıyordu cesaret geliyordu , o cesaretle arkadaş beni yine gelirse burda görmesin diye yatağıma yattım sağıma döndüm kapıya bakıordum başkada dikkatimi çekip beynimin hayal üreteceği objelere bakmıyordum. yatakta yatarken sanki ayak tarafımdan birisi yorganımı aşağı doğru çekiyordu. Odanın ışıkları kapalıydı Arkadaş gelir endişesi ile açmamıştım, Olayların farkına varıp onuda bulaştırmak istemiyordum. Yorgan çekilirken korkularımın bana verdiği bir pgibolojik olay olduğunu düşündüm bunun ama yorgan artık omuzlarıma kadar, sonrasında ise göğüsüme kadar çekilmişti.
Bende yukarı çekmek istedim sanki oradan biri çekermiş gibi yorgan gelmiyordu çekiyordum ama yok çok güçlü tutulmuştu sonra asıldım çektim pat diye attı elime, sanki biyere takılmış gibi..

Zuzumbilesi Hikayesi - FullWhere stories live. Discover now