Bolum-22

1.9K 27 3
                                    

Hoca oturdu masaya yumurtanın içinden çıkan kağıtta artık hiç okunabilecek durumda bişey kalmamıştı. Babam sonunda sordu hocam kağıttan ne çıktı diye hoca içinde yazanı söyledi (halfe selase) hçbişey anlamadık arkanda 3 tane şerli varlık bırakmızsın ama kim oldukları belli değil dedi. Kimin kim olduğu belli değildi hoca tuhaf konuşuyordu ...
Noldu hocam Allah aşkına dedim noldu dedim dayanamdım sitemkar konuştum ..
Hoca sana büyü yapmışlar dedi bu yumurtaları sana yapmışlar dedi bunlardan birini kırsaydın sen onlara esir olacaktın dedi. Dedim hocam ben neden getirdim onları dedi siz nerden bildiniz bunları dedim hoca bilmen gerek dedi ..
Hoca anlatmaya başladı; bana şerliler musallat olmuş ama neden bana olduğunu anlamamış. Kağıtta yazan arkana 3 tane şerli bırakmışsın dedi babam nasıl dedi. Hoca bilmiyorum ama olan bu dedi o yüzden sana ulaşmaya çalışıyorlar muskaları burdan kaldırıp sana büyü yapmışlar dedi. Bana kağıda bir dua yazdı bunu akşam olmaya yakın abdest alıp oku 7 kere avcuna üfle belden üzerine sür elinde birşey varmışcasına dedi.
Okudum dedikten sonrada zaten o gecede saat çok geç olmuştu dahada bişey olmadı o gece hoca ne cesaretse kiler odasında yatmak istedi biz yine içeride yattık.

Zuzumbilesi Hikayesi - FullWhere stories live. Discover now