how is ot to be another kind?

182 12 0
                                    

Cara's synsvinkel:

"Hvordan går det?", Spurgte jeg Harry om selvom jeg udmærket vidste hvordan han havde det - jeg kunne jo selv mærke det.

"Bedre - tak fordi I reddede mig" Jeg nikkede som et 'det var så lidt'. Gwen kom ind. "Jeg har en plan for hvad vi gør" Jeg mærkeligt på Gwen.

"Gwen, du ville jo ikke hjælpe? Hvorfor har du skiftet mening?!" Hun kiggede hen på Dean. "Fordi jeg ikke vil miste min gruppe", Svarede hun.

"Okay, lad os høre", Sagde Dean. "Jeg trænger på farmand med Dean og Cara, også nakker vi ham i et bagholdsangreb!", Forklarede hun.

Jeg kiggede hen på Dean. "Det kunne måske fungere?" Jeg kiggede på Harry. "Det er tid til at stoppe det her", Sagde jeg.

Jeg var klar til at tage kampen op, selvom jeg ikke helt stolede på Gwen. Jeg vidste at hun ville gøre alt for at redde sit eget skind.

•••

Vi havde fundet nogle madrasser, som vi kunne sove på fra nu af. Ben og Jack var taget hjem sammen med Luke selvom alle vidste at Luke ikke sådan gav op.

Jeg sad oppe på taget med Dean. "Er du klar til det her?", Spurgte han. Jeg rystede på hovedet. "Det bliver jeg aldrig", Svarede jeg og sukkede.

"Da jeg mødte Harry, fortalte jeg ham at han skulle holde sig væk fordi mit liv er et rod - han troede ikke på mig", Sagde jeg og kiggede op på nattehimlen.

"Dean, hvorfor er vi sådan her?! Hvorfor er vi følelsesløse væsner, hvor hver gang vi prøver at vise følelser, så fejler vi totalt!", Spurgte jeg oprevet.

"Fordi vi ikke ved hvordan vi skal bruge dem...", Svarede han skuffet. Jeg kiggede på ham.

"Hvordan er det så at være den besatte udgave af en dæmon?", Spurgte jeg lidt for sjov. "Tjo, vi er meget stærkere end de indfødte, men det er hårdt at skulle dræne mennesker hele tiden!"

Jeg gav ham ret. Det måtte være et hårdt liv? Jeg rejste mig for at gå ned af taget igen. Jeg tænkte at det nok var bedst at få noget søvn.

Harry lå allerede og sov, da jeg kom ned. Jeg lagde mig ned ved siden af ham imens jeg kiggede på ham.

"Jeg ville ønske at jeg ikke var nødt til at trække dig igennem det her...", Hviskede jeg. Jeg troede ikke han ville høre det, men han sov ikke helt.

Han åbnede øjenene og smilede til mig. "Jeg vil gå igennem ild og vand for dig!" Jeg smilede og kyssede ham i panden, da han havde et ret klamt sår på læben, haha.

Ej, men det ville nok gøre ondt på ham, hvis man rørte det.

His DestinyOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz