Del 3

20 1 0
                                    

Jeg så om han hadde noen familie medlemmer på Facebook. Hmm... En bror og en søster. Jeg gikk inn på profilen til søsteren hans. To felles venne: Kacper og Karoline. (Karoline er kusina mi) søsteren hans har en baby, så nusselig. Det betyr at han er onkel. Jeg ser for meg han med en baby. Alle jenter gjør vel det kår de har et crush, ser for seg crushet sitt med barn og tenker "han kommer til å bli den perfekte pappaen". Ooo, hun har et bilde med Kacper. Åå så kjekk han er! Så hør jeg inn på profiLen til broren hans. Han har et bryllupsbilde der. Så søtt. Det kommer jeg å Kacper til å ha en dag også. Skal vi se om vi finner tlf-nummeret eller adressen til Kacper da.. Skal vi se... Aha! Et telefonnummer. Jeg googler det. Det kommer opp et jente navn. Det er sikkert mammaen sitt nummer. Jeg googler navnet. Det kommer opp en adresse. Det vet jeg hvor er. Er det noe mer intresant her da. Han liker mange youtubere. Hva med Filmer og serier! Pirates of the caribbien, star wars.... Attack on titan? Jeg har hørt om det, det en Animie. Kanskje det ligger ute på youtube. Jeg søker det opp på youtube. Der har vi jo hele serien.

Når jeg hadde sett første episode var jeg litt sjokka. Det var veldig fælt. *SPOILER ALERT!!*
Morra til hovedpersonen dør og en av de som skal drepe titanes feiger ut og redder ikke morra og.... Uff. Vet ikke helt om jeg orker å se resten av serien jeg. Jeg legger fra meg pc-en og ser på klokka. Oi, den var nesten tolv. Jeg går på badet og pusser tenner og tar på meg pysjen min. Når jeg legger meg i senga tenker jeg på Kacper. Om vi kommer til å bli sammen, om han faktisk liker meg. Tenk om han bare kødder med meg. Så sovner jeg.

Jeg våkner neste morgen av vekkeklokka. Det var onsdag. Da kan jeg kanskje møte på han i gangen. Ja, jeg vet når han går forbi i gangen og sånt. Jeg får meg opp av senga og inn på badet. Jeg tar meg en varm og lang dusj, så finner jeg noe å ha på meg. Jeg tar et par hvite skinny jeans og en mage topp med en cardigan over, så tar jeg på et par vans. Jeg lar håret henge løst. Jeg pakker sekken og går ned for å spise frokost. Mamma og pappa har allerede dratt på jobb, så det er bare meg som er hjemme. Jeg tok meg en brød skive gulost(spennende, jeg vet😂) så gikk jeg til skolen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Beklager for at jeg ikke har skrivi no. Jeg har hatt det veldig travelt med lekser og dans. (Hvis det i det hele tatt er noen som liker/leser historien😂) skal prøve å få oppdatert mer nå❤️

Sjenert og lei gutter. Eller?.....Where stories live. Discover now