Del 1

41 2 0
                                    

Hei! Dette er den første historien jeg skriver EVER😜 håper dere liker den, eller i det hele tatt leser den😂 gjerne kommenter hvis dere har noen tips, råd eller forslag til hva som kansje i historien❤️
________________________________________________________________
Endelig fredag! Ulempen med fredager er at vi har mat og helse. Jeg liker å lage mat og sånt men læreren..... ALLE i klassen hater henne, og når jeg sier hater så mener jeg HATER.
Jeg møtte den ene venninnen jeg har i gangen(Hanna) vi har vært venner siden barneskolen. "hei" sier hun. Jeg sier hei tilbake og vi går til skolekjøkkenet. For å være helt ærlig er jeg ganske lei henne, hun prater bare om hest hele tida. Det kan bli ganske slitsom når du ikke er interessert i hest. Etter mat og helse har vi spisefri og etter det har vi matte, jeg hater matte. Så norsk, jeg elsker norsk læreren, hun er sykt morsom.
(Friminutt)
Jeg og Hanna går til kantina for å se om Emilie er der. (Emilie er barndomsvennen til Hanna og hun går i tiende, Hanna henger med henne heletiden og glemmer litt at D/N er der) Hanna sender en melding og spør hvor hun er og hun svarer hun er ute så vi går ut, jeg bare henger meg på. Når vi kommer ut ser vi Emilie, Thea og en i åttende som heter Kacper.
Han ble jeg nettopp venn med på face? Hanna setter seg ned og det samme gjør jeg.
"Heter du Ceciiiiiiiiiii........" Sier Kacper spørrende. "D/N" sier jeg. "Du ser ut som en Cecilie" sier han med ett søtt smil. Jeg rødmer. Flørter han med meg? Nei, ingen flørter med meg...?Nei ikke la deg lure, han kødder sikkert med deg eller no!! Ikke sant? Ingen liker meg....? Eller? "Gamer du" spør han plutselig. "Nææææ, jeg ser mest på folk som gamer" "hehe, det er basicly(?) livet mitt" åååå der kommer det søte smilet igjen. Nei D/N ikke tenk sånn!! Du har fått nok av gutter, hvertfall slemme populære gutter. Han er faktisk veldig søt når han smiler, med reguleringen og de pene øynene og....... Jeg blir avbrutt av at han vil måle hender med meg. "Shit!" Sier jeg, har har drit store hender! Men jeg liker det. "Hehehe" ler han når jeg sier det. Så begynner han å gjøre noen sånne parkour triks og stå på henda og sånt. Skjorta hans glir opp så man ser magen hans!! Omg! Han har fin mage!! Tøffer han seg for meg? Nei det kan ikke være mulig vel...?

Sjenert og lei gutter. Eller?.....Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ