7. Varme følelser

1.5K 92 18
                                    

Gjennom Raphael sin synsvinkel

Jeg snudde arket mitt fort og la ned blyanten før jeg studerte Maryl enda mer.
''Så du er visst naboen min.'' sukket hun tungt med skuffede øyner.

Unnskyld meg? Hvordan kan en bli skuffet over å være nabo med meg?

Jeg ristet vekk tanken og fortsatte likegyldig: ''Tydeligvis er jeg det,'' gliste jeg. Jeg reiste meg opp og strakk ut armene mine til vinduskarmen hennes. ''Vil du at jeg skal komme bort?''

Et vilt blikk kom i det nydelige ansiktet hennes. ''Nei takk! Jeg klarer meg flott uten selskapet ditt.'' freste hun. Ouch. Jeg trakk armene mine til meg igjen.

''Sikker? Selskapet mitt er veldig koselig.'' sa jeg litt for selvsikkert. Hvor i helvete kom denne douche-attituden fra?

Hun lukket vinduet og dro frem gardinene med en gang. Jeg lo høyt over hvor flau hun var, men herregud hvor søt hun var.

***

Jeg våknet brått over et brak nedenfra. Jeg trakk hånden min mot hodet og oppdaget at jeg hadde en verkende hodepine. Forsiktig reiste jeg meg opp fra sengen og så ned på gulvet. Skoleuniformen min lå på gulvet og ved siden av lå det en kondompakke. Jeg kastet den i klesskapet mitt og tok på meg noen svarte jeans som så rene ut og uniformskjorten. Over den knappede skjorten min tok jeg på meg den navy blå uniformsjakken. Jeg orket ikke slipset i dag, det føltes alltid ut som om jeg ble kvelt hver gang jeg hadde det på meg.

For å ha litt underholdning, så åpnet jeg vinduet mitt for fullt og klikket på nabo vinduet med en blyant. Noen sekunder etterpå hørte jeg et lite dump før gardinene ble trukket vekk.

Den ellers så vakre engelen så gretten ut med håret stående over alt.

Hun dro opp vinduet sitt og nærmest freste: ''Hva er det du vil?''

Jeg klarte ikke å stoppe å flire over synet av en halvnaken gretten jente: ''Morgen gretten, Engel?''

Jeg holdt opp hendene mine og ristet de mens jeg latet som om jeg ble redd henne. Blikket mitt falt ned på kroppen hennes som var kledd med lilla blondeundertøy. Fy faen. ''Fint undertøy.'' ertet jeg.

Hun dro tilbake gardinene. Jeg hørte noen skritt inne der og bestemte meg for å se hva hun holdt på med for gøy. Heldigvis hadde hun ikke lukket vinduet mens hun gikk i panikk. Jeg lente meg over skrivebordet og klarte å klatre over til hennes vindu uten problemer.

Etter et raskt blikk over det ryddige rommet hennes hørte jeg plutselig et hyl. ''Raphael!'' hylte hun. Hun snudde seg raskt fra meg og så ut til å knappe igjen en skjorte. ''Hva er det du tror du gjør?!''

''Jeg kjedet meg.'' sa jeg ærlig. Det var jo derfor jeg var her, ikke sant? Fordi jeg ville ha underholdning.

''Det betyr ikke at du kan hoppe inn her!'' freste hun med øyenbrynene rynket. Hun satte opp det lange håret hennes i en hestehale mens hun snakket til meg.

Blikket mitt falt ned på sengen hennes som så utrolig god ut. Jeg dumpet meg ned i den. Dynen hennes luktet parfyme og innestengt. Jeg satte meg opp og så på henne mens hun rettet på hestehalen sin.

''Hva?'' spurte hun rimelig irritert. Hun rettet på uniformsjakken og snudde seg mot meg.

''Jeg liker deg bedre uten klær.'' sa jeg ut av det blå. Når jeg tenker meg om, så var det faktisk sant. Jeg likte denne jenta. Ikke liker-liker som i forelskelse, men bare liker som i positiv-liker. Hun var morsom å tulle med.

Øynene hennes ble oppblåst og det samme ble fargen i kinnene hennes. Hun ble tydelig flau.

''Ut.'' sa hun kort og bestemt mens hun pekte mot vinduet hennes.

Jeg reiste meg opp og kostet vekk litt støv fra den svarte jeansen min. Føttene mine tok meg bort til henne og ansiktet kom nærmere hennes. Jeg så ned på de fyldige leppene hennes og bet mine selv. Jeg så opp på øynene hennes og så hvordan de glitret av nysgjerrighet.

''Vil du virkelig at jeg skal gå, Engel?'' spurte jeg stille mens øynene mine fortsatt var festet på ansiktet hennes. Vi hadde så vidt noen få centimeter fra hverandre.

Hun så opp på meg etter en stund og studerte meg. En varm følelse strømmet rundt i kroppen min og jeg begynte å bli rastløs. Til slutt lente jeg meg nærmere mot henne og jeg fikk et adrenalinrush i kroppen min over hvor nærme jeg var henne.

Hva var denne følelsen?

_________________________

Vote og kommenter for mer!
Får vi til å få denne like bra som bok nummer 1?

Forresten! Hva sier dere til forslaget om en instagram bruker hvor jeg legger ut bilder og quotes av fortellingene jeg skriver innpå her? Kommenter hva dere synes om det!

Tusen takk for at dere leser herlige skapninger!

Just Another Love Story 2Where stories live. Discover now