Slaapfeestje in het ziekenhuis

1.1K 28 6
                                    

PERRIES P.O.V.

Wow, ik wist dat de jongens een meisje hadden geadopteerd. Maar veel wist ik niet over haar. En nu zit ik hier aan haar bed, gezellig met haar te praten in een ziekenhuis. Ik vind het maar raar. Ik bedoel, ik had een bijna perfect leven. En zij heeft altijd moeten knokken om te kunnen leven. Zo zit ik een beetje in gedachten verzonken, net zoals Jasmine. Waarschijnlijk is ze gewoon bang dat als ze hier alleen is, ze hier voor altijd zal moeten blijven of zo iets.

Ik hoor geschreeuw uit de gang komen, het soort geschreeuw dat je maar één naam kan geven, Fangirlen. Heel wat geschreeuw later staat iedereen weer in de kamer.

'Hee meissie, hoe gaat het met je?' Vraagt Louis direct. Ze knikt wat, maar zegt geen woord. Misschien is ze wel ongesteld ofzo... Of voelt ze zich echt rot... Het zou bijden geen verrassing zijn.

'Jasmine, we hebben je gitaar voor je mee genomen! Alleen vielen er een paar blaadjes uit, dus die heb ik mee genomen. Hier!' Zegt Liam.

'Echt! Super bedankt! Wacht eens..... Heb je de blaadjes gelezen?' Vraagt ze.

'Ehm... Ja, ik las dat het liedjes waren. Maar ik ken de titels al van je tekeningen... Ze zijn goed trouwens, die liedjes.'

'Thanks... Maar de dokter is langs gekomen om te zeggen dat ik losgekoppeld word, en dat ik dan alleen nog een bloeddrukmetertje en hartslagmeter om, maar die zitten om mijn arm. Dus over een minuut of 10 kan ik alles weer doen!' Roept ze blij. Ik grinnik, het is een bijzonder kind. De jongens hebben er goed aan gedaan om haar te adopteren.

'De dokter zei dat haar voogd er bij moet zijn, vandaar dat ze gewacht hebben. Maar ik ga wel even een dokter halen, en dan is ze zo weer los en portible. Loop je anders even mee, Zayn? Jij kent het hier vast beter dan ik....' Zeg ik. Eigenlijk is het een smoesje om even iets te kunnen vragen, een verassing voor Jasmine. Gelukkig stemt Zayn in en zo lopen we door het ziekenhuis.

'Jij kent hier de weg toch net zo goed als ik?' Vraagt Zayn na een tijdje.

'Jup... Maar ik wilde eigenlijk iets vragen.' Geef ik toe.

'Wat wil je weten schat? Gaat het over Jasmine? Heeft ze iets gedaan?' Vraagt hij bezorgd.

'Het gaat inderdaad om Jasmine, maar ze heeft niets gedaan. Ik wil eigenlijk weten of ze het leuk zou vinden als Little Mix hier ook langs komt... Ik wil graag iets voor haar doen.' Leg ik uit.

'Ik denk dat ze het super gaaf zou vinden, al helemaal als ze zouden blijven slapen. Maar ik weet niet of Jade, Jesy en Leigh-Anne het wel leuk vinden...' Antwoord hij onzeker. Ik knik kijk naar de deur waar we ondertussen voor staan, op het bordje staat "Dokter Phill Peters".

'Hier moeten we zijn, toch?' Vraag ik

'Jup, dokter Peters is Jasmines dokter.' Antwoord Zayn. Hij klopt op de deur.

'Binnen!!' Roept iemand vanuit de kamer. Ik open de deur en stap samen met Zayn naar binnen.

'Ehm, hallo wij zijn Perrie en Zayn. U heeft gezegd dat wij naar u toe moesten komen zodra haar voogd er zou zijn. Die is zojuist gearriveerd, dus kunt u misschien even naar haar komen kijken?'

'Ja, maar natuurlijk. Ik kom er aan.' Dokter Peters staat op en loopt naar de kamer van Jasmine. Ik loop met hem mee, en stuur ondertussen een whatsappje naar Jade, Leigh-Anne en Jesy. Ik vraag of ze langs willen komen en leg uit dat het voor Jasmine is. Nog voordat we bij de kamer zijn, hebben ze al gereageerd. Ze zullen over 10 minuutjes op haar kamer zijn. Ik stuur nog even het kamernummer door en loop dan de kamer in. Ik fluister snel in Zayns oor dat ze komen, en stuur een berichtje aan de anderen. Die vinden het allemaal leuk en vertellen het aan Veerle, aangezien ik haar nummer nog niet heb. Ondertussen ligt Jasmine in haar bed achter het gordijn. Ik hoor haar af en toe kreunen van de pijn, maar probeer het te negeren. Het zal voor haar wel veel vervelender zijn...

Are you kidding!?(one direction fanfictie)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora