Capitolul 11

2.2K 122 24
                                    

Ma trezesc din cauza razelor de soare care imi mangaie fata si ma roaga sa ma trezesc. Simt o caldura imensa care ma invaluie. Ma intorc si il vad pe Cameron dormind bustean ca un baietel care isi tine ursuletul in brate de teama de a nu-i fi luat. STAI! CAMERON? Oh... Imi amintesc... Su...sunt im...impreuna cu e...el? Oh... Mare realizare... Dar trebuie sa am grija... Eu un heartbroken boy din cate stiu...

-Cam! ii soptesc la ureche ca sa se trezeasca deoarece vezica mea nu mai rezista mult si in plus imi e foarteee cald.

-Cam! Cam! Cam! Cam! Cam! CAM! Cameron! CAMEROOON! Camerooon! CAMEROOOOON! TREZESTE-TE NAIBII ODATA CA FAC PE MINE!

Nici o reactie. Ooo. Stai! Ăla a fost un rânjet mic? Ohohooo. Jucam dur domnule Christian? Las' ca vezi tu!

-'Tuți nația ta de copil retardat, dă-te naibii odata de pe mine!

Acesta nu imi indeplineste dorinta ci din contra, isi strange mai mult mana in jurul meu. Ohoho.... Ai declarat razboi, domnule!

Il imping cu toata forta mea si acesta pica din pat, trezindu-se instant. Murmurand ceva gen ''Femeie nebuna!''. Se ridica si chicotesc cand ii vad fata adormita.
Ma ridic din pat si fug spre baie cu viteza luminii cand vad ca si-a etalat zambetul ăla pervers.

Fac un dus de 20 de minute, in care ma gandesc la tot ce s-a intamplat in saptamana asta. Totul a inceput de la cursa aceea la care eu am fost castigatoarea. Aplauze, va rog!
Dupa ce termin cu dusul, imi infasor atat corpul cat si parul in cate un prosop alb ca laptele, moale si pufos. Ma duc la oglinda din baie, mare cat tot peretele, acum putin incetosata de la aburul ce a rezultat in urma dusului si ma uit la fata ce nu a avut o viata normala, cel putin nu pana in prezent. Pana acum o saptamana nu ma interesa sa am "balcoane" mari, fund "bombat" sau alte chestii de genul, dar acum nu stiu... Simt nevoia de a mă... Pune in valoare... Si a-mi evidentia corpul prin hainele pe care le port. Acum simt ca am pentru cine sa fac asta.

Imi fac rutina si imi usc parul care, acum este saten cu varfurile blonde pentru ca... Am vrut o schimbare si asta mi se parea cel mai potrivit asa ca, iată-ma! Oricum... Imi place foarte mult cum imi stă. Imi pregatesc o prreche de blugi albastru deschis, un top gri si jacheta.
Parul mi-l fac bucle foarte stranse si mi-l las pe spate, in voie.
La machiaj folosesc doar rimel si un ruj roz pal.
In picioare imi iau o pereche de platforme maro cu toc cui de 15 centimetri.

Ies din baie si il gasesc pe Cameron butonand concentrat telefonul.

-Cameron!

-Chiar eu in persoana!

-Imi e foame!

-Si mie! spune el si un ranjet pervers ii acapareaza fata.

-Mie de mancare, nesimtitu-le! spun eu si arunc cu o perna in el.

-Ohooo!

Va urma...

Doar "PRIETENI" Volumul II *PAUZĂ*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum