5.- Časť

3K 186 20
                                    

„No vidíš, šikovná. Keď budeš spolupracovať a nerobiť žiadne blbosti, nič sa ti nestane. Tak prejdime rovno k veci ty maličká, americká, namyslená, kurvička." Svetlo mesačného svitu prechádzalo do izby len veľmi málo ale aj tak som mu trochu mohla vidieť do tváre.

Mal havranie vlasy, hnedé oči a stihla som zachytiť aj tetovanie na hrudi. Možno ich má viac, ale ja som si všimla len na hrudi keďže mal na sebe čiernu bundu. Celý bol v čiernom.

To všetci v Londýne majú radi čiernu?

„Odkáž svojmu podarenému bratrančekovi Niallovi, a novému daddymu Stylesovi, pár krásnych viet. Že keď mi do týždňa neprinesú to, na čom sme boli dohodnutý, tak čistou náhodou nájdu tvoje úbohé, mŕtve telo policajti. A vieš ako ho nájdu? Nevieš, lebo si sprostá kurva. Ale o tom už inokedy. Nájdu ho tak, že budeš mŕtva ležať v kufri auta v ktorom pôjdu. Tak ich čistou náhodou zastavia policajti a požiadajú ich, aby otvorili kufor. A vieš čo tam bude? Zase nevieš. Ako môže byť niekto tak sprostý?! Budeš tam ty! A pri tebe lopata. Tú lopatu si domysli prečo, alebo zase nebudeš vedieť? Tak keď to všetko budeš rozprávať Niallovi, tak sa ho na to opýtaj. On by mal vedieť prečo. Tak a všetko padne na nich. Majú len dve možnosti. 1. Majú sedem dní na to aby mi to doručili, a ty budeš žiť. Alebo je tu ešte jedná možnosť. 2. Nedonesú mi to, ty budeš mŕtva, oni v base a ja budem mať aj tak čo chcem. Musím priznať že by sa mi viac páčila možnosť druhá, ale to je už na nich."

Dopovedal svoj monológ, a ja som bola rozklepaná. Čo mám teraz robiť? Mám ísť na políciu? A čo im poviem? Dobrý deň, môj bratranec je boss mafiánskeho podsvetia, a mne sa vyhráža jeho nepriateľ smrťou čo mám robiť?

Medzi tým on už prešiel k môjmu balkónu, otočil sa a ešte povedal.

„Toto odkáž tým nepodareným blbcom. Inak vieš čo ťa čaká. Keď im to nepovieš alebo oni to nesplnia, pôjdeš pozdraviť Horanového bračeka Grega. G, ako Greg a G, ako Grace. Mmm pekné, a ešte z tej istej rodinky. Ale dospel som k záveru, že predtým ako ťa zabijem, si ešte s tebou užijem. Baby." Odporne na mňa ešte žmurkol, a ja som sa rozklepala ešte viac.

Nikdy som sa tak nebála ako teraz. Ale vďaka tomu, že sa ešte raz otočil, a jemu mesiac pekne zasvietil do tváre, by som ho hocikedy vedela spoznať.

Na tú tvár nikdy nezabudnem, ešte dlhé roky ma bude strašiť v snoch. Teda aspoň dovtedy dokiaľ sa dožijem.

Rozmýšľala som hlavne nad vetou „Pôjdeš pozdraviť Horanového brata Grega..". Veď Greg bol zabitý v banke pri prepade.

Nie, a teraz mi to došlo. Greg nebol len tak náhodne nešťastne zabitý pri prepade. Jeho zabil ten, čo chce zabiť aj mňa. Nie. Prečo?

Musím to hneď povedať Niallovi, inak sa zbláznim. Nemala som chuť ani plakať. Nespoznávam sa. Za iných okolností by som vyplakala vodopády , a teraz ani náznak plaču. Bude to asi z toho šoku. Teraz mám chuť zavolať mame a povedať.

„Keď si si vážne myslela, že mi posratý Londýn pomôže, tak si si myslela zle. Mohla som radšej zostať v NY v depresiách, ako v Londýne mŕtva."

Postavila som sa z postele a namierila si to rovno k Niallovi. Snáď nebude spať lebo budiť sa mi ho nechce. Nie kvôli tomu že ho chcem nechať vyspať sa, to teda nie, ale kvôli tomu, že jeho nezobudí ani to, keby ma vedľa jeho postele ten človek surovo popravil.

Otvorila som dvere a šepla do tmy.

„Niall?"

„Čo tu doriti teraz chceš?!" Surovo mi zakričal späť.

Nečakala som to. Ale čo, je to Niall, od neho nikdy nič nečakáš.

„Musím ti niečo dôležité povedať." Povedala som už o niečo hlasnejšie, aby to dostatočne počul.

„Super! Tak to počká do rána. A teraz vypadni!" Zasa na mňa zvrieskol, no už zasa hlasnejšie.

Chce zobudiť svojich rodičov? Veď oni by ho zabili.

„Obávam sa že nie. A hovor tichšie! Nechcem aby sme zobudili tvojich rodičov." Napomenula som ho, načo si on len povzdychol.

„Ide o život?" Opýtal sa bez záujmu.

Nie Niall, len sa mi sníval zlý sen, tak som myslela, či by si mi náhodou neprišiel prečítať rozprávku.

„Áno Niall. A nemyslím to len zo srandy." Povedala som už trochu tichšie.

V mojom hlase mohol byť počuť strach. Dosť veľký strach. Toľko myšlienok sa mi práve búrili v hlave že som ani nevedela, ako sformulovať normálnu vetu.

„Tak hovor. Ale mám dve podmienky. Prvá ostaneš stáť pri dverách, a druhá v žiadnom prípade nezasvietiš svetlo. Platí?" Prečo by som nemala zasvietiť svetlo? Znie to podozrivo.

„A prečo by som nemala svietiť svetlo? Aby ťa neboleli oči?" Keď som dohovorila on len povzdychol. Prečo sakra vždy vzdychá?

„Presne! Aby ma neboleli oči." Povedal ako keby som ho mojou otázkou zachránila.

Aby ho neboleli očká. Ale čo by som to bola ja za sesternicu, keby som mu neurobila zle? Musím, musím sa mu pomstiť, a ešte veľmi veľa krát.

Zasvietila som svetlo. A to som robiť nemala. Životná chyba.

Keď som hovorila že budem mať toho chlapa vždy pred očami, mýlila som sa. Toto budem mať vždy pred očami.

Niall ležal na posteli celý nahý, priviazaný o posteľ. Najhorší pohľad v mojom živote.

A aby toho nebolo málo, práve ho fajčila nejaká blondína. Najväčší trapas bol, keď sme sa všetci traja na seba pozreli, a to dievča sa ma opýtalo.

„Nechceš sa k nám pridať? Ja mám rada trojky, a Niall by určite nebol proti, dve baby na jedného myslím že sa mu to páči... Wrrrr! Mňáu!" Tak mám dosť. Ona mi vážne ponúkla trojku s mojim bratrancom?!

Fuj! Ale aspoň to vysvetľuje Niallove vzdychy.

„Kurva! Grace! Jasne som ti povedal, aby si nesvietila! Ale nie ty vždy musíš robiť to čo nemáš. Aj vtedy v tom bare. Však?" Vážne? Práve sa pozerám na neho v strede noci, ako mu to ta blondína robí, a on mi ide vyčítať minulosti? To je idiot.

„Vieš čo? Myslím že to počká do rána." Povedala som a rýchlo za sebou zavrela dvere.

Ani som sa neobťažovala zhasnúť.

Mala som namierené do izby,keď som narazila do Mauri a Boba. Super.ten idiot ich zobudil. No a  teraz im môžem vysvetľovať prečo som v noci bola v jeho izbe. Čo keď pôjdu za ním a uvidia ich tam?

Budú si myslieť že sme vážne mali trojku.

......................................................................

Tak nemuseli ste čakať 24 hodín ale len 22 :D...

:D Dúfam že ste si časť užili zlatíčka. :3 Tak sa majte! :)

Koment vždy poteší. :)

Moniica🖤

Devil- Harry StylesWhere stories live. Discover now