ASKERİ'M"30 TURCUK"

11.5K 444 20
                                    


Düzenlenmiştir

Evet doğru tahmin şuanda tam teşhisat hazırlandım. Hani benim bir tanecik canım Komutanım varya, Meriç dediğinizi duyar gibiyim hah o, onu bekliyorum sırf gıcıklık olsun diye bekletmiyorsa, hatta bir yerden beni izleyip gülüyordur da, jokey suratlı tamam ramak kaldı çarpılmama biliyorum ama bekle bekle nereye kadar. Askerlerde koğuşun önüne oturmuşlar, heran ceplerinden çekirdek çıkaracaklarmış gibi duruyorlar.

Benim için rezil olmak önemli değilde, ben nasıl koşacağım. Daha fazlasını da koştum ama olsun. Hani hatırlarsanız bana kılıfına uydurdum demişti ki uydurmuş köpek, birkaç Asker'e ben gelmeden önce ceza verilmiş tabiki benimkiyle aynı bende onlara gözkulak olmak için yanlarında koşacakmışım. Aman ne güzel Adam hiç üşenmemiş bide  Kenan Komutanla konuşmuş, tabiki önce karşı çıkmış benim canım Kenan Üstteğmenim, ama göt Meriç ikna etmiş, onun ikna edebilen yerlerine neyse siz anladınız ...

★★★★★⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Şuanda ben 10'cu turdayım ve pestilin çıkmış durumda Meriç komutancığımızda bizi daha doğrusu beni izliyor kaytarmayım diye, bunu bana nasıl reva görüyor hiç anlamış değilim, ben tatlı mı tatlı hiç kötü şeylere karışmayan, yaramaz olmayan akıllı uslu bir kızım yani benden ne istiyor olabilir ki * he nefes adamı sapıklıkla suçlayıp sonrada dövdürdün komutan olmadığını bilseydin daha neler yapacaktın* he valla hepsini ben yaptım da, şimdi iç ses söyleyince az sey yapmışım keşke azıcık daha yapaydım. Ona daha neler yapmak istiyorum bir bilseniz yada bilin bir sorun yok.

Çayına musul ilacı atıp sabah'a kadar lavabodan çıkamamsını sağlayacağım, tam çıktığın da kafasından aşağıya buzlu su dökeceğim zaten sonra hasta olcak daha iyileşmeden göreve çıkmak zorunda kalcak ve bam! Zatüre, bana mı ne olacak tabikide vicdan azabından yataklara düşeceğim nalet vicdan. Koşarkende somurtuyordum sonunda  niye ben yataklar düşüyordum ki ya benim kötü kız kahkası atmam gerekliydi. Meriç Komutanın hakkında düşündüklerimin sadece ön söz kısmı daha beterleri bende saklı. Hem saçmalayan aynı zamanda somurtan ve de koşan ben harikayım yahu..

Koşu bitmişti gelin bide bana sorun o koşu nasıl bitti, nasıl koştuğumu hatırlamıyorum bile. Ben nerde kiminle nerde oturduğumuda bilmiyorum, yok o kadar abartmaya gerek yok canım, oraları hatırlıyorum ama aradan 20 dakika geçmesine rağmen hala nefes nefeseyim  ölüyorum sandım, neyseki bitti. Kafamda Meriç komutanın nasıl kafasını gövdesinden ayırıp sonrasında vücuduna nasıl delikler açmayı planlıyordum. İçimdeki  minik psikopat Nefes yine kendisini gösterdi. Bu Nefes'i ben yetiştirdim, o kadar çok suçluya  işkence ettim ki ben bile bunu benden beklemiyordum hani bana alkış.👏

Şimdide en sevdiğim şeye gidiyorum, öğle yemegine  bu kadar mı sevilir bir yemek, karşımdaki şahıs yüzünden iştahım kaçarken yakaladım. Meriç'e her dakika kötü bakış atmaktan yemek yiyemiyordum ki ben pis pis bakınca oda sırıtıyordu. Bende haliyle gıcık oluyordum, hoş yakışıyordu gülmek aman neyse beni ilgilendirmez asıl konu neydi Meriç'i rezil etmekti peki bu nasıl yapılacaktı ? Hiçbir bilgim yokk düşün Nefes bulursun sen yaparsın. Kendimi ne kadar gazlasamda bir bok bulamadım, en iyisi Askerlerden yardım almak hem kaynaşmış oluruz benden korkmalarını istemiyorum aslında kimseden korkmalarını istemiyorum. Zafere giden yolda biraz tehdit işimi görür. Ayy tamam saçmaladım ben onlardan yardım alsam bile onların başını belaya sokarım.

Yemek yemeyi bitirip Kenan Komutana " afiyet olsun" dedim ama Meriçte Kenan Komutanla aynı anda " saol " deyince açığı kendi verdi "Kenan Komutanıma demiştim Meriç Komutanım" diyerek yemek hanedeki mutfak'a tabletimi bıraktım. Arkamda sinirli ve bozulmuş bir Meriçik bıraktım.Hayır yani ne bekliyordu beni 30 tur koşturmasına rağmen kibarlık göstermemi, ha tamam ozaman biraz daha beklesin.  Meriçle paylaştığız odaya gidip biraz uzandım.

‡‡ KENAN VE MERİÇ KOMUTANLARIN KONUŞMAS‡‡

Kenan" İyi laf vurdu da neden, ne alıp veremediğiniz Komutanız ama hiç bir şeyden haberimiz yok"
Meriç" Sormayın Komutanım en başta yani Nefes geldiğinde yaptıklarını anlattım şimdide ona ceza olarak  30 tur  koşturdum. EE yani biraz kuyruk acısı var"
Kenan" Evet baya iyi oynatmış seni ama operasyonda da yaptıklarını ve dosyasını hatırlatırım"
Meriç"Haklısınız komutanım hatırlıyorum o nasıl dosyaydı ya komaya sokmadığı suçlu kalmamış kız benden deli ama ben onun Komutanıyım ve rütbe farkından karşı gelemez sadece böyle dolaylı yoldan laf dalaşına girer zavallıcık"
Kenan" İyi bakalım karışmıyorum yiyin birbirinizi bakalım ne olacak gerçi ben ne olacağını biliyorum da"
Meriç" Ne demek şimdi bu "
Kenan " O demek hadi afiyet olsun"

»«NEFESİN AĞZINDAN»«
İki saattir bu Meriç'e ne yapsam da intikam alsam diye düşünüp duruyorum ama ben yılların muzurluk yapan kişisi hiç bir şey bulamıyordum. Adam komutan hani ne yapabilirim küçük bir şeyde sürdürürdü beni. Ah buldum ben buna her fırsatta laf sokuyum en fazla bunu yaparım zaten.  Odadan sıkıntıdan patlamak üzere çıktım. Askerlerin koğuşuna gittim konuşup gülüşüyordular yanlarına gittiğim anda silah sesi ve patlama sesi kulaklarımı doldurdu...

Vote ve sorunlarınızı bekliyorum şimdiler teşekkürler ... :D

ASKERI'M (YENİDEN YAZILIYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin