21) De Verhuizing

184 6 0
                                    


< ALLISON. > 


Uitgeput pak ik mijn laatste doos in. Een verhuisdoos. Ik heb dus aan me ouders gevraagd om op me zelf te wonen aangezien hun nooit thuis zijn. Omdat ik nu 19 jaar ben mag ik op me zelf wonen en Damon en Bonnie hadden het geweldige idee dat ik bij hun optrek.

De deurbel gaat.


Ik til de doos op en ga naar de deur en maak die open.

 "Hoii Damon, De dozen staan hier" Hij knikt en lacht naar me.


 "Geen zorgen, Ik breng ze wel naar huis" Ik lach dankbaar


Vermoeiend leg ik de laatste doos in mijn nieuwe kamer. De kamer tussen Damon en Stefan. Ik kijk rond en zie dat het een grote kamer is dan wat ik eerst had. Ik moet wel alleen nieuw behang zetten en misschien nieuwe meubels kopen maar voor de rest ben ik tevreden. 


 "Hey wat doe jij nou weer hier?" Ik draai me om en zie Enzo in de deuropening staan. Hij loopt naar binnen en gaat zitten op mijn bed.


"Hebben ze je nog niks verteld?" Hij schudt zijn hooft "Ohh, nou ik kom nu hier wonen! leuk toch!!" Gelijk staat hij op en geeft me een knuffel waarvan ik schrik.


 "Ally dat is geweldig, Nu zijn we voor altijd samen!" ik zeg niks waardoor hij me los laat.


"Wat is er. Waarom zeg je niks?" ik haal me schouders op en ga zuchtend op mijn bed zitten. 


 "Het probleem is dus dat ik niet weet wat ik moet zeggen Enzo." 


 "Okee zeg gewoon wat je wilt?"


 "Dat is het nou, ik weet niet wat ik wil!" Zuchtend komt hij naar mijn zitten


"Wil je niet met mij samen zijn?" ik kijk naar de armband die ik van hem heb gekregen en zwijg.


 "Zeg eens iets!" 


 "Enzo ik...Ik denk dat.." Enzo legt zijn vinger tegen mijn lip


"Zeg niet dat dit niet gaat werken Allison" Ik kijk hem aan. Ik wil weer iets gaan zeggen maar dan neemt hij me bij mijn heupen vast en zoent me heel liefdevol. Zijn lippen voelen zacht aan op de mijne. En stom genoeg ga ik erin mee. Na een tijdje laat hij me weer los en pakt mijn hand vast.


 "Ik weet wel dat ik jouw wil Ally." Zijn ogen glinsteren mooi maar niet zo mooi als die van Damon. Damon..... Wat zal hij niet van me denken als ik met zijn beste vriend zoen die ik eerst haatte? Hij mag dit niet weten. Nooit niet.


 "Enzo een ding weet ik zeker, We praten hier met niemand over. Al helemaal niet met Damon oke?"


"Waarom niet?"


"Ik wil gewoon niet voor problemen zorgen weet je wel" Lieg ik tegen hem.  Hij knikt. Dan horen we geklop op de deur en zien we Damon staan. Snel trek ik me hand los uit die van Enzo.


 < DAMON >


 "Wat doen jullie hier?"


 "Owh ik wou gewoon met haar praten" roept Enzo. ik frons


 "gast je hield haar hand vast" snel staat Allison op


"Ik eh..Ik liet hem die ring zien die jij me gaf" Ergens in haar stem hoor ik dat ze liegt maar ik heb geen zin om verder te vragen dus knik alleen maar. Er hangt een gespannen zweertje in de kamer. Ik zie dat Enzo en Allison ongemakelijke blikken naar elkaar sturen. 


 "Dus...zal ik je helpen met dozen uitpakken?" vraag ik maar om de stilte te verbreken


 "Jha ik kan je ook wel helpen" zegt Enzo. Ik begrijp nog steeds niet waarom hij nu opeens aardig tegen haar doet. Allison knikt.


 "Oke laten we dan maar beginnen" ik knik 


Gewoon een nieuw stukje omdat ik geen zin heb om te leren:-D Morgen heb ik dus een wiskunde repetitie en Engels SO bruhh...  :-(

hallo mr. SalvatoreWhere stories live. Discover now