19) Het was maar slapen

202 8 6
                                    


< ALLISON >


Langzaam doe ik mijn ogen open. Het is al ochtend. Ik zie dat ik niet in mijn eigen kamer maar die van Damon. Dan pas merkt ik dat ik zo wel op Damon lig, nou ja me armen zijn om Damon heen geslagen en ik lig met mijn hooft op zijn borst. Geschrokken maak ik me los van hem waardoor hij wakker word. 

 "Ohh. Goeie morgen Ally" Zegt hij met een hese ochtend stem.Hij strekt zijn armen uit en gaapt wat er heel schattig uit zien. 


"Damon! wat doe ik hier!? we hebben toch niks gedaan he..??!!?" ik begin steeds gestressder te worden. Ik merk dat ik ook alleen maar een hempje draag met me ondergoed.Snel stap ik uit bed, ren naar de kast van Damon en pak een van truien. Zijn trui valt als een jurkje voor me waardoor me ondergoed niet meer is te zien. 


"Zeg eens iets! Wat is er gebeurt!?" Zuchtend gaat hij opstaan.


"Je was gisteren uit met Enzo, je had te veel gedronken dus ik bracht je hier naar bed" Ik kan me er weinig van herrineren.


"Jah maar waarom had ik geen kleding aan en sliep jij met mij!" Gestresst loop ik naar hem toe. 


"Vraag dat maar aan je zelf!" ik kijk niets begrijpend  "Je hebt zelf je kleding uit gedaan en trok mij op bed" Ik schrik bij de gedachte dat ik dat deed. Ik sliep met Damon! wat betekend dat? Waarom is hij gewoon niet weg van me gegaan!?


"Damon, als iemand hier achterkomt...dan...dan ehh" 


 "Dan wat? Ally kom op, je doet alsof het de grootste probleem van de wereld is! rustig maar, je sliep alleen en je kon het zelf niet weten want je was zo erg dronken" ik schaam me zo erg.


 "Sorry dat ik zo moeilijk doe, Jah dit is natuurlijk niet het ergste en eerlijk gezegd voelde het wel fijn tegen je aan..." zonder te denken heb ik dat al gezegd en begin te blozen


"Je vond het fijn dus he?" hij slaat zijn armen over elkaar en grijnst. Oh god, waarom is hij zo knap?


"Denk maar niet zo je me nog ooit zo gaat zien " en ik wijs naar mijn lichaam. 


 "Ahh, das jammer, Je bent namenlijk heel mooi zo" verlegen zit hij aan zijn haar waardoor ik het super warm krijg. Ik kan hier niet meer tegen. 


"Ik ga douchen" mompel ik snel en loop de kamer uit.


Daarna heb ik heel de dag aan Damon gedacht. Ik weet niet eens waarom. We waren alleen maar vrienden, maar ik denk dat dit wel een hele speciale vriendschap is. Zal ik verliefd zijn? ik weet het niet! Hij maakt mij gek op een manier die ik fijn vindt!


later in de middag kom ik Enzo en Stefan tegen in de woonkamer. 


 "Stefan?!" blij ren ik naar hem toe en geef hem een stevige knuffel


 "Waar zat je heel de tijd! ik was echt ongerust dat je misschien weer de ripper was geworden of zo" Hij geeft me een brede glimlach


 "het is gaat goed, ik ben ook blij dat ik terug ben!" ik lach naar hem en kijk Enzo aan die mij ook aan keek.


 "Ally, kunnen we praten?" Ik knik. Stefan knikt naar ons en loopt de kamer uit


 "Gister avond..." begint hij


" Jhaa heftig he?.... Zo sorry dat je me zo moest zien! ik ben normaal bijna nooit dronken! Ik heb zeker je avond verpest" teleurgesteld kijk ik naar de grond.


 "Nee nee, juist niet!" Hij komt voor me staan en pakt mijn hand vast.


 "Ik vond het geweldig gister avond! Je maakt me gelukkig Allison, Net zo erg als Lilly deed" Hij kijkt me liefdevol mij aan. Zijn Bruine ogen staan me aan te staren.


 "Ik.. ehh.. ik" Ik wil verder praten maar Enzo legt zijn vinger op mijn lip.


"Zeg maar niks" fluistert hij. Langzaam komt hij met zijn lippen naar de mijne toe, dan zoent hij me heel liefdevol en zacht. Zijn lippen voelen geweldig aan en ik ga erin mee.    


HoiHoi! wat vinden jullie tot nu toe!?

Trouwens ik dag net dat dit verhaal op nummer 32 staat in de catogorie vampier!

Wauww ik ben er enorm blij mee! nog nooit zo ver gekomen! en ben pas vorige maand begonnen!

Dus een dikke kus naar al mijn lezers, mensen die vote en die reageren! luvluvluv!


p.s hebben jullie nog  tips of zo voor het verbeteren van dit boek? misschien doe ik iets fout of zo :)





hallo mr. SalvatoreTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang